فکر نکنم وقتی کسی یک مقاله رو نقد میکنه، از نویسنده عذرخواهی کنه!!!! این صحبتتون نهایت غرور و خود بزرگ بینی خودتون رو نشون داد که نه تنها ایرادات رو نپذیرفتید، انتظار دارید به خاطر نقد صحبت هاتون بیام ازتون معذرت خواهی هم بکنم!!!!
من صحبت هام رو کردم، اجازه بدید کسانی که تاپیک رو می خونن در مورد شما وبنده و این موضوع برداشت خودشون رو بکنن. اگر به قول شما من مغرور خود بزرگ بین بودم از دوست عزیز سوشا تشکر نمی کردم توی وبلاگ، بابت نکته ای که گوشزد کردن.
باشه شما درست می گید و سواد شما عالم گیر.
الزاما لازم نیست جهت بالا بردن تعداد بازدید کنندگان وبلاگمون مقاله ی جنجالی بزنیم که هیچ محتوایی هم نداشته باشه. اگر میخواین وبلاگتون رو معرفی کنین، انجمن یه تاپیک مخصوص معرفی وبلاگ کاربران داره
چنین قصدی نداشتم شاید برای شما این طور طرز فکر شاید عادی باشه ولی حداقل خوبه که شما وجدان داشته باشید و با خودتون حساب کتاب کنید که کدوم آدم عاقلی میاد واسه وبلاگی که چند ماه یکبار بروز می شه تبلیغ کنه! که اصلا چی بشه!
در موقع زدن تاپیک هم الگو
تاپیک آقای صمیمی بود که لینک گذاشتن و کسی نگفته بود که ایراد داره !
به هر ترتیب صحبت ها رو کردم با شما حالا می خواید قبول کنید یا نه ! چون فرقی دیگه نداره چون وقتی من رو نمیشناسید می گید میشناسم این دیگه تا انتهای ماجرا رو روشن می کنه.
موفق باشید