0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
جهت یادآوری : تصویر اول که در محیط متنی ترمینال میبینید مربوط به wget است و تصویر دوم پنجره پیشرفت دانلودمنیجر پرسپولیس است
https://en.wikipedia.org/wiki/Download_managerدانلود منیجر برنامه ای است که دانلودهای شما را با صف و زمانبندی بصورت درون کار (نه به کمک اسکریپت نویسی) مدیریت کند و امکان دیگر که خیلی رایج است دانلود چندکانکشنی است.
اینکه می فرمایید سرعت تک کانکشن و چند کانکشن شما در ایران یکی است کمی شک برانگیز و خلاف قواعد علمی است ، لطفا با دقت بررسی کنید ، جایی از کار می لنگد
اینکه چرا idm و aria2 و wget اعداد مشابه هم برای من نشون میدن اما برای شما متفاوته برام تعجب برانگیزه. حتی اگر دقت کنید پرسپولیس ۱۶ کانکشن داره ...
مشکل میتونه از کجا باشه ؟
wget
نقلقولپرسپولیس که برا Aria 2 هست چه ربطی به Wget داره؟متاسفانه ادبیات نوشتاری من با توانایی خواندن شما مطابقت نداره و متاسفانه در چند تاپیک گذشته هم ، شما متوجه گفته ی من نشدید ، این مشکل از کجاست ، نمیدونم. در این موارد من توصیه می کنم یک بار دیگه با دقت بخونید.۱ - اگر هم گرافیکی میخواید بهترین همون wget هست۲ - wget از کی گرافیکی شده؟۳ - احتمالا منظوراش پرسپولیس بودهزیرا که wget گرافیکی نیست! و پرسپولیس گرافیکی است! و احتمال اینکه (در جمله احتمالا اومده!) کاربر برای لحظه ای دچار خطا بشه و اشتباها به جای پرسپولیس ، wget بنویسه ، هست. و هیچ جای این جمله نمیشه به ارتباط wget و پرسپولیس و نفی ارتباط aria2 و پرسپولیس پی برد!
پرسپولیس که برا Aria 2 هست چه ربطی به Wget داره؟