۱. شما باید همیشه آخرین نگارش برنامهها رو نصب و استفاده کنید.
۲. در اوبونتو نمیشه از rpm استفاده کرد.
۳. برنامههای اوبونتو باید با apt نصب بشن.
۴. alien در مورد برنامههای کاربردی شاید کار کنه، ولی در مورد برنامههای سیستمی نه.
۵. این کار، صدمات جبران ناپذیر به اوبونتوی شما میزنه. شاید تا الآن خرابش کرده باشی.
ممنون از پاسخ شما
داستان از این قرار که پروژه که روش کار می کنم یه پروژه ای هستش که نیاز هستش از mysql نسخه های قدیمی مانند نسخه 5.0.67 استفاده کنیم , با نسخه جدید mysql دچار مشکلاتی هستش که نمیشه دست به کد زد یا lib یا فریمورک ها را آپدیت کرد چون مشکلات بزرگ تری به وجود میاد
نا گفته نماند توی پروژه که هستم از lib و فریمورک های قدیمی استفاده شده است یعنی اینا به روز نشدن وقتی پروژه استارت خورده توی زمان خودش جدید بودن
اینکه شما فرمودید باید همیشه از آخرین ورژن استقاده شود کمی خوب نیست این حرف , خوب شرایطی های پیش میاد که نیاز میشه از ورژن های مختلف یا قدیمی یک نرم افزار استفاده شود و اینکه اوبونتو مجبور کنه از نسخه آخر استفاده کنیم جالب نیست
در مورد rpm هم باید بگم که من جدیدا oracle xe 11g که یک فایل rpm میباشد روی اوبونتو 16.04 نصب کردم اینم آموزش نصبش
http://askubuntu.com/questions/566734/how-to-install-oracle-11gr2-on-ubuntu-14-04 در هر صورت بنده نیاز به نصب این نسخه توی اوبونتو دارم وگرنه باید توی یک سیستم دیگه یا Virtualbox که ویندوزی باشه نصب کنم و ریموت بزنم