انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب ویندوز سون و ابونتو در کنار هم (حل شد)  (دفعات بازدید: 14475 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
سوتی دادم  ;D
منظورم همون 8.10 بود
ولی خب ورژن گراب این دو تا 8.10 و 8.04 که یکی بوده  ;)
سی دی ابونتو 8.10 با خود لب تاپ بود و سیستم عامل پیش فرض خود دل استدیو هستش (مدلش : vostro 1015) پس مشکلی با گراب این توزیع نداره
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
نقل‌قول
مطمئنی اینجا گزینه install vista/longhorn boot loadre) داره؟ منظور تو هم همین جا بود؟

yep

دقیقا منظورم تو همین قسمت advanced مرحله ی هفتم بود.

البته فکر کنم توزیع شما از 8.10 قدیمی تر باشه . اینطور نیست ؟ 8)

با اینکه اون گزینه رو که گفتم نصب می کنم درسته که تو منوی بوت ، بوت لودر سون هم میاد اما ویندوز دیگه بالا نمیاد ! حتی توی menu.lst هم تغییرش دادم اما انگار که نه انگار.

فکر کنم با من لجه !

الان من چیکار کنم ؟

نصب کنم یا نه ؟ خیلی برنامه و اطلاعات رو سیستمم دارم از کار نی افتند ؟ (پک فتو شاپ و کورل دراو و مایا و تری دی مکس و ویژوال استدیو 2010 و انواع پلیرها و زبان های برنامه نویسی و ...)

اگه اینا از کار بی افتند که من دق می کنم...

خدا رو خوش میاد جوون مردم خودکشی کنه ؟ :D

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
بعد از نصب لینوکس بدترین اتفاق اینه که گراب فقط بره تو لینوکس و با حذف گراب و برگردوندن بوت‌لودر ویندوز باید بتونی بری تو ویندوز. اطلاعات ویندوز آسیبی نمی‌بینه. با سی‌دی ویندوز ۷ نمی‌تونی بوت‌لودرش رو تعمیر کنی؟

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
بعد از نصب لینوکس بدترین اتفاق اینه که گراب فقط بره تو لینوکس و با حذف گراب و برگردوندن بوت‌لودر ویندوز باید بتونی بری تو ویندوز. اطلاعات ویندوز آسیبی نمی‌بینه. با سی‌دی ویندوز ۷ نمی‌تونی بوت‌لودرش رو تعمیر کنی؟

با سی دی ویندوز هفت میشه ایکارو کرد فکر کنم باید بنویسی fixmbr یا یه همچین چیزی .

دقیق نمی دونم .

الان اگه میشه یه توضیحی بده که من چیکار کنم ، جهنم ضرر بذار اطلاعاتم پاک شه !

بعد از اینکه ابونتو رو زنده اجرا کنم مو به مو بگو چیکار کنم ، توروخدا یه جوری باشه اطلاعاتم نپره دارم سکته می کنم

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
برای فیک بوت باید این دوتا دستور رو بزنی
bootrec /fixmbr

bootrec /FixBoot

wubi رو امتحان کردی؟

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
آقا یه چی می گی پاش وایسا . الان wubi یعنی چی ؟ پسر کیه ؟

الان من باید یه swap با حجم 8 گیگ بزنم (4 گیگ رم دارم) یه روت با حجم60 گیگ و یه home هم با حجم 60 گیگ ؟ درسته ؟

ترتیب نوع ه8م میشه swap و ex3  و logical .

درسته ؟
« آخرین ویرایش: 22 تیر 1389، 05:40 ق‌ظ توسط mrtarkhan »

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
سلام دوست من.

همون کارایی که گفتی رو انجام دادم و همونطور که گفتی توی مرحله ی آخر بوت لینوکس رو توی درایو خودش نصب کردم اما انگار الان هیچی نصب نکردم !

ویندوز آسیب ندید و لینوکس هم به درستی نصب شد.

الان مونده بوت لودر ابونتو رو بیارم تو منوی بوت ویستا .

قبلا از easybcd استفاده کردم نشد.

الان هم از همون استفاده کنم ؟
« آخرین ویرایش: 22 تیر 1389، 05:56 ق‌ظ توسط mrtarkhan »

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
http://wiki.ubuntu.ir/Installation/Hardy/Wubi

http://royaflash.wordpress.com/amozesh-va-idologhy/training-linux/destro-install/install-ubuntu-with-wubi/

الان هم می‌تونی از EasyBCD استفاده کنی هم از سی‌دی superGrub . دومی که کارباهاش خیلی راحته، ابزاریه برای نصب و تعمیر گراب. می‌تونی بدون نصبش هم تو هر کدوم از سیستم‌عامل‌هایی که داری بوت کنی.

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
http://wiki.ubuntu.ir/Installation/Hardy/Wubi

http://royaflash.wordpress.com/amozesh-va-idologhy/training-linux/destro-install/install-ubuntu-with-wubi/

الان هم می‌تونی از EasyBCD استفاده کنی هم از سی‌دی superGrub . دومی که کارباهاش خیلی راحته، ابزاریه برای نصب و تعمیر گراب. می‌تونی بدون نصبش هم تو هر کدوم از سیستم‌عامل‌هایی که داری بوت کنی.

thank u dude

الان یه مشکل دیگه .

من توی لینوکس ابوتو نمی تونستم بیشتر از 4 درایو پرایمری بسازم واسع همین 90 گیگ از هاردم رو دست نخورده گذاشتم الان توی ویندوز بسازمش مشکلی پیش نمیاد ؟

سوپر گراب رو برای ویندوز سون از کجا بگیرم  ؟

بازم ممنونم

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
برای superGrub فرق نمی‌کنه که چه ویندوزی نصبه.
نه مشکلی پیش نمی‌یاد. کلا رو هیچ هاردی نمی‌شه بیش از ۴ درایو پریمری ساخت. اگه به پارتیشن بیشتری احتیاج داشته باشی باید یه درایو Extended بسازی بعد هر چندتا که بخوای می‌تونی پارتیشن داشته باشی

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
نه مشکلی پیش نمی‌یاد. کلا رو هیچ هاردی نمی‌شه بیش از ۴ درایو پریمری ساخت. اگه به پارتیشن بیشتری احتیاج داشته باشی باید یه درایو Extended بسازی بعد هر چندتا که بخوای می‌تونی پارتیشن داشته باشی
پس توی لینوکس بیشتر از 4 درایو پرایمری نمیشه ساخت اما تو ویندوز میشه ، درسته ؟

الان اگه من یه درایو پرایمری توی ویندوز بسازم درایو های من میشن 5 تا پرایمری . خوب الان توی ابونتو این درایو هم قابل دسترسی هست با شرایطی که ابونتو فقط از 4 تاش پشتیبانی می کنه ؟

الان 90 گیگ از هاردم بلوکه شده و بدون استفادهست  ???

واسه اینکه بخوام سیستم عامل مکینتاش هم داشته باشم میشه روی این دوتا نصبش کرد ؟

:oops: خوب چرا عصبانی شدی ؟ شوخی کردم بابا همون لینوکس هم به سرمون زیاده  ;D

آفلاین Saman.S

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 322
پس توی لینوکس بیشتر از 4 درایو پرایمری نمیشه ساخت اما تو ویندوز میشه ، درسته ؟

الان اگه من یه درایو پرایمری توی ویندوز بسازم درایو های من میشن 5 تا پرایمری . خوب الان توی ابونتو این درایو هم قابل دسترسی هست با شرایطی که ابونتو فقط از 4 تاش پشتیبانی می کنه ؟

الان 90 گیگ از هاردم بلوکه شده و بدون استفادهست  ???

واسه اینکه بخوام سیستم عامل مکینتاش هم داشته باشم میشه روی این دوتا نصبش کرد ؟

:oops: خوب چرا عصبانی شدی ؟ شوخی کردم بابا همون لینوکس هم به سرمون زیاده  ;D

ربطی به سیستم عامل نداره. اگه می خوای بیشتر از 4 تا درایو داشته یاشی، 3 تا پرایمری بساز بقیه هاردتو بده به Extended و توش هر چندتا دیگه خواستی درایو لاجیکال درست کن.

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
نقل‌قول

با سوپر گراب کار نکرد اما EasyBCD درستش کرد. ممنونم  \\:D/

راستی اینو دانلود کردمو خوندم :

ممنون خیلی جالب بود ولی به این نیازی ندارم چون این برنامه لینوکس رو به عنوان یه برنامه تحت ویندوز اجرا می کنه.

ربطی به سیستم عامل نداره. اگه می خوای بیشتر از 4 تا درایو داشته یاشی، 3 تا پرایمری بساز بقیه هاردتو بده به Extended و توش هر چندتا دیگه خواستی درایو لاجیکال درست کن.
یعنی واقعا هیچ ربطی نداره ؟؟؟

یعنی توی ویندوز هم نمیشه ؟

پس من چطوری قبلا با سیستم عامل ویندوز هیصدتا درایو داشتم ؟ !!!!

پس با این حساب ویندوز خودش بعد از سه تا یه دونه Extended می سازه بعد بقیه رو لوجیکال میزنه ؟

ok ?

الان من مشکلی ندارم توی Computer Manegment ویندوز می تونم یه درایو دیگه بسازم فقط مشکلم اینه که اگه بسازم توی لینوکس هم قابل استفاده هست و می تونم از اون اطلاعاتی که توی درایو جدید میریزم در لینوکس هم استفاده کنم ؟

اصلا کلا مقاله ای چیزی در این مورد سراغ ندارید ؟

منظورم پارتیشن بندی هارده. و کلا اساس کار هارد دیسک ها و نوع اونها با زبان فارسی و اگه نبود انگلیسیشم باشه اشکال نداره یه خاکی میریزم تو سرم !  ;)

بچه ها از همتون ممنونم مخصوصا دوست خوبم heresh جان. الان با EsayBCD هم ابونتو و هم ویندوز سون رو دارم و ازشون استفاده می کنم. خیلی حال میده ، هردوشون عین گل کار می کنند. الان مونده سیستم عامل Mac رو نصب کنم و خلاص !

البته فعلا بهش نیاز ندارم.  ;)

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
من یکم سرم شلوغه و بعد از پایان کارم ( محرمانه ) تا چند روز بعدش کتاب کوچک الکترونیکی به نام بهترین روش پارتیشن بندی رو میخوام بنویسم ( اطلاعات محدوده ولی با وجود دوستان با دانش بالا در این انجمن این کار رو عملی میکنم  ;))
شما اگه هم بتونی توی ویندوز بیش از 4 تا پرایمری داشته باشی باید بری از آقای گیتس سوال کنی ( که بازم بعید میدونم بشه )
هر هارد حداکثر 4 درایو پرایمری
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
نقل‌قول
یعنی واقعا هیچ ربطی نداره ؟؟؟
یعنی توی ویندوز هم نمیشه ؟
پس من چطوری قبلا با سیستم عامل ویندوز هیصدتا درایو داشتم ؟ !!!!
فرق لینوکس و ویندوز همینه دیگه، اگه برفرض تو ویندوز توانایی انجام کاری رو هم داشته باشی اصلا از چندو چونش خبر نداری. این سیاسته مایکروسافته، یعنی تا جایی که می‌تونه کاربرها رو منگول حفظ کنه بعد هرچی بهشون بده به‌به و چه‌چه کنن!

حالا اگه مشکلات حل شد، به عنوان اولین پست تاپیک {حل شد} اضافه کن