خیر، همه اینطور نیستند استفادهکنندهی بیشتر، فلسفهی نرمافزارهای انحصاری هست، نه نرمافزارهای آزاد. اتفاقا اکثر توسعهدهندههای نرمافزار آزاد اصراری به تعداد کاربر بیشتر ندارند.
منظور من خود سیستم عامل لینوکس بود نه نرم افزار خاصی
اگه یکم تو این مورد مساله روشن تربشه بهتره
من چند ساله از لینوکس استفاده نمیکردم فقط چون کارم به دانلود وابستس و هیچ دانلود منیجری چه در لینوکس چه در ویندوز غیر از idm برای کارم مناسب نبود. حالا بعد از چند سال لینوکس نصب کردم و از ویندوز دیگه استفاده نمیکنم
اینکه من نرم افراری رو مطابق با قوانین کپیرایت روی لینوکس نصب کنم نباید مشکلی باشه حتی سایتهای رسمی چون زیر قانون کپیرایت کار میکنن مجبورن رعایت کنن که این قانون شامل کشور ما نمیشه. البته مشکلی نیست ولی اینکه یه قسمت از کارایی لینوکس که مربوط به نصب نرم افزارای ویندوزیه (متن باز یا غیر متن باز) یه قانونیه که منحصر به این سایته و هیچ سایت لینوکسی این کارو نمیکنه سایت رسمی اوبونتو هم همینطور و نصب هرچیز در لینوکس کار غلطی نیست و هدف لینوکس هم همینه که هرچه میتونه کاراییش رو افزایش بده و نرم افزارها و سخت افزارها و امکانات بیشترو ساپورت کنه
بهرحال من از۱۳ سال پیش توی این سایت فعالیت میکنم و هیچ وقت اموزش نصب نرم افزار ویندوز ممنوع نبود
اگه این سایت شخصی باشه که هیچ ولی بهتره مشخص بشه سایت وابسته به کی یا کجاست و کی قانون گذاره تا بیشتر روشن بشه قانون درست اجرا میشه یا نه
اگه به همه سوالها پاسخ میدادید بهتر بود