انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

از کدام‌ ویرایشگر رضایت بیشتری دارید؟

ATOM
21 (18.6%)
MS Visual Studio Cod
23 (20.4%)
Sublime text 3
12 (10.6%)
Brackets
3 (2.7%)
Vim
33 (29.2%)
gedit
10 (8.8%)
emacs
5 (4.4%)
هیچ کدام از نرم افزار دگری استفاده می کنم که در نظرات دلایلم را گفته‌ام.
4 (3.5%)
Light Table
0 (0%)
Kate
2 (1.8%)

مجموع آرای اعضا: 113

نویسنده موضوع: نظر سنجی برای انتخاب بهترین ویرایشگر متن ، وب نویسی و کدنویسی آزاد.  (دفعات بازدید: 18661 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aet

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
من به سابلایم رای دادم سرعت کدنویسی رو افزایش میده
دیباگ کردن به نظر من اصلا نباید معیار باشه برای انتخاب. دیگه وقتی کد رو بزنی می تونی نتیجه شوببینی دیگه! بارها شده من میدونم فلان کد کاملا درسته ولی دیباگر ارور میده!

پشتیبانی از زبان فارسی بازم مهم نیس البته بگم هیچ کدوم از نرم افزار های بالا پشتبانی ندارن بلکه صرفا میتونن خوب نمایش بدن! مثلا اگه ببینی املای یه کلمه رو غلط نوشتی دردسر برای عوض کردن اون کاراکتر شروع میشه چون از چپ به راست ویرایش میشه کرد ولی در سابلایم درسته برعکس مینویسه اما اگه چشمت عادت کنه فرقی نمیکنه واست. یکی هم اینکه تا جایی که من دیدم اصلا از زبان فارسی استفاده نمیشه بلکه بخش هایی فقط فارسی می نویسیم که زیاد مهم نیستن

همشون راحتی در مورد افزودن تم و ... دارن ولی تاجایی که میدونم تعداد پلاگین های سابلایم از بقیه بیشتره

سابلایمی که گفتم اوپن سورس نیست.

در کل انتخاب ادیتور بستگی به راحتی شما داره و نمیشه به نظر دیگران امید بست. مثلا من خیلی از برنامه نویس های بزرگ رو میشناسم از سابلایم استفاده می کنن ولی خیلی ها هم از یه نرم افزار دیگه استفاده می کنن. اتم هم کار کردم اونم خوبه. براکتس هم کار کردم بد نیست سرعت کد نویسی منو میاره پایین و مشکلاتی هم داره.
من که از sublime استفاده نمیکنم ولی اگه میخواستم دانلودش کنم از http://limetext.org استفاده میکردم
معادل ازاد sublime هستش که توی go نوشته شده.

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
من که از sublime استفاده نمیکنم ولی اگه میخواستم دانلودش کنم از http://limetext.org استفاده میکردم
آره منم معتاد بودم و الان در حال ترکم. هر چند که سخت باشه :)

آفلاین Borderliner

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • macOS Sierra 10.12.6
    • Borderliner | GitHub
دیباگ کردن به نظر من اصلا نباید معیار باشه برای انتخاب. دیگه وقتی کد رو بزنی می تونی نتیجه شوببینی دیگه! بارها شده من میدونم فلان کد کاملا درسته ولی دیباگر ارور میده!

پشتیبانی از زبان فارسی بازم مهم نیس البته بگم هیچ کدوم از نرم افزار های بالا پشتبانی ندارن بلکه صرفا میتونن خوب نمایش بدن! مثلا اگه ببینی املای یه کلمه رو غلط نوشتی دردسر برای عوض کردن اون کاراکتر شروع میشه چون از چپ به راست ویرایش میشه کرد ولی در سابلایم درسته برعکس مینویسه اما اگه چشمت عادت کنه فرقی نمیکنه واست. یکی هم اینکه تا جایی که من دیدم اصلا از زبان فارسی استفاده نمیشه بلکه بخش هایی فقط فارسی می نویسیم که زیاد مهم نیستن

همشون راحتی در مورد افزودن تم و ... دارن ولی تاجایی که میدونم تعداد پلاگین های سابلایم از بقیه بیشتره

در کل انتخاب ادیتور بستگی به راحتی شما داره و نمیشه به نظر دیگران امید بست. مثلا من خیلی از برنامه نویس های بزرگ رو میشناسم از سابلایم استفاده می کنن ولی خیلی ها هم از یه نرم افزار دیگه استفاده می کنن. اتم هم کار کردم اونم خوبه. براکتس هم کار کردم بد نیست سرعت کد نویسی منو میاره پایین و مشکلاتی هم داره.

خیلی وقته که روند توسعه limetext رو دنبال میکنم، و پروژه ناقصیه. چندین بار متوقف شده، و دوباره با کلی دردسر راه افتاده. همین الانش هم فک کنم توسعه‌ش متوقف شده و آخرین کامیت اش اردیبهشت ماه اتفاق افتاده.
..::Borderliner::..

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS

خیلی وقته که روند توسعه limetext رو دنبال میکنم، و پروژه ناقصیه. چندین بار متوقف شده، و دوباره با کلی دردسر راه افتاده. همین الانش هم فک کنم توسعه‌ش متوقف شده و آخرین کامیت اش اردیبهشت ماه اتفاق افتاده.
Atum بسیار شبیح به sublime هستش فکر می کنم با همون بشه جایگذین آزاد رو پیدا کرد و نیازی به یک برنامه دیگه حس نمیشه.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
اینجا جای IDE ها خالیه مثل اکلیپس و نت بینز و پی چی پی استورم و.... !‌ دلیل خاصی ( :-X ) داره ؟
« آخرین ویرایش: 18 امرداد 1396، 09:21 ق‌ظ توسط geeksesi | javad »
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین Sadegh Alirezaie

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
  • Pythonista
    • Sadegh
دلیل خواصی داره ؟

دلیل خاصی که داره این هست که ما در این تاپیک راجع به ویرایشگر متن گفت و گو میکنیم و نه IDE
Poor Are Those Who Have Eyes But Can Not See

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
اینجا جای IDE ها خالیه مثل اکلیپس و نت بینز و پی چی پی استورم و.... !‌ دلیل خاصی ( :-X ) داره ؟
IDE هایی که برای همه زبان ها باشند انگشت شمار هستنند معمولا.
و هرکس در رابطه با زبانی که کد میزند IDE مربوط را نصب می کند.
این باعث می شود نظرات به سمت کدنویسی و زبان بره بیشتر تا موضوع اصلی به همین دلیل و دلیل دیگر که من اطلاعات زیادی در مورد IDE زبان های دگر که با آن ها کد نمیزنم ندارم.
این پست رو در رابطه با ویرایشگرهای متنی ساده تر ولی کامل تر ایجاد کردم.
اینجا انجمن آزاد هست می تونید اگر خود شما دوست دارید این کار را انجام دهید.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین hamid123

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
سلام به همه دوستان. من تازه وارد انجمن شدم و از اینکه کنار شما هستم خیلی خوش حالم.

من به atom رای دادم چون کار کردن باهاش خیلی ساده و روونه. جینگولک بازی هم نداره. کار من و خیلی راحت راه میندازه. اما اینطور نیست که بگم atom بهترینه.

البته تو این لیست واقعا جای phpstorm خالیه

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
جالبه vs studio code هست ولی گزینه هایی مثل نانو، کیت، و کلا گزینه ای به نام سایر موارد نیستش
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین Borderliner

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • macOS Sierra 10.12.6
    • Borderliner | GitHub
جالبه vs studio code هست ولی گزینه هایی مثل نانو، کیت، و کلا گزینه ای به نام سایر موارد نیستش

عموما با نانو کد نمیزنن. درضمن، VSCode مگه چشه؟
..::Borderliner::..

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239

البته در مورد ویرایشگرهای آزاد صحبت میشه.

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
خوب دوست من از نام این نرم افزار هم میشه فهمید.
php و نه بیشتر ولی همون طور که دوستان گفتند انجمن برای نرم افزار های سورسه بسته قوانینی دارد که باید رعایت شود.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
ممنون دوست من یک گذینه به پست اظافه شد.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
ممنون دوست من یک گذینه به پست اظافه شد.

نمیدونم آیا همه ی موارد رو باید با هم انجام بدیم یا نه، اما به عنوان ویرایشگر متن، من نانو رو استفاده میکنم.
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین hamid123

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
خوب دوست من از نام این نرم افزار هم میشه فهمید.
php و نه بیشتر ولی همون طور که دوستان گفتند انجمن برای نرم افزار های سورسه بسته قوانینی دارد که باید رعایت شود.

آهان درسته فقط نرم افزارها اپن سورن مد نظر هست من فکر کنم کلا ویرایشگرهای متن. بله از این لحاظ جاش خالی نیست ;) .