انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کمک برای نصب میزکار(Arch Linux)  (دفعات بازدید: 13400 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
کمک برای نصب میزکار(Arch Linux)
« : 08 اردیبهشت 1396، 01:34 ب‌ظ »
به نام خالق هستی و نیستی
سلام دوستان علی هستم کاربر تازه وارد انجمن.
دوستان من بعد از کنار گذاشته شدن یونیتی در اوبونتو تصمیم گرفتم یه سری هم به توزیع هایی بزنم که تاحالا کمتر روشون مانور دادم تا هم تجربم بیشتر بشه هم بتونم یه چیزی رو یاد بگیرم و شاید با سوال هام یه چیزی هم به دیگران یاد بدم.
خوب تصمیم نصب Arch هستش و مخواستم دوستانی که قبلا درین توزیع تجربه بیشتری کسب کردن به من در نصب بهترین میز کار برای این توزیع کمک کنن.
خودم دوست دارم xfce رو نصب کنم ولی دوستان لطفا بقیه میز کار ها رو هم اگه میشه آموزش بدین و بکیج هاش رو معرفی کنید تا دوستان تازه وارد دیگه هم استفاده کافی رو ببرن.
ممنون از همراهیتون :) ;)
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
پاسخ : کمک برای نصب میزکار(Arch Linux)
« پاسخ #1 : 08 اردیبهشت 1396، 02:37 ب‌ظ »
پیشنهاد می کنم اگه حوصله ویکی خوندن نداری به هیچ وجه نروو سراغ ارچ !
از دیروز یه چیزی حدود 7 ساعت وقت گزاشتم تا  ارچ رو نصب | کانفیگ کنم !
بیشترین  زمان رو هم وصل شدن به اینترنت ازم گرفته !
فقط ۱ چیزی بگم رفتی سراغ ارچ مثل اوبونتو نباشه فرط و فرط اینجا بیایی تاپیک بزاری اینم خراب شد اونم خراب شد !

نصب تمام میزکار ها رو هم توی wiki گفته با نصب xorg بروو بخون بعد  اجرا کن !

دستت درد نکنه !
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
« پاسخ #2 : 08 اردیبهشت 1396، 02:43 ب‌ظ »
به نام خالق هستی و نیستی
دوستان من بعد از کنار گذاشته شدن یونیتی در اوبونتو تصمیم گرفتم یه سری هم به توزیع هایی بزنم که تاحالا کمتر روشون مانور دادم تا هم تجربم بیشتر بشه هم بتونم یه چیزی رو یاد بگیرم و شاید با سوال هام یه چیزی هم به دیگران یاد بدم.
خوب تصمیم نصب Arch هستش و مخواستم دوستانی که قبلا درین توزیع تجربه بیشتری کسب کردن به من در نصب بهترین میز کار برای این توزیع کمک کنن.
خودم دوست دارم xfce رو نصب کنم ولی دوستان لطفا بقیه میز کار ها رو هم اگه میشه آموزش بدین و بکیج هاش رو معرفی کنید تا دوستان تازه وارد دیگه هم استفاده کافی رو ببرن.

* در این
ویکی آرچ رو خوندی؟؟   :D
سعی کن همیشه مستندات رو بخونی  ;)
https://wiki.archlinux.org/index.php/desktop_environment

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 08 اردیبهشت 1396، 02:46 ب‌ظ »

چرا اینقدر زیاد؟؟؟  :P
وصل شدن به اینترنت واقعا اینقدر سخته؟

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #4 : 08 اردیبهشت 1396، 03:00 ب‌ظ »

چرا اینقدر زیاد؟؟؟  :P
وصل شدن به اینترنت واقعا اینقدر سخته؟

واقعا خودم نمی دونم چرا انقدر زمان برد !
وسط کار سر درد گرفتم 10 ساعت فیکس خوابیدم صبحش پا شدم دوباره استارت زدم کارو تموم کردم :D
اصولا با سیستم خودم با nmcli وصل می شم به نت ابزار نتورک منیجر هم توی اوبونتو و مانجارو پیشفرض نصب بود اینجا نمی دونستم اسم ابزار nmcli نتورک منیجره خخخ به iwconfig | ifconfig | و... هم پیشفرض نصب نبود ! واقعا تعجب کردم مجبور شدم برم بشینم دم در دستشویی با کابل لن به مودم وصل شم :|

بعد چیز دیگه ای که خیلی اذیتم می کردxorg بود حدود ۱ ساعتی مشغولش بودم :D تا فهمیدم یدونه از ابزار هاشو نصب نکردم :D اون رو نصبیدم و i3 رو بالا اوردم :D ولی خب خدارو شکر به خیر گذشته :D

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #5 : 08 اردیبهشت 1396، 03:07 ب‌ظ »
سلام
اگر تازه کار هستید ، آرچ برای شما توزیع مناسبی نیست . ولی در نهایت در جواب سوالتون
این راهنمای نصب xfce روی آرچ

http://amirsamimi.ir/how-to-install-xfce-on-archlinux/

این راهنمای نصب kde رو آرچ

http://amirsamimi.ir/how_to_install_kde_on_archlinux/

حتما نکاتی رو که نوشته شده و لینک های ویکی که داده شده به دقت بخونید . اگر فقط کدها رو Copy و Paste کنید دچار مشکل میشید.

موفق باشید

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #6 : 08 اردیبهشت 1396، 06:37 ب‌ظ »
پیشنهاد می کنم اگه حوصله ویکی خوندن نداری به هیچ وجه نروو سراغ ارچ !
فقط ۱ چیزی بگم رفتی سراغ ارچ مثل اوبونتو نباشه فرط و فرط اینجا بیایی تاپیک بزاری اینم خراب شد اونم خراب شد !

نصب تمام میزکار ها رو هم توی wiki گفته با نصب xorg بروو بخون بعد  اجرا کن !

دستت درد نکنه !
فکر نکنم تاحالا برا خراب شدن پست زده باشم ولی چشم
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #7 : 08 اردیبهشت 1396، 06:43 ب‌ظ »
به نام خالق هستی و نیستی

* در این
ویکی انگلیسی همیشه قابل استفاده نیست گاهی با عث سر در گمی میشه ویکی فارسی هم متاسفانه بسته شده.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #8 : 08 اردیبهشت 1396، 07:00 ب‌ظ »
سلام
اگر تازه کار هستید ، آرچ برای شما توزیع مناسبی نیست . ولی در نهایت در جواب سوالتون
این راهنمای نصب xfce روی آرچ

http://amirsamimi.ir/how-to-install-xfce-on-archlinux/

این راهنمای نصب kde رو آرچ

http://amirsamimi.ir/how_to_install_kde_on_archlinux/

حتما نکاتی رو که نوشته شده و لینک های ویکی که داده شده به دقت بخونید . اگر فقط کدها رو Copy و Paste کنید دچار مشکل میشید.

موفق باشید
سلام علی رضا جان
نه تازه کار نیستم و قبلا از توزیع هایی مثل(fedora.mate.mint.Xubuntu.kali و ubuntu) استفاده کردم ولی خوب در Arch یکم تازه کار ترم یکم که چه عرض کنم دفع اولمه نصب می کنم. ولی حد اکثر سعیم رو می کنم بیشتر کار هام رو خودم انجام بدم و کمترین سوال رو در انجمن اوبونتو بپرسم.
اگه انگلیسی باشی هر نسخه یا توزیع خاص از یک برنامه یک انجمن داره که جواب گو هستن ولی توی ایران انجمن اوبونتو داریم تنها بقیه رسیدگی کاملی ندارن و اینجام بعضی از دوستان کار انجمن که کمک هست رو فراموش می کنن، فکر کنم معنی انجمن اینه که در کنار هم مشکلات هم رو حل کنیم و به توسعه کمک کنیم و یه مکان رو برای وقت و خوش گذرونی  پیدا می کنن برای مثال در بخش پروژه دیدم که با بعضی دوستان جای یاری دادن برخورد شده بود.
ولی با این حال از بقیه دوستان برای کمک هاشون ممنونم.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #9 : 08 اردیبهشت 1396، 10:59 ب‌ظ »
چند سؤال:
- چرا می‌خوای آرچ نصب کنی؟  :)
- آرچ چی داره که اوبونتو نداره؟

اگه می‌خوای یه چیز متنوع امتحان کنی، می‌تونی یه اوبونتوی متفاوت نصب کنی
اگه می‌خوای عمیق گنو رو یاد بگیری، می‌تونی از اوبونتوی مخصوص این کار استفاده کنی
اگه می‌خوای خودت میزکار دلخواهت رو نصب کنی، می‌تونی همون اوبونتوی شماره‌ی ۱ و ۲ استفاده کنی
اگه می‌خوای یه توزیع ساده و سبک داشته باشی، بازم می‌تونی از اوبونتوی شماره‌های قبل استفاده کنی
اگه می‌خوای سیستم عاملت رو خودت کانفیگ کنی، بازم میتونی ...
در کل هرکاری که فکر میکنی می‌خوای انجام بدی رو با اوبونتو می‌تونی انجام بدی. به دو روش:
مقدماتی: http://cdimage.ubuntu.com/netboot/zesty/
پیشرفته: http://ubuntunews.ir/install-ubuntu-1510-with-debootstrap/

ولی ...
اگه می‌خوای Pacman داشته باشی، آرچ نصب کن. تنها تفاوت آرچ با اوبونتو، مدیربسته‌ی پک‌من هست.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #10 : 08 اردیبهشت 1396، 11:17 ب‌ظ »
چند سؤال:

اگه می‌خوای عمیق گنو رو یاد بگیری، می‌تونی از اوبونتوی مخصوص این کار استفاده کنی
اگه می‌خوای خودت میزکار دلخواهت رو نصب کنی، می‌تونی همون اوبونتوی شماره‌ی ۱ و ۲ استفاده کنی
اگه می‌خوای یه توزیع ساده و سبک داشته باشی، بازم می‌تونی از اوبونتوی شماره‌های قبل استفاده کنی
در کل هرکاری که فکر میکنی می‌خوای انجام بدی رو با اوبونتو می‌تونی انجام بدی. به دو روش:

ولی ...
اگه می‌خوای Pacman داشته باشی، آرچ نصب کن. تنها تفاوت آرچ با اوبونتو، مدیربسته‌ی پک‌من هست.

و البته یکم ناپایداری بیشتر نسبت به اوبونتو :D

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #11 : 08 اردیبهشت 1396، 11:44 ب‌ظ »
سیاست توزیع های مختلف با هم متفاوته . کوچکترین تفاوت آرچ با اوبونتو مدیر بسته اونهاست.

کسی از آرچ استفاده میکنه :
۱- دوست داره همیشه آخرین نسخه بسته ها رو داشته باشه . به روزتر از هر توزیع دیگه . من یک سالی هست به آرچ مهاجرت کردم و بر خلاف صحبت دوستان ناپایداری ندیدم . ولی کسی که آرچ نصب میکنه باید بتونه با مسائل به روز بودن بسته ها هم دست و پنجه نرم کنه . و اگر مشکلی پیش بیات بتونه حلش کنه. ممکنه بسته جدید با سخت افزار شما مشکل داشته باشه و ... ولی بیشتر اوقات کاربر ناوارد هست که سیستمش رو نا پایدار میکنه یا در صورت مشکل نمیتونه مشکل رو حل کنه .

۲- سیستم مشارکت جامعه کاربری آرچ با اوبونتو متفاوته . launchpad با AUR خیلی متفاوته . در اینجا نمیخوام درباره بهتر بودن یا بدتر بودن صحبت کنم ، فقط همین رو میگم که سیستم هر دو، دو دنیای متفاوته

۳- شعار آرچ اینه Keep it simple ...  . در آرچ شما با کانفیگ پیش فرض میزکارها و ... روبرو نیستی . شما حتی اگر اوبونتو رو بدون میزکار نصب کنی ، در نهایت وقتی بسته میزکار رو نصب میکنی با کانفیگ تیم اوبونتو نصب میکنی (گانفیگ های خوبی هم هستند) . ولی در آرچ همه چیز پیش فرض توسعه دهنده هست و شما باید ویکی بخونی و کانفیگ کنی . و وقتی شما ویکی آرچ رو میخونی نحوه کانفیگ همه چیز رو برای شما نوشته و اشکالات احتمالی رو هم برات نوشته و گفته اگر نصب کردی و فلان اشکال پیش اومد فلان کار کن و ... به عبارتی همه چیز به عهده خودت هست .

فرق اصلی اوبونتو آرچ در دیدگاهشون هست و آخرین فرقشون مدیر بستشون هست. بحث من این نیست که کدوم بهتره! چون اصولا تعصب رو درست نمیدونم و ترجیح میدم منطقی ببینم و چشمم رو باز کنم.  من هر دو رو دوست دارم!  ولی توی سیستم شخصی خودم دوست دارم همیشه آخرین نسخه بسته ها رو زودتر از هر توزیع دیگه ای داشته باشم و حتی خیلی از بسته های نرم افزاری مورد علاقم رو قبل از اینکه وارد مخازن آرچ بشه از AUR نصب میکنم و باگ ریپورت میکنم یا بهشون پیشنهادات جدید میدم و مشارکت میکنم . این علاقه منه! ولی در عین حال روی سیستم پدرم زوبونتو 16.04 نصب میکنم . چون پدر من تست کردن نرم افزار جدید یا بودن در لبه تکنولوژی از علایقش نیست و استفادش از سیستمش با من متفاوته! برای پدر من یک سیستم عامل آماده و خوب نیازه و خیلی به روز بودن بسته ها براش فرقی نداره.
در نهایت اگه دوست ندارید موارد بالا رو انجام بدید نصب نکنید! هر دو توزیع جامعه کاربر بزرگی داره که علایق متفاوتی دارند و در هر دو دسته کاربران حرفه ای و پرقدرت زیاد دیده میشه. زیبایی دنیای نرم افزار آزاد در تنوعش هست! شما با هر سلیقه ای میتونی سراغ نرم افزار آزاد بری . توصیه میکنم به جای اینکه وارد دعوای توزیع ها و تعصبات بدون فکر بشید ، از تنوع نرم افزار آزاد لذت ببرید! حتی توزیع های دیگه نظیر فدورا و اپن سوزه و دبین ... رو هم تست کنید و ببینید ذهن توسعه دهنده های اونها چه طور هست.

موفق باشید جناب پاکرخ

--------------------------
در ضمن درباره مورد فروم فارسی برای آرچ و سوالات و ... گفتید .
آرچ هم مثل اوبونتو فروم فارسی بسیار خوبی داره
http://bbs.archusers.ir
« آخرین ویرایش: 09 اردیبهشت 1396، 12:03 ق‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 09 اردیبهشت 1396، 12:45 ق‌ظ »
به نام خالق هستی و نیستی

* در این
ویکی انگلیسی همیشه قابل استفاده نیست گاهی با عث سر در گمی میشه ویکی فارسی هم متاسفانه بسته شده.

من همیشه راهنماها و مستندات انگلیسی رو راحت تر از فارسی می فهمم  ;D
به هرحال آدم باید انگلیسی بلد باشه تا حداقل گلیم خودشو از آب بکشه بیرون  :D

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #13 : 09 اردیبهشت 1396، 04:03 ق‌ظ »
به نام خالق هستی و نیستی

* در این

من همیشه راهنماها و مستندات انگلیسی رو راحت تر از فارسی می فهمم  ;D
به هرحال آدم باید انگلیسی بلد باشه تا حداقل گلیم خودشو از آب بکشه بیرون  :D
من انگلیسی بلدم ولی خوب یک تازه واردم و با اصلاحات arch آشنایی ندارم.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #14 : 09 اردیبهشت 1396، 04:06 ق‌ظ »
چند سؤال:

ولی ...
خخخخ دقیقا قصدم یکم دور شدن از محیط اوبونتو هست.
و درضمن من با رفتن به شماره های پایین تر بروز بودن شماره های بالاتر رو از دست میدم دوست من.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).