انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل با فلسفه نرم افزار آزاد  (دفعات بازدید: 9337 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل با فلسفه نرم افزار آزاد
« پاسخ #15 : 28 فروردین 1396، 08:45 ق‌ظ »
شما خودت هم نمی‌فهمی داری چی می‌گه. فکر می‌کنم هنوز به سنّ بلوغ فکری نرسیدی. توصیه می‌کنم چند سال دیگه این بحث رو ادامه بدیم و شما هم تا اون موقع فرصت داری فکر کنی (:
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ruckef

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #16 : 28 فروردین 1396، 08:58 ب‌ظ »
اولا اینکه رسانه ها به یک حفره ی امنیتی بپردازند موضوعی نیستش که صرفا مربوط به نرم افزار آزاد و یا متن باز باشه. رسانه خبری رو منتشر میکنه که مخاطب بیشتر جذب بشه، سایر چیزها واسش مهم نیست. حفره های امنیتی در نرم افزارهای مختلف آزاد و غیر آزاد یافت میشن، گزارش و رفع میشن، رسانه ها میگردن لا به لای این اخبار، اونی که بیشتر مخاطب جذب میکنه رو پیدا میکنند خبرش رو منتشر میکنند.
دوست من. من اصلا در رابطه با پرداخت رسانه ها صحبت نکردم. گفتم باگ های متعددی بوده تو همین نرم افزارهای اپن سورس و آزاد که تا مدت ها کشف نشده. به علاوه، آزاد بودن contribution هر آدمی (حتی اگر با نظارت همراه باشه) به معنی ریسک امنیتی هست. بنابراین ادعای شما مبنی بر امن تر بودن این نرم افزار ها زیر سواله.

سوما شما دوست داری به هر قیمتی پول به جیب بزنی واست هم اعتبار مهم نیست، برای خیلی ها اعتماد سازی مهم هستش. وقتی کسی دسترسی به کد منبع نداره، هزار و یک جور شایعه واسش درست میشه. اگر مایکروسافت میاد نرم افزار غیرآزاد تولید میکنه، کلی هم حاشیه پشتش ایجاد میشه که حریم خصوصی رو نقض کرده و اینها، مجبوره برای خنثی سازی بیاد تبلیغات کنه و خرج نرم افزارهای آزاد کنه. همین مایکروسافتی که شما میگین پول به جیب میزنه سال 2016 بیشترین تعداد employer هارو توی گیت هاب نسبت به سایر توسعه دهنده ها داشته. چرا مایکروسافتی که به فکر پولشه داره به پروژه های آزاد کمک میکنه؟ مگر غیر از اینه که همینا رو غیرآزاد منتشر میکرد احتمالا پول بیشتری گیرش میومد؟
کمک کردن مایکروسافت به نرم افزار آزاد نه به دلیل "فلسفه متعالی" نرم افزار آزاده. بیشتر یک جور گول زدنه. پروژه های کوچیک و مرده رو آزاد (بخونید قربانی) میکنن برای اینکه ولی در واقع پول ها از جای دیگه ای میاد.

در آخر اینکه شما جواب سوال بنده رو ندادین، بلکه با طرح سوال صرفا سعی در منحرف کردن پاسخ داشتین. سوال بنده واضح بود: چطور بدون داشتن کد منبع اثبات بشه شما نرم افزارتون عاری از هرگونه بد افزار هستش؟
اثبات نمیشه. همونطور که شما وقتی میری ماشین میخری هیچ اثباتی نیست که تو ماشینت شنود نذاشته باشن. وقتی میری چیپس میخری هیچ اثباتی نیست که چیپست مسموم نباشه. این هم همینه. ولی همونطور که گفتم تو نرم افزار آزادهم اگر بحث بدتر نباشه ابدا بهتر نیست!

اگر شما آماری دارین که نشون بده گردش مالی ریچارد استالمن و جامعه ی نرم افزار آزاد چقدره، به ما هم نشون بدیم چون خیلی دوست داریم بدونیم
این مال سال 2007
http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=72528536785774958871

۲−بله اعتبار نداره ، از نظر جامعه آزاد اعتبار نداره ، گوگل یکی از خبیث‌ترین شرکت‌های دنیا کامپیوتر و بزرگ‌‌ترین جاسوس دنیا هست. این پیوند رو بخون.
بحث سر اعتبار برای فروش و سود بیشتر بود. این موضوع که گوگل خبیثه حتی باعث نشده خود contributer های جامعه آزاد ازش استفاده نکنن. گوگل شاید بزرگترین جاسوس باشه. ولی سودش و خدماتش (هرچند غیر آزاد) غیرقابل انکاره.

نرم‌افزار آزاد چه ربطی به شوروی داره و کمونیسم داره ؟
الان نرم‌افزار آزاد چه ظرری به جامعه می‌رسونه ؟؟
ربطش رو که گفتم توی خط فکری ای هست که هر دو دنبال میکنن. ضررش هم برای مثال بی ارزش شدن خلاقیت، بالا رفتن انتظار برای کار مجانی، و قناعت هست.

کی گفت در نرم‌افزار آزاد نمیشه پول کسب کرد ؟ شما یک نگاه به گردش مالی کنونیکال و کمپانی ردهت کنید متوجه می‌ید .
دقیقا اینجا جامعه است که مهمه ، نه سرمایه دارها.
همین کنونیکال و ردهت(که البته شارلاتان بازیای آقای ردهت هنوزم یادمونه) چند درصد گوگل پول درآوردن؟ و البته چند درصد گوگل به علم کمک کردن؟ اگر گوگل آزاد بود قطعا چنین پتانسیلی توی کمک به علم نداشت.

ضمناُ در مورد باگ shellshock خب تا اون موقع کسی متوچه نشده و گرنه قطعاً حل می‌شد ، شما نگاه کن که باگ چقدر بعدش رفع شده .
دقیقا نکتش همینه. کسی متوجه نشده. پس میبینیم نرم افزار آزاد اونقدر ها هم که میگن امن نیست.

مشکل دُنِیْت کردن چیه ؟
مگر نرم‌افزار آزاد باید رایگان باشه ؟
مگر استالمن نباید خرج زندگی رو دربیاره؟
دقیقا یکی از راه‌های کسب در آمد در نرم‌افزار آزاد از طریق دُنِیْت کردن هست.
شما اون مقاله که در پست‌های اول گفتم بخون به جواب خیلی از این ابهامات میرسی
استالمن پول زندگی رو باید با کار کردن دربیاره. شما زحمت میکشی contribute میکنی ولی پولش میره تو جیب استالمن. ما تو فرهنگمون به این میگیم کلاهبرداری. کسب درآمد از طریق دنیت؟ بذار ببینم منو یاد چی میندازه. آها! فرهنگ گداپروری D:

شما خودت هم نمی‌فهمی داری چی می‌گه. فکر می‌کنم هنوز به سنّ بلوغ فکری نرسیدی. توصیه می‌کنم چند سال دیگه این بحث رو ادامه بدیم و شما هم تا اون موقع فرصت داری فکر کنی (:
دوست من فکر نمیکنم این طرز صحبت کردن خیلی در شان شما باشه. ان شاالله بیشتر که تجربه کسب کنید در زمینه توسعه متوجه میشید که روابط آدمها توی این حوزه به این شکل نیست. :)

ضمنن دوستان
به نظرم یه نگاهی به این سایت و استدلال های evidence-basedش بکنید بد نیست.
http://gng.z505.com/

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #17 : 28 فروردین 1396، 10:10 ب‌ظ »
اولا اینکه رسانه ها به یک حفره ی امنیتی بپردازند موضوعی نیستش که صرفا مربوط به نرم افزار آزاد و یا متن باز باشه. رسانه خبری رو منتشر میکنه که مخاطب بیشتر جذب بشه، سایر چیزها واسش مهم نیست. حفره های امنیتی در نرم افزارهای مختلف آزاد و غیر آزاد یافت میشن، گزارش و رفع میشن، رسانه ها میگردن لا به لای این اخبار، اونی که بیشتر مخاطب جذب میکنه رو پیدا میکنند خبرش رو منتشر میکنند.
دوست من. من اصلا در رابطه با پرداخت رسانه ها صحبت نکردم. گفتم باگ های متعددی بوده تو همین نرم افزارهای اپن سورس و آزاد که تا مدت ها کشف نشده. به علاوه، آزاد بودن contribution هر آدمی (حتی اگر با نظارت همراه باشه) به معنی ریسک امنیتی هست. بنابراین ادعای شما مبنی بر امن تر بودن این نرم افزار ها زیر سواله.
قبل از همه به کار بردن مشارکت به جای contribution خیلی بهتره.
الان خیلی باگ‌ها هست توی نرم‌افزار انحصاری که تا هزار سال دیگه کشف نمی‌شه و اگر هم کشف بشه تا دو هزار سال دیگه رفع نمی‌شه ، نمونه‌اش باگ اتم‌بمبینگ.
کشف نشدن یک باگ نشان ضعف نرم‌افزار آزاد نیست ( هیچ کدی بدون باگ نیست و هر باگی هم مدتی زمان طول می‌کشه تا کشف بشه ، که این عمل در نرم‌افزار آزاد خیلی خیلی سریعتر از نرم‌افزار انحصاری هست ، هزار برابر بیشتر هست.)
کی گفت هرجا نظارت جامعه باشه باعث نامنی میشه ؟ اتفاقا هرجا مشارکت جامعه باشه امنیت بیشتر میشه ( متاسفانه با این حرف‌تون من احساس می‌کنم هدف تون از ایجاد این تاپیک یک چیز دیگه بوده )

سوما شما دوست داری به هر قیمتی پول به جیب بزنی واست هم اعتبار مهم نیست، برای خیلی ها اعتماد سازی مهم هستش. وقتی کسی دسترسی به کد منبع نداره، هزار و یک جور شایعه واسش درست میشه. اگر مایکروسافت میاد نرم افزار غیرآزاد تولید میکنه، کلی هم حاشیه پشتش ایجاد میشه که حریم خصوصی رو نقض کرده و اینها، مجبوره برای خنثی سازی بیاد تبلیغات کنه و خرج نرم افزارهای آزاد کنه. همین مایکروسافتی که شما میگین پول به جیب میزنه سال 2016 بیشترین تعداد employer هارو توی گیت هاب نسبت به سایر توسعه دهنده ها داشته. چرا مایکروسافتی که به فکر پولشه داره به پروژه های آزاد کمک میکنه؟ مگر غیر از اینه که همینا رو غیرآزاد منتشر میکرد احتمالا پول بیشتری گیرش میومد؟
کمک کردن مایکروسافت به نرم افزار آزاد نه به دلیل "فلسفه متعالی" نرم افزار آزاده. بیشتر یک جور گول زدنه. پروژه های کوچیک و مرده رو آزاد (بخونید قربانی) میکنن برای اینکه ولی در واقع پول ها از جای دیگه ای میاد.

دقیقا فقط و فقط هدف مایکروسافت دزدی از چند پروزه آزاد هست ، قبلا هم از این کارها کرده.
برای مایکروسافت تنها چیزی که اهمیت نداره شما کاربر هست و فقط پول توی جیب شماست که برای اون مهمه ( عذر می‌خوام این رو میگم ، اما به چشم یک برده به شما ( منظور شما نوعی نیستی ، بلکه مشتری‌های این شرکت هست ) نگاه می‌کنه )

در آخر اینکه شما جواب سوال بنده رو ندادین، بلکه با طرح سوال صرفا سعی در منحرف کردن پاسخ داشتین. سوال بنده واضح بود: چطور بدون داشتن کد منبع اثبات بشه شما نرم افزارتون عاری از هرگونه بد افزار هستش؟
اثبات نمیشه. همونطور که شما وقتی میری ماشین میخری هیچ اثباتی نیست که تو ماشینت شنود نذاشته باشن. وقتی میری چیپس میخری هیچ اثباتی نیست که چیپست مسموم نباشه. این هم همینه. ولی همونطور که گفتم تو نرم افزار آزادهم اگر بحث بدتر نباشه ابدا بهتر نیست!

زمانی که شما نظارت داشته باشی و از تمام فرایندها دقیقاً خبر داشته باشه ، کاملا میشه سلامت اونو تایید کرد ، در نرم‌افزار آزاد ما کاملا نظارت داریم و می‌تونید و در این موضوع صددرصد بهتره (اصلا این حرف خنده داره که بخوای بگی در نرم‌افزار آزاد نمی‌شه سلامت تایید و (یا حتی رد) کرد )
شما کد یک نرم‌افزار می‌خونی یا یک مورد مشکوک پیدا می‌کنی که سلامت اون نرم‌افزار رد می‌شه ، یا چیزی پیدا نمی‌کنی و سلامتش تایید می‌شه.

۲−بله اعتبار نداره ، از نظر جامعه آزاد اعتبار نداره ، گوگل یکی از خبیث‌ترین شرکت‌های دنیا کامپیوتر و بزرگ‌‌ترین جاسوس دنیا هست. این پیوند رو بخون.
بحث سر اعتبار برای فروش و سود بیشتر بود. این موضوع که گوگل خبیثه حتی باعث نشده خود contributer های جامعه آزاد ازش استفاده نکنن. گوگل شاید بزرگترین جاسوس باشه. ولی سودش و خدماتش (هرچند غیر آزاد) غیرقابل انکاره.

دقیقاً چه خدمتی کرده گوگل؟؟
اگر به‌جای این زمانی که برای پاسخ به این مورد گذاشتی پیوند می‌خوندی خیلی بهتر بود.
دقیقاُ جامعه نرم‌افزار آزاد هیچ استفاده‌ایی از گوگل نمی‌کنه ، هیچ استفاده‌ایی ( اونایی که واقعا نرم‌افزار آزاد پذیرفتن و با سیاست‌های گوگل مشکل دارند)

ربطش رو که گفتم توی خط فکری ای هست که هر دو دنبال میکنن. ضررش هم برای مثال بی ارزش شدن خلاقیت، بالا رفتن انتظار برای کار مجانی، و قناعت هست.

کی گفت نرم‌افزار آزاد جلوی خلاقیت می‌گیره ( اتفاقا باعث خلاقیت بیشتره میشه ، شما ایده دیگران می‌بینی کدشون رو می‌بینی و ایده بهتره می‌گیری و کد بهتر می‌نویسی یا بهتر از این به اون ایده و نرم‌افزار کمک می‌کنی )
کی گفته شما قرار مجانی کار کنی ؟؟( نرم‌افزار آزاد و نرم‌افزار مجانی دو چیز کاملا متفاوت هستند و اصلا هیچ‌ربطی به هم ندارند ، باز هم می‌گم اون پیوند که در پست دوم یا سوم دادم رو ببین ، اون ارائه جادی رو هم ببین.
قناعت رو درک نکردم چه ربطی می‌تونه داشته باشه !!!!!

کی گفت در نرم‌افزار آزاد نمیشه پول کسب کرد ؟ شما یک نگاه به گردش مالی کنونیکال و کمپانی ردهت کنید متوجه می‌ید .
دقیقا اینجا جامعه است که مهمه ، نه سرمایه دارها.
همین کنونیکال و ردهت(که البته شارلاتان بازیای آقای ردهت هنوزم یادمونه) چند درصد گوگل پول درآوردن؟ و البته چند درصد گوگل به علم کمک کردن؟ اگر گوگل آزاد بود قطعا چنین پتانسیلی توی کمک به علم نداشت.

بازهم می‌گم گوگل دقیقاً چه کمکی به علم کرده ؟!!
آقای ردهت  ](*,) ::)
مقدار پول مهم نیست ، راهی که پول از اون به دست میاد مهمه ، پولی که قرار از سواستفاده از جامعه و از رق خیانت به جامعه بدست بیاد به چه دردی می‌خوره!!
اصلا شرکتی مثل گوگل مناسب جامعه نرم‌افزارآزاد نیست!!

ضمناُ در مورد باگ shellshock خب تا اون موقع کسی متوچه نشده و گرنه قطعاً حل می‌شد ، شما نگاه کن که باگ چقدر بعدش رفع شده .
دقیقا نکتش همینه. کسی متوجه نشده. پس میبینیم نرم افزار آزاد اونقدر ها هم که میگن امن نیست.

دقیقاُ همین نکته دیده شدن باگ‌هاست که باعث میشه یک نرم‌افزار رور به روز امن‌تر بشه ، اگر یک نرم‌افزار آزاد نباشه ، باگ‌های اون دیده نمی‌شه و اگر بعضی‌ها هم دیده بشه ، رفع نمی‌شه.

مشکل دُنِیْت کردن چیه ؟
مگر نرم‌افزار آزاد باید رایگان باشه ؟
مگر استالمن نباید خرج زندگی رو دربیاره؟
دقیقا یکی از راه‌های کسب در آمد در نرم‌افزار آزاد از طریق دُنِیْت کردن هست.
شما اون مقاله که در پست‌های اول گفتم بخون به جواب خیلی از این ابهامات میرسی
استالمن پول زندگی رو باید با کار کردن دربیاره. شما زحمت میکشی contribute میکنی ولی پولش میره تو جیب استالمن. ما تو فرهنگمون به این میگیم کلاهبرداری. کسب درآمد از طریق دنیت؟ بذار ببینم منو یاد چی میندازه. آها! فرهنگ گداپروری D:

خب استالمن که نشسته خونه‌اش ، داره کار می‌کنه!
من اگر مشارکتی می‌کنم ، خود هم قطعاً سودش رو می‌برم ، اتفاقاً معمولا اون کسایی که مشارکت کردن ، دُنِیْت می‌کنند .
این اسمش کلاه‌برداری نیست ، کلاه‌برداری کاری هست که امثال مایکروسافت و گوگل و ... انجام می‌دن .
اسمش گدا پروری نیست ، گدا کسی هست که بدون انجام هیچ کار خاصی می‌خواد پول کسب کنه.

توصیه هم می‌کنم قبل از هرگونه ادامه این تاپیک اون منابعی که دوستان معرفی کردند رو مطالعه کنید. به نظرم به اندازه کافی به ابهامات پاسخ داده شده .

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
« پاسخ #18 : 28 فروردین 1396، 10:24 ب‌ظ »
اولا دوست عزیز نگاه شما به فلسفه ی نرم افزارهای آزاد و این تاپیک، یک نگاه توجیهی هستش و نه دیدگاه پرسشی. شما میگین من میخوام "به هر قیمتی" پول در بیارم و بعضا این دیدگاه با فلسفه ی نرم افزارهای آزاد در تناقض هستش. کافی هستش که یک نگاهی به صحبت هایی که خودتون انجام دادین بندازیم تا مشخص بشه دیدگاهتون رو خودتون با چه بهانه هایی توجیه کردین:

نقل‌قول
اعتبار؟ :))))
دوست عزیز، الان گوگل مثلن. کم اعتبار داره؟ چند درصد پروژه های مهمش اپن سورسن؟ کلن سرچ اینجینش. اصن مهمترین سرمایه گوگل داده هاشن. اونا چرا اپن نیستن؟ آیا میتونیم بگیم چون اپن سورس نیست پس گوگل اعتبار نداره؟

نقل‌قول

دوست من، این لینکی که شما دادی داره میگه که کلیت جامعه از این اتفاق سود میکنه. دقیقا بهونه ای که کمونیسم باهاش اومد سر کار و 70 سال مردم شوروی رو عذاب داد، و در آخر نتیجه رو هم دیدیم. من با خوندن اون متنی که شما دادی دقیقا یاد لنین، استالین و آرمان های دیکتاتور مآبانشون افتادم.

نقل‌قول
خب این موضوع چه ضرری به "من سرمایه دار" میرسونه؟ آیا مایکروسافت، گوگل، و خیلی شرکت های دیگه با همین روند ها پول به جیب نزدند/نمیزنند؟ ضمنا شما فکر نکن که اگر تو یه نرم افزار آزاد کسی باگ پیدا کنه میاد جار میزنه همه جا میگه. نمونش همین باگ shellshock که چندین سال تو bash وجود داشته ولی کسی ازش دم نزده. این نشون میده همچین امنیت بالایی هم نیست تو crowd sourcing. و این تئوری هم که هرکی از هر نرم افزار آزاد استفاده کرده اول کدشو خونده غلط محضه!

نقل‌قول
ضمنن دوستان! فکر نکنید خود استالمن خیلی علیه السلامه! فکر کردید چجوری زندگی میکنه. با donation ملت! یه نگاهی هم به صورت حسابای مالی FSF بکنین متوجه میشین که اینا گردش حسابشون از خیلی شرکتای "سود محور" هم بهتره. ولی به منِ contributer که نمیدن. ینی شاید اینا هم حربه هاییه برای به جیب زدن سود بیشتر!

نقل‌قول

نقل‌قول

خوب مسلما اینکه خودتون میخواین با بهانه های واهی گول بزنین که مثلا فلان امامزاده پول دونیت میگیره پس منم باید نرم افزارم رو غیرآزاد منتشر کنم (!!!) جوابی نخواهد داشت چون شما دنبال پاسخ سوالاتتون نیستین، بلکه دنبال توجیه کردن خودتون هستید و طبعا برای هر پاسخ، توجیه جدید میارین.

-----------------------------------

نقل‌قول

شما در کدوم قسمت صحبت های بنده دیدین که ادعا کردم نرم افزار متن باز و آزاد امن تره؟!!!!

نقل‌قول

فکر کنم نیاز نباشه به قسمت بولد شده پاسخ داده بشه. مغلطه روش جالبی برای پاسخ به یک سوال نیست.

نقل‌قول
این مال سال 2007
http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=72528536785774958871

اگر کمی سواد داشتین عنوان بالای مدرک رو میخوندین. این مدرک، مدارک مربوط به تخفیف و یا معافیت مالیاتی سازمان های غیر انتفاعی هستش که هر سازمان غیر انتفاعی در امریکا برای تخفیف و یا معافیت مالیاتی باید اونو پر کنه. مدرک هم مربوط به قسمت law center عه نرم افزار آزاد هستش. واقعا خندم گرفته شما چطور روتون شد با گوگل کردن و بدون بررسی مدرک بیاین اونو اینجا قرار بدین؟

« آخرین ویرایش: 28 فروردین 1396، 10:42 ب‌ظ توسط s1mpleworld »
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین Borderliner

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • macOS Sierra 10.12.6
    • Borderliner | GitHub
« پاسخ #19 : 28 فروردین 1396، 10:39 ب‌ظ »
شاید باورتون نشه، ولی واقعا ارتباط شفافی بین جامعه/نرم‌افزار آزاد/متن‌باز و سوسیالیسم (یا کمونیسم) وجود داره. جامعه آزاد یک نوع جنبشی هست علیه دزدی شرکتی و جلوگیری از همگانی شدن دانش. خیلی دوس دارم در این باره بیشتر صحبت بشه.
..::Borderliner::..

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #20 : 20 اردیبهشت 1396، 09:20 ب‌ظ »
سلام بر همه دوستان گلم :*
آقا من کلن با فلسفه نرم افزار آزاد مشکل دارم. چرا یه نفر باید بیاد مفت کدی که کلی روش فک کرده رو بده دست ملت؟ واقعن چرا؟ مث این میمونه که یه بنا بیاد خونه بسازه مفت بده به آدما :|  ](*,) لطفا دوستانی که ساپورت میکنن این قضیه رو هم جواب بدن. :؟

سلام، هیچ بایدی برای آزادسازی کدهای یک برنامه وجود نداره، از اونطرف هم هیچ بایدی برای استفاده از اون نیست!

صادقانه می‌گم:

دو راه برای کسب درآمد از نرم افزار آزاد وجود داره:

۱. از طریق ارائه خدمات که بیشتر برای توزیع‌های گنو/لینوکس کارآمدی داره

۲. دریافت دنیت

اگر شما برنامه نویس ویندوز هستید شرایط کار و زندگیتون را بسنجید، اگر مناسب بود کدها رو منتشر کنید تا به جامعه کمک کرده باشید، در غیر اینصورت کدها رو محفوظ برای خود نگه دارید و اگر منتشر کنید جامعه از شما ممنون خواهد بود.

نقل‌قول

اتفاقا اگر مردم و کاربران درگیر یک موضوع شوند به دلیل مشارکت و درگیری تعداد زیادی از مردم با آن موضوع، خلاقیت و ایده‌های نو هم بیشتر می‌شود، مثلا اکثر کاربران گنو/لینوکس تمایل پیدا می‌کنند به یادگیری یک زبان برنامه نویسی، قناعت هم چیز بدی نیست.

نقل‌قول
همین کنونیکال و ردهت(که البته شارلاتان بازیای آقای ردهت هنوزم یادمونه)

من هیچ شارلاتان بازی از شرکت Red Hat ندیده ام! این شرکت مشارکت‌های زیادی به پروژه‌های اصلی گنو/لینوکس داشته و دارد. (شوخی: یکبار دیگه به Red Hat بدوبیراه بگی دهنتو پاره می کنم!! ;D ;D ;D)

در مورد امنیت کسی ادعای امنیت 100% نکرده! اما هرچی که هست گنو/لینوکس از پلتفرم ویروس و تروجان یعنی ویندوز امن‌تر است!

اون وب سایت هم توسط فن بوی های BSD نوشته شده و خیلی استدلال‌های قوی و بی عیب و ایراد نداره!

ختم کلام اینکه جنبش نرم افزار آزاد تا به امروز کمک‌های بسیار زیادی به جامعه کرده، اگر در زمینه امنیت و قابلیت‌های فنی عیب و ایرادی در گنو/لینوکس و BSDها وجود داره حداقل اونو به رایگان به همراه کدها در اختیار شما می‌گذارند، مقایسه کنید با ویندوز و macOS که قیمت هنگفتی بابت یک سیستم دارای عیب و ایرادات مختلف و محدودیت‌های بسیار شدید از جامعه دریافت می‌کنند.
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1396، 07:04 ق‌ظ توسط Fedora-Red Hat »
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #21 : 21 اردیبهشت 1396، 07:15 ق‌ظ »
شاید باورتون نشه، ولی واقعا ارتباط شفافی بین جامعه/نرم‌افزار آزاد/متن‌باز و سوسیالیسم (یا کمونیسم) وجود داره. جامعه آزاد یک نوع جنبشی هست علیه دزدی شرکتی و جلوگیری از همگانی شدن دانش. خیلی دوس دارم در این باره بیشتر صحبت بشه.

درسته، اصولا "کمونیسم" یعنی اشتراکی/مشترک و هدفش کاهش مالیک خصوصی (Proprietary) و افزایش مالکت عمومی هستش، همین هدف رو هم جنبش نرم افزار آزاد حداقل در مورد نرم افزار داره، و این جنبش دارای یک فرهنگ و ایدئولوژی به شدت سوسیالیست است، جالبه بدونید استالمن در سال‌های 1983 و 1984 توسعه پروژه گنو را آغاز کرد! 1984!! شما رو یاد چیزی نمی اندازه؟! ;D
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #22 : 21 اردیبهشت 1396، 01:22 ب‌ظ »
جالبه بدونید استالمن در سال‌های 1983 و 1984 توسعه پروژه گنو را آغاز کرد! 1984!! شما رو یاد چیزی نمی اندازه؟! ;D

نه. چه خبر بوده در این سال؟

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #23 : 21 اردیبهشت 1396، 01:38 ب‌ظ »
جالبه بدونید استالمن در سال‌های 1983 و 1984 توسعه پروژه گنو را آغاز کرد! 1984!! شما رو یاد چیزی نمی اندازه؟! ;D

نه. چه خبر بوده در این سال؟

رمان orwell رو میگه به‌نظرم
بابا اینقدر حالا توهمی نباشید ;D

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #24 : 21 اردیبهشت 1396، 07:06 ب‌ظ »
نرم‌افزار آزاد در ماه سپتامبر سال ۲۰۰۱ هم خیلی فعال توسعه پیدا کرده، باید ما رو یاد چیزی بندازه؟ :)