انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا  (دفعات بازدید: 4451 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین barzin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
چرا
« : 31 تیر 1389، 12:59 ب‌ظ »
چرا اینقدر طرفداری از این لینوکس میکنید
نصبش کردم حالمو به هم زد گرافیک ATI دارم رفتم پک شو دانلود کردم نصب کردم همچنان میگه ATI نصب نکردی که....
سیستم عاملی که نمی تونه hardware شناسایی کنه به چه دردی می خوره؟ کلی کد باید بزنی بعد اصلا معلوم نیست درست شه.فقط هم مشکل من نیست ببینید چقدر در مورد نصب گرافیک مردم مشکل دارند.windows از سال 98 به بعد هرچی داد هلو میشناخت hardware رو.اصلا user friend  نیست
پستو پاک نکنید که معلوم می شه بی خودی طرفدار linux هستید
اگر واقعا طرفدارش هستید منو راضی کنید که اینو رو سیستمم نصب کنم

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
پاسخ به: چرا
« پاسخ #1 : 31 تیر 1389، 01:10 ب‌ظ »
میدونید ، جوابش سادست. چونکه شما نمیتونید ازش استفاده کنید شروع میکنید به داد و بیداد کردن. بعد شما مطمئنید ویندوز بود که میشناخت؟ نه کمپانی های بزرگ چون سیسات های ms براشون مورد قبولتر بود (چون به نفع اوناست نه به نفع مشتری) برای اون سیستم عامل درایور ایجاد میکردن. و این ربطی نداره به ویندوز.
راستی هیچوقت شده ویندوز رو سرزنش کنید به خاطر ویروسهاش امنیت کمش پایداری وحشتناک بدش ، صفخه آبیای الکیش و صد تا چیز دیگه؟ شما فقط اونچیزی رو که بهش عادت کردید میپسندید و خوب این مشکل شماست نه سیستم عامل .

آفلاین barzin

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 31 تیر 1389، 01:17 ب‌ظ »
میدونید ، جوابش سادست. چونکه شما نمیتونید ازش استفاده کنید شروع میکنید به داد و بیداد کردن. بعد شما مطمئنید ویندوز بود که میشناخت؟ نه کمپانی های بزرگ چون سیسات های ms براشون مورد قبولتر بود (چون به نفع اوناست نه به نفع مشتری) برای اون سیستم عامل درایور ایجاد میکردن. و این ربطی نداره به ویندوز.
راستی هیچوقت شده ویندوز رو سرزنش کنید به خاطر ویروسهاش امنیت کمش پایداری وحشتناک بدش ، صفخه آبیای الکیش و صد تا چیز دیگه؟ شما فقط اونچیزی رو که بهش عادت کردید میپسندید و خوب این مشکل شماست نه سیستم عامل .
باشه من بلد نیستم باش کار کنم چون user friend نیست
برو ببین چطوری یه بچه با windows کار میکنه
چرا انقدر پیچیده کردن که سخت باشه کار کردن باش؟؟
وقتی پک گرافیکو نصب می کنم چرا کار نمی کنه ؟؟؟ حتما یه کاری کردن که نشه راحت گرافیک نصب کرد؟؟

آفلاین persian007

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
  • اگه اولش به فکر آخرش نباشی آخرش به فکر اولش میفتی
« پاسخ #3 : 31 تیر 1389، 01:26 ب‌ظ »
باشه من بلد نیستم باش کار کنم چون user friend نیست
برو ببین چطوری یه بچه با windows کار میکنه
چرا انقدر پیچیده کردن که سخت باشه کار کردن باش؟؟
وقتی پک گرافیکو نصب می کنم چرا کار نمی کنه ؟؟؟ حتما یه کاری کردن که نشه راحت گرافیک نصب کرد؟؟

ویندوز به خاطر اینکه همه اجداد ما از ویندوز استفاده کردن یوزر فریند به نظ میرسه . اگه ما هم از اول اوبونتو کار کرده بودیم الان واسمون خیلی راحت تر بود .
اصلا هم پیچیده نیست .( فقط روش هاش با روش های ویندوز فرق داره )  واسه من که یک کاربر خانگی هستم تمام نیازهام رو جواب میده .
وصل شدن به اینترنت با امنیت کامل ، پخش کننده فیلم و دی وی دی قوی ، دیگه خبری از ویروس نیست ( میتونی ویروس ها رو delet  کنی!!! )  همه چیز رایگان و با پشتیبانی خوب .

« آخرین ویرایش: 31 تیر 1389، 01:28 ب‌ظ توسط pershian007 »

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #4 : 31 تیر 1389، 01:27 ب‌ظ »
آره یه بچه میتونه با ویندوز کار کنه ولی حرفه ای ترینها هم نمیتونن از دست ویروسها و مشکلات ویندوز در امان باشن. تا اونجا هم که میدونم گویا قبل از به دنیا اومدن بچه ها ، یه دوره مخصوص میذارن برای استفاده از ویندوز بنابراین بچه ها همشون بلدن با ویندوز کار کنن و اصلا اینجوری به دنیا میان. شما یادت میاد اون زمانی که برای اولین بار ویستلر (همون که بعدا شد xp ) اومده بود؟ تقریبا همه میگفتن که مفت نمی ارزه و جالب اینه که مشکل اکثرشون نصب درایورهای ATI Radeon بود. منتها چون همه استفاده میکردن مشکلات کم کم راه حل پیدا کردن. الان هم قضیه همینه. ما هم داریم برای مشکلات راه حل پیدا میکنیم. راه حلهایی که شما نمیخونی چون اگه خونده بودی مطمئنا الان آدرس میدادی به یکیشون میگفتی اینو انجام دادم نشد. در صورتی که شما تازه یه سیستم عامل نصب کردی و به جای پرسیدن سوال برای رفع مشکل (که طبیعیه و به خاطر اینه که تازه کاری) داد و بیداد میکنی و میگی که این خوبه اون بده.

آفلاین persian007

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 31 تیر 1389، 01:31 ب‌ظ »
عنوان پست هم خیلی ضایع است .

اگه مشکلت کارت گرافیکه ، بگو چکار کردی و چه خطایی داده ، به مطالب ویکی حتما توجه کن .

آفلاین barzin

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 31 تیر 1389، 01:38 ب‌ظ »

ویندوز به خاطر اینکه همه اجداد ما از ویندوز استفاده کردن سوزر فریند به نظ میرسه . اگه ما هم از اول اوبونتو کار کرده بودیم الان واسمون خیلی راحت تر بود .
اصلا هم پیچیده نیست .( فقط روش هاش با روش های ویندوز فرق داره )  واسه من که یک کاربر خانگی هستم تمام نیازهام رو جواب میده .
وصل شدن به اینترنت با امنیت کامل ، پخش کننده فیلم و دی وی دی قوی ، دیگه خبری از ویروس نیست ( میتونی ویروس ها رو delet  کنی!!! )  همه چیز رایگان و با پشتیبانی خوب .

[/quote]

خب دوست من واقعا پیچیده نیست که نمی شه گرافیک را بش شناسوند؟
هیچ را حل روتینی نداره الان می بینم 100 روش گفتن واسه نصب هر کدام یه مشکلی داره!!
چرا باید این همه کد بزنیم و کار کنیم تا یه کاری که برعهده سیستم عام هست را ما انجام بدیم؟؟
باید یه طوری باشه که همه بتونن باش کار کنن؟؟
شما شده بری و واسه دوستات driver نصب کنی؟؟ 1000 حالت مختلف واست پیش می یاد

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #7 : 31 تیر 1389، 01:42 ب‌ظ »
من بیشتر از ده مدل گرافیک رو نصب کردم برای دوستام و رفیقام فقط با یه مدل به مشکل برخوردم اونم با آپدیت درایور تو نسخه ۱۰.۰۴ اوبونتو حل شد.
همش رو هم خیلی راحت نصب کردم.

شما بگو چطور نصب میکنی ،‌سوال بپرس و جواب بگیر.

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
« پاسخ #8 : 31 تیر 1389، 01:44 ب‌ظ »
من رو سیستمم ویندوز ندارم! فقط لینوکس... ۳ تا توزیع دبیان، اوبونتو و سوزه! خواهرزادم هنوز مدرسه نمیره اما به راحتی باهاش کار میکنه!!! حتی راحت تر از ویندوز باباش :D

آفلاین barzin

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 31 تیر 1389، 01:44 ب‌ظ »
آره یه بچه میتونه با ویندوز کار کنه ولی حرفه ای ترینها هم نمیتونن از دست ویروسها و مشکلات ویندوز در امان باشن. تا اونجا هم که میدونم گویا قبل از به دنیا اومدن بچه ها ، یه دوره مخصوص میذارن برای استفاده از ویندوز بنابراین بچه ها همشون بلدن با ویندوز کار کنن و اصلا اینجوری به دنیا میان. شما یادت میاد اون زمانی که برای اولین بار ویستلر (همون که بعدا شد xp ) اومده بود؟ تقریبا همه میگفتن که مفت نمی ارزه و جالب اینه که مشکل اکثرشون نصب درایورهای ATI Radeon بود. منتها چون همه استفاده میکردن مشکلات کم کم راه حل پیدا کردن. الان هم قضیه همینه. ما هم داریم برای مشکلات راه حل پیدا میکنیم. راه حلهایی که شما نمیخونی چون اگه خونده بودی مطمئنا الان آدرس میدادی به یکیشون میگفتی اینو انجام دادم نشد. در صورتی که شما تازه یه سیستم عامل نصب کردی و به جای پرسیدن سوال برای رفع مشکل (که طبیعیه و به خاطر اینه که تازه کاری) داد و بیداد میکنی و میگی که این خوبه اون بده.
بهتره بجای اینکه اینقدر ورژن های پشته سر هم بدن اول مشکل اساس شونو حل کنن
قابل توجه دوستان win که نصب می کنی یه alarm گنه میده می گه antivirus نصب کن دیگه تنبلی شماس...

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
    • وبلاگم
« پاسخ #10 : 31 تیر 1389، 01:48 ب‌ظ »
دوستمون تعبیر جالبی داشت که تصمیم گرفتم منم از اون تعبیر استفاده کنم!
شما چرا از ماشین دنده دستی استفاده می کنی؟ در حالی که تو ماشینای دنده اوتومات این وظیفه به عهده اتوموبیل گذاشته شده؟ ( کلاچ گرفتن و دنده عوض کردن)
ویندوز یه ماشین دنده اوتومات و لینوکس دنده دستی...
در ضمن به نظر من رانندگی با اتوموبیل دنده دستی لذت بخش تره :) درسته که تو ترافیک باید هی کلاچ بگیری و دنده عوض کنی اما فکرشو بکن وقتی تو گردنه یه معکوس با گاز وسط بدی چه حالی میده... ;)

آفلاین persian007

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 31 تیر 1389، 01:52 ب‌ظ »
بهتره بجای اینکه اینقدر ورژن های پشته سر هم بدن اول مشکل اساس شونو حل کنن
قابل توجه دوستان win که نصب می کنی یه alarm گنه میده می گه antivirus نصب کن دیگه تنبلی شماس...

واقعا بی انصافیه به خاطر یه مشکل کوچیک ( مشکل کجا بود ؟؟؟ ) ویندوز رو به لینوکس ترجیح داد ( اون هم از لحاظ امنیت ) !!!
آنتی ویروس بدون آپ دیت به چه دردی می خوره !!!! ویندوز با اون همه مشکلاتش اگه بروز رسانی نشه به هیچ دردی نمی خوره ( با توجه به اینکه تمام نسخه های کرک شده تو ایران و هزینه سنگینش  !!) .
با اوبونتو حال میکنم چون اگه مشکل داشته باشه به صورت رایگان بروزرسانی میده .
« آخرین ویرایش: 31 تیر 1389، 01:59 ب‌ظ توسط pershian007 »

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #12 : 31 تیر 1389، 01:52 ب‌ظ »
سلام.

دوست عزیز اولا user friend غلطه و باید بگی user friendly.

دوما مشکل از سیستم عامل نیست! چرا کسایی که nVidia دارن مشکلی ندارن ؟

کلا ATI مورد داره !‌ چون واسش درایورِ خوبی منتشر نشده.

لطفا مشکلات شخصیتون رو پای سیستم عامل نذارین.

موفق باشید.

آفلاین barzin

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 31 تیر 1389، 01:55 ب‌ظ »
سلام.

دوست عزیز اولا user friend غلطه و باید بگی user friendly.

دوما مشکل از سیستم عامل نیست! چرا کسایی که nVidia دارن مشکلی ندارن ؟

کلا ATI مورد داره !‌ چون واسش درایورِ خوبی منتشر نشده.

لطفا مشکلات شخصیتون رو پای سیستم عامل نذارین.

موفق باشید.

خب از این به بعد یه سیستم عامل مینویسم شما بدوید دنبال DRiver

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
    • وبلاگم
« پاسخ #14 : 31 تیر 1389، 02:06 ب‌ظ »
اینجا دنیای اوپن سورسه! کسی دنبال چیزی نمیدوئه...