اولین اینکه داداچ! شما پشت سر هم به همه چیز خوار هایی مثل من توهین میکنی!
گوسفند آدم نیست ولی یک موجود زنده است که احساس داره و درد رو بخوبی حس میکنه یک پستاندار هست
بچه زا هست مادر میشه و بره هاش رو بزرگ میکنه یک موجود پیشرفته ای هست (از نظر تکاملی)
عزیزم اگه ما گوسفند رو بی هوش کنیم ، بعد در اون حال بی هوشی سرش رو ببریم ، دیگه درد که نمیکشه ، بازم حاضری روی این نظرت بمونی؟؟؟؟؟
اما میخوام مثل خودت استدلال کنم ، شما مثلا گندم میخوری ، نخود میخوری ، عدس هم میخوری ، کاهو هم میخوری!!! از کجا میدونی وقتی اینا زیر دندونت خرد میشن ، درد نمیکشن؟؟؟ نگو اونا سیستم عصبی ندارن که ناراحت میشم ، یه چاقو بردار ، بعد باهاش روی ی یه درخت چند ساله خط بنداز ، یکی دو ساعت بعد برگش رو قطع کن ببر زیر میکروسکوپ ، میبینی روزنه هاش بسته شدن!!!! باور کن اگه درخت احساس نداشت نمی تونست یه هورمون گیاهی رو ترشح کنه که در شرایط این چنینی ، نوعی واکنش در برابر مهاجم هایی مثل ما محسوب بشه!!! حیف که شرایط اش نیست وگرنه یه روز از صبح تا شب میاوردمت آزمایشگاه تا بهت اثبات کنم جلبک و صدف و گیاهان احساس درد دارن ، اما به شیوه ی خودشون ، حالا اینکه سفسته کنی بگی نه ما سیستم عصبی مد نظرمون هست میشه یه بحث بی انتها.
نکنه فکر کردی جنایت فقط آدم کشتن هست ؟!
باید خدمتتون عرض کنم ریشه خیلی از جنایت ها از همین سلاخی کردن حیوانات بیگناه شروع میشه !
این کارها ما رو وحشی و خونخوار میکنه ! یه کم فکر کن خودت می فهمی من چی میگم !
من قصاب نیستم ، اما داری به همه ی قصاب ها توهین می کنی ، چند هزار نفر برات وگان بیارم که آدم کشتن؟؟؟؟ به قول این دوستمون ، چقدر هم قصاب مهربون بیارم! باید خدمتتون عرض کنم که ریشه ی بسیاری از جنایت ها ، داسی است که کشاورز ها با اون ، گندم ها رو درو می کنن (صرفا شوخی بود)
راستی همه دایی های من جز یکی قصابن عمومم یدونش قصابه
خیلیم مهربونن اتفاقا جز محل کار جای دیگه کسی چخ به گاوی گوسفندی چیزی بگه کلی ناراحتش میشن.
دلیل به وحشی شدن نیست این رفتار
فقط نیازه.
ایشون هم شاهد عینی که شهادت هم میدن.
اما در مورد اینکه فرمودید این رفتار "یک نیازه" !
باید عرض کنم که اصولا هیچ مدرکی وجود نداره که ثابت کنه انسان مثل شیر یک موجود گوشتخواره !
برعکس شواهد بسیاری (مثل شکل فک و نوع دندانها و شکل جهاز هاضمه) وجود داره که انسان رو گیاهخوار یا میوه خوار دسته بندی میکنه در اینترنت سرچ کنید مطلب در بارش هست.
اگر تنها مشکل شما این باشه من حاضرم ساعت ها بحث کنم بهتون اثبات کنم که انسان موجودی همه چیز خواره ، اول اینکه انسان دندان های نیش برای بریدن گوشت داره (4 تا) ، دوم اینکه پانکراس انسان تمام آنزیم های لازم برای هضم گوشت رو داره (حاضرم لیست آنزیم ها رو اینجا بزارم!) سوم اینکه ادعا شد بدن انسان برای غذا های گیاهی سازگاری داره ، این مطلب نمیشه گفت غلطه نه درست ، انسان نمیتونه سلولز رو تجزیه کنه ، اما کربوهیرات های نشاسته ای ، مثل سیب زمینی ، قابل هضم اند ، طول روده ی انسان هم ، شبیه هیچ کدوم از گیاه خوار ها نیست ، دیگه اون عکس مقایسه ی طول روده ی کوالا و گرگ در کتاب بیولوژی کمپل معروفه ، اگر بخواییم ریز بشیم ، از دید علمی ، روده ی انسان بیشتر شباهت به گوشت خوار ها داره تا گیاه خواران ، روده ی کور انسان هم هیچ شباهتی به گیاه خواری مثل کوالا نداره.
اینا همه اشون دلایل علمی اند ، اینکه بپذیرید یا نه مختارید.
گوشتخواری باقیمانده توحش است: تا زمانی که کشتارگاهها وجود داشته باشند ، جبهه های جنگ نیز وجود خواهند داشت
گفته شده آدولف هیتلر گیاه خوار بود ، یا اینکه به گفته ی برخی ، میزان گوشت رو در رژیم غذایی اش اندک کرده بود.
کرگدن ها ، حیوانات وحشی و خطرناکِ گیاه خوار هستن!
انسان به ویتامین های خاصی اختیاج داره که باید از محصولات حیوانی بدست بیاد
درزمن من دندون نیش دارم خیلیم تیزه بقیرو نمی دونم.
تمام انسان های طبیعی دندون نیش دارن و نوعی سازگاری برای بشر هست.
هیچ دلیلی علمی برای اینکه اثبات کنه میزان خشونت افرادی که گوشت میخورن بیشتره در دست نیس.
افراد گیاه خوار بد اخلاق هم داریم ، خوش اخلاق هم داریم ، گیاه خوار قاتل هم داریم ، گیاه خوار انسان دوست هم داریم ، هیچ دلیلی مبنی بر اینکه انسان به چیزی تبدیل میشه که میخوره در دست نیس ، ژاپنی ها زیاد ماهی میخورن ولی آمریکایی ها معمولا در شنا اول میشن!