سلام
یه مشکل برام پیش اومده که امیدوارم با مطرح کردنش اینجا مشکلم حل بشه
روی لپ تابم سه تا سیستم عامل دارم و بدون مشکل هم باهاشون کار میکردم ویندوز 10 و لینوکس اوبونتو 14.04 و لینوکس کالی و به صورت Triple boot یعنی بوت چند گانه در کنار هم استفاده میکردم .. تا اینکه اوبونتو به مشکل خورد و تصمیم گرفتم که اوبونتو 16.04 رو نصب کنم و هم فضایی رو که بهش اختصاص داده بودم رو از 20 گیگ به 40 ارتقا بدم ... برای این کار در داخل ویندوز پارتیشن مجازی را که به اوبونتو اختصاص داده بودم Delete valume کردم ولی هر چقدر منتظر شدم پروسسی که مربوط به این کار بود تموم نمیشد یعنی از طریق دیسک منیجمنت اینکار رو کردم و بعد از دلیت کردن دیسک منیجمنت هنگ کرد و هر چقدر منتظر شدم تموم نمیشد و با تسک منیجر هم نمیتونستم پروسس رو end task کنم .. مجبور شدم restart کنم میدونستم پشت سرش بوت خراب میشه
مشکلاتی که برام به وجود اومده => صفحه مشکی grub rescue بالا میاد این سه خط نوشته شده
error: no such partition
...Entering rescue mode
<grub rescue
کارهایی که کردم => ls که میزنم این لیست میاد
(hd0) (hd0,msdos5) (hd0,msdos3) (hd0,msdos2) (hd0,msdos1)
و برای همشون هم این پیغام رو میده =>
Filesystem is unknown
کار دیگه ایی هم که کردم اینه اوبونتو و کالی رو هر کدوم جداگانه بصورت لایو از طریق فلش یو اس بی که میخوام بیارم بالا تا آرم لینوکس هر کدوم میره یعنی همون 4 تا نقطه که پر میشه ولی گیر میکنه و دیگه اوبونتو یا کالی نمیاد بالا
کارت گرافیک من انویدیا جیفورس هستش
و این کار رو هم کردم => اف 6 رو زدم و گزینه nomodeset رو هم که انتخاب میکنم تا یه جایی پیش میره و این پیغام رو میده که عکس همین پیغام رو میفرستم
این رو هم اضافه کنم که بوت بر روی کالی لینوکس بود
تا حالا هم از روش ویندوز بوتیبل بر روی فلش امتحان نکردم به نظرتون این کار یکی از راه حلها میتونه باشه ؟
خواهش میکنم کمکم کنید
به نظرتون جای امیدواری هست که بتونم درستش کنم؟ ... ممکنه هاردم رو از دست بدم ؟