برای superGrub فرق نمیکنه که چه ویندوزی نصبه.
با سوپر گراب کار نکرد اما EasyBCD درستش کرد. ممنونم
راستی اینو دانلود کردمو خوندم :
http://royaflash.wordpress.com/amozesh-va-idologhy/training-linux/destro-install/install-ubuntu-with-wubi/ممنون خیلی جالب بود ولی به این نیازی ندارم چون این برنامه لینوکس رو به عنوان یه برنامه تحت ویندوز اجرا می کنه.
ربطی به سیستم عامل نداره. اگه می خوای بیشتر از 4 تا درایو داشته یاشی، 3 تا پرایمری بساز بقیه هاردتو بده به Extended و توش هر چندتا دیگه خواستی درایو لاجیکال درست کن.
یعنی واقعا هیچ ربطی نداره ؟؟؟
یعنی توی ویندوز هم نمیشه ؟
پس من چطوری قبلا با سیستم عامل ویندوز هیصدتا درایو داشتم ؟ !!!!
پس با این حساب ویندوز خودش بعد از سه تا یه دونه Extended می سازه بعد بقیه رو لوجیکال میزنه ؟
ok ?
الان من مشکلی ندارم توی Computer Manegment ویندوز می تونم یه درایو دیگه بسازم فقط مشکلم اینه که اگه بسازم توی لینوکس هم قابل استفاده هست و می تونم از اون اطلاعاتی که توی درایو جدید میریزم در لینوکس هم استفاده کنم ؟
اصلا کلا مقاله ای چیزی در این مورد سراغ ندارید ؟
منظورم پارتیشن بندی هارده. و کلا اساس کار هارد دیسک ها و نوع اونها با زبان فارسی و اگه نبود انگلیسیشم باشه اشکال نداره یه خاکی میریزم تو سرم !
بچه ها از همتون ممنونم مخصوصا دوست خوبم heresh جان. الان با EsayBCD هم ابونتو و هم ویندوز سون رو دارم و ازشون استفاده می کنم. خیلی حال میده ، هردوشون عین گل کار می کنند. الان مونده سیستم عامل Mac رو نصب کنم و خلاص !
البته فعلا بهش نیاز ندارم.