چرا KDE نه؟ چرا گنوم؟ آیا جامعه متن باز مشکل خاصی با KDE داره!؟ خوب حداقل به ظاهر که از همه حرفه ای تره!، باور کنید توی همه این سال ها فایل منیجری به خوبی دلفین ندیدم، حتی بهتر از فایندر مک و اکسپلورر ویندوز این و به جرعت میگم، نمیدونم چرا همه پیشفرض میرن سراغ گنوم حتی استیم هم برای استیم او اس رفت سراغ گنوم در حالی که چون اکثر کاربراش قبلا از ویندوز استفاده میکردن من فکر میکردم حتما KDE رو انتخاب می کنه، من حس میکنم KDE بخاطر جزیات زیادش و همچنین ظاهر پیشفرض تسکبار و پنجره منوش که کمی شبیه به سبکی هست که ویندوز استفاده میکنه مورد پسند متن باز ها نیست درسته؟ یا با توسعه کیوت و مجوز ها و جریان های تغیر مالکیت شرکت های تجاری که قبلا رخ داد مشکلی هست؟ توی همین انجمن هم خیلی افراد کمتری از KDE استفاده میکنن به نسبت بقیه دسکتاپ ها، باور کنید من شاید چند سال خیلی از دسکتاپ ها رو تست و استفاده کردم از ساده ترین تا پیچیده ترین تقریبا میشه گفت همشون رو، توی دیستروواچ میگشتم دنبال دسکتاپ و توزیع میگرفتم و تست.... بعد از این همه بنظرم اول KDE بعد با فاصله زیاد دسکتاپ هایی مثل سینامون و یونیتی و گنوم، مقایسه هم از روی سلیقه شخصی نبوده و نه حتی از روی ظاهر، جامع برسی کردم، اگر به ظاهر بود که پنتیون و انلایتنمنت از همه قشنگتر بودن یا اکه به سرعت باشه که اونی که روی آرچ بنگ پیشفرض نصب بود! اسمش یادم نیست فک کنم اوپن باکس یا... حتی مثلا ویندومنیجر آسم رو روی دسکتاپ های مختلف تست میکردم، اما کامل ترین شون که تقریبا همه چیز رو با هم پوشش میده همون KDE بوده، پس چرا؟