بهزادجان من نمی خواستم وارد بحث بشم ولی واقعا شما فکر می کنی اپل و مایکروسافت و گوگل جاسوسی نمی کنن ؟
پس بهتره سند vault 7 رو یه بار از اول بخونین که نیشون می ده چه باگ هایی تو ویندوز و ios و android بوده ... و دستگاه های جاسوسی هم به راحتی با استفاده از اون باگ ها به تمام سیستم ها دسترسی پیدا می کردن ... جالبه درست بعد از انتشار این سند مایکروسافت و گوگل بیانیه دادن که بعضی هاشون رو فیکس کردیم رو بقیه هم داریم کار می کنیم یعنی تا دیروز نمی دونستن که باید روشون کار کنن ؟
خوب کاری میکنید نظر میدید عجیبه کسی نمیاد نظر بده
ماکروسافت و گوگل اگه جاسوسی هم بکنند جرمه و اگه ثابت بشه چون دشمنا و رقیبایی زیادی دارن حتما به دادگاه کشیده میشه و خبرش پخش میشه. گنو یک شرکت اگه و باید حرف مستند بزنه با پشتوانه وگرنه کلا میره زیر سوال.
یک شرکت یا انسان وقتی حرف بیپشتپانه بزنه و خارج از رشته کاریش اونم بدون سند حرف بزنه یا بدلیل منافعش موضوع تلاش کنه برای بدنام کگردن دیگران باعث میشه کل شرکت بره زیر سوال و اعتبارش از بین بره که فکر نمیکنم جاسوسی شخصی ماکرو سافت با این ریسکش ارزشی براشون داشته باشه
اگر منابع جاسوسی از سیستم عاملی سو استفاده کنن ربطی به شرکت سازنده نداره مگر به عمد یا کمک خودشون این کارو بکنه که خیلی بعیده ماکروسافت با این جایگاه و توان کل شرکتو با این ریسک بی اعتبار کنه
اگر منابع دولتی مثل nsa فشار بیارن که این کارو بکنه دیگه نمیشه گفت شرکت کارش جاسوسیه
در مورد سند vault 7 نمیدونم
یعنی تا دیروز نمی دونستن که باید روشون کار کنن ؟
ممکنه نمیدونستن!
من هم دقیقاً منظورم همین بود که توی هین گره هم رأیگیری نداریم، اجماع و اقناع داریم.
خب قوانین هم به زبان فارسی نوشته شده نیاز به اطلاعات بیشتری داشتید که بهترین منبعی که پیدا کردم به انگلیسی بود. میتونید خودتون برای معادلهای فارسیش در اینترنت جستجو کنید.
من سوالم درباره روش شکل گیری قوانین در این سایته.
بلاخرا تصمیما بروشی گرفته میشه. احتمالا بخشی از اون از سایت رسمی اوبونتو و گنو گرفته میشه و بقیه تصمیما به هر روشی بین مدیرها یا غیره با رای گیری یا اجماع و اغناع یا هر روشی گرفته میشه.
پروسه دقیقش چطوریه؟ یک قانون و روش اجراعش چطور بوجود میاد؟ این هنوز برای من روشن نشده. دیگه نمیدونم چور واضح تر بپرسم.
بهتر برای حرفهایی که زده میشه پشتوانه معتبر معرفی بشه تا جای بحث نداشته باشه و اگر کسی تعصب یا تنفر یا هرنوع مشکل شخصی داره و روی قضاوت تاثیر بزاره حرفا بی اعتبار میشن
حدف
* تهمت
* واقعی
* جمع
خبرهاش زیاد پیچیده. اگر تا الان اطلاع پیدا نکردید، پستهای WikiLeaks رو در مورد پروژههایی مثل PRISM بخونید
اگر توجیه نشدید، پیشنهاد میکنم شروع به خوندن مقالات سایت گنو بکنید. خیلی از اونها به زبان فارسی موجود نیستند، در نتیجه ممکنه نیاز باشه قبل از اون کمی روی زبان انگلیسیتون کار کنید که مسلما در زمینههای دیگه هم کمکتون خواهد کرد.
بله تا وقتی ثابت نشه تهمته
من نمیتونم باور کنم ماکروسافت بطور واضح جاسوسی میکنه و به هیج جا جوابگو نباشه!برای این سند معتبر نیاز دارم
لینوکس هم مجموع نرمافزار آزاده
سیستم عامل هم هست
نه. اکثر نرمافزارهای آزاد رایگان هستن و برای پول نوشته نشدن.
منظورم نرم افزار ازاد نیست ولی این که فکر کنید بدون سود برای خودشون این کارو میکنن ساده اندیشیه
در نرمافزار آزاد رقابت نداریم و کیفیتها به این دلیل بالاست که برنامهها در درجهٔ نخست برای نویسندهاش کاربرد داره و هرکسی دوست داره از بهترین نرمافزار استفاده کنه.
باز نرم افزار انحصاری منظورم بود. نبود رقابت باعث پیشرفت نمیشه و نویسنده اگر مثلا کار گرافیکی هم بکنه معمولا همه امکاناتو نیاز نداره و اصلا کار یک برنامه نویس نیست و رفع باگ و پشتیبانی خوب نمیتونه بکنه اینطوری چطور فتوشاپ بوجود میاد!!
نه. به هیچوجه چنین سعیای نميکنه. ممکنه پیودی بدی که نشون بده این کرنل سعی در پشتیبانی از نرمافزار انحصاری داره؟
wine , شبیه سازای دیگه که مشخصا پول خرجشون میشه تا مثلا توانایی اجرای افیس و بازیهارو داشته باشن
این یک مثاله
repo های non-free و aircrack غیر ازادن توی قوانین فروم سایت رسمی اوبونتو در مورد ممنوع بودن نرم افزار فقط کرک کردن رو اورده و (بحث) درمورد نرم افزار مخالف قانون کپیرایت به این دلیل که ممکنه بحث به موارد غیر قانونی کشیده بشه
نه. یه سیستمعامل انحصاری با افزایش کاربرانش رشد میکنه. سیستمعامل آزاد با افزایش آزادیش رشد میکنه.
سیستم عامل یدون کاربر چطور زشد میکنه؟! سیستم عامل برای استفاده کاربر ساخته میشه!
لینوکس نرم افزار ازاد هست ولی سیستم عامله و به روش سیستم عامل کار میکنه