به قول این دوستمون ، اگر ظاهر و باطن برنامه عوض بشه ، شما باز هم با همون ۳ تا کلیکت همه چیز و می فهمی ؟!
بله میفهمم
یا بهره هوشیت خیلی بالا ، یا این که از یه موس خیلی خاصی داری استفاده می کنی !
نیازی به بهره هوشی بالای من نیست، نیازی هم به موس خاص نیست. منو مسخره میکنی یا خودتو؟ ادبیاتت اصلا محترمانه نیست.
عرض کردم با مقایسه باینری، نیازی نیست من چیزی رو خودم دستی یا چشمی مقایسه کنم، دارم میدم به نرم افزار که واسم مقایسه کنه.
دوست عزیز به نظرم این ادبیات که شما استفاده می کنی خیلی جالب نیست و به مخاطب حس خوبی نمی ده.
نیازی به نظر شما نیست که حالا فکر کنی جالب هست یا نیست.
خب حس خوبی نمیده که نده، اینم مهم نیست. شما آزادی که نخونی.
مخصوصا اون قسمتی که گفتی «تابلو» . با این جور ادبیات من حس می کنم شما خیلی داری زور می زنی که ادای آدم های وارد رو در بیاری . به نظرم بهتر از یه لحن دیگ استفاده کنی و یکم کمتر به خودت فشار بیاری .
ادبیات من به خودم مربوطه، من آزادم که از هر ادبیاتی که البته مغایر با قوانین این سایت نباشه استفاده کنم. پس حس شما به خودت ربط داره.
من نیازی ندارم ادای کسی رو دربیارم، فقط توضیح دادم، حالا اینکه شما از حرف من آتیش گرفتی دیگه به خودت ربط داره
من هیچ توهینی به شما نکردم، ولی شما پشت سر هم داری توهین میکنی!
در ضمن، شما دست پیش نگیر، ادبیاتی که استفاده کردی اصلا مناسب نیست. پس اول حرف زدن خودت رو درست کن.
سوال پرسیدی، من هم محترمانه جواب دادم، پس شعور داشته باش به کسی که داره اطلاعاتت رو بالا میبره حداقل توهین نکن.
همونطور که قبلش گفتم، بازم تکرار میکنم ملکه ذهنت بشه، این کار خیلی سادس، من هم بارها و بارها انجامش دادم. فقط کار با یک نرم افزاره، خیلی هم سادس، فایل رو بهش میدی (یا بصورت پوشه، یا ستاپ، یا حتی بعد از نصب) کاملا مقایسه میکنه و نشونت هم میده چند درصد شبیه هست، کجاهاش عوض شده، حتی اینم میگه که فلانجای نرم افزار تغییر کرده یا چیزی اضافه شده!؟
من نمیدونم فهمیدن این چقدر سخته؟ شایدم تا حالا اطلاعی نداشتی و به نظرت حرفم الکی اومده، ولی از اینکه خودت میخوای همچین دزدی ای بکنی عصبانی شدی. کاملا تابلوئه