سلام و درود بر شما
بهتون تبریک میگم بخاطر این تصمیم مهم اتون
در کل اوبونتو و زوبونتو هیچ فرقی در ذاتشون ندارن
اوبونتو
زوبونتو
لوبونتو
کوبونتو
اوبونتو گنوم و ...
همگی موارد بالا اوبونتو هستند و اگر تفاوتی در اسم اشون میبینید به میز کار هاشون ربط داره. انگار میگیم ظاهرشون ولی در نرم افزار و هسته و تنظیمات هیچ فرقی ندارن. کوبونتو معمولا سنگینه ولی افکت ها و زیبایی های خاص خودشو داره و برای سیستم های قوی پیشنهاد میشه. گنوم و اوبونتو هم برای سیستم های قدیمی سنگین اند. لوبونتو خیلی سبک که. خیلی سبکه و فکر نکنم سیستمی باشه که نتونه بالا بیارتش! اما من خودم زوبونتو رو دوست دارم در عین اینکه سرعت بالایی داره ، میشه با تنظیمات خیلی ساده شخصی سازیش کرد و به یه فرم زیبا و ساده در آورد. خوبی گنو لینوکس همینه که مثل ویندزد که کاربرش رو مجبور به استفاده از یه چیز ثابت میکنه، انتخاب های زیادی پیش روی کاربر میزاره. حتی اگر شما دانش اش رو داشته باشید میتونید برای خودشتون یه میزکار جدید بنویسید! و هیچ چیز تحمیلی در دنیای آزاد گنو لینوکسی نداریم. حتی سیستم های قدیمی با نصب لوبونتو میتونن از گنو لینوکس بهره مند بشن.
اگر دیدید که اوبونتو براتون سنگینه ، زوبونتو یا xubuntu (اوبونتو با میزکار xfce) نصب کنید. برای من که در سرعت از زمین تا آسمان فرق میکنه. برای من ، زوبونتو خیلی خوب و روان کار میکنه. هر سوالی هم که پیش اومد در همین انجمن تاپیک باز کنید تا دوستان راهنماییتون بکنن.
برای تغییر ظاهر زوبونتو هم یه مدت باهاش کار کنید و انگولک اش! کنید دستتون میاد همه چیز.
این ویدیو ها هم خوبن، آقای علیرضا امیر صمیمی ضبظ کردند که میتونید در سایتشون ببینید.
ویدیوی آموزش شخصی سازی میزکار XFCE (قسمت اول تا چهارم اضافه شد)دسته بندی xfce