انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: هر کاری میکنم نمی تونم به عنوان روت وارد بشم؟  (دفعات بازدید: 1979 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
به جای - sudo su و برای سویچ کامل به root بهتر هست که از sudo -i استفاده کنید. البته ربطی به مشکلی که دارید نداره.

میتونید خروجی sudo -l رو بزارید تا ببینیم مشکل از کجا می‌تونه باشه. خروجی دانیال هم قرار بدید.
ببخشید میشه فرقشو بگین من مبتدیم!
ممنون میشم.

خروجی هایی که ازتون خواستیم رو قرار ندادید تا بتونیم راهنمایتون کنیم.

من شدیدا مخالف لینک دادن به خارج از فروم هستم و به نظرم باید جواب هر سوال ایجا داده بشه مگر جواب صریح فارسی جای دیگه موجود باشه ولی چون توضیح این موضوع طولانی هست خلاصه اش اینکه با - sudo su دارید ۲ تا برنامه رو اجرا می کنید که نیازی نیست همون sudo -i کافیه و تقریبا معادل دستوری هست که زدید برای اینکه دقیق بدونید چه تفاوت هایی دارند این لینک زیر خوبه:

https://askubuntu.com/questions/376199/sudo-su-vs-sudo-i-vs-sudo-bin-bash-when-does-it-matter-which-is-used/376386#376386
قبلش هم یکم باید درباره initialization فایل های bash اطلاعات داشته باشید.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین سعيد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
مشکلش چیه؟
هرگز نباید با کاربر ریشه وارد شد یا کاری انجام داد. کارها باید با کاربران عادی و با دسترسی کاربر ریشه انجام بشن
من بعد از نصب هر توزیعی کد  sudo su  رو می زنم و سپس کامند های نصب برنامه هام که معمولا چند بخشه مانند ادد کردن مخازن اضافیه رو می زنم که دیگه پسوررد نخواد و ‍کاراش رو میزارم شب  که دانلود و اینجور کارا رو بکنه حالا با  sudo  چجوری اینکارو بکنم
 ؟

آفلاین kamyardal

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
به جای - sudo su و برای سویچ کامل به root بهتر هست که از sudo -i استفاده کنید. البته ربطی به مشکلی که دارید نداره.

میتونید خروجی sudo -l رو بزارید تا ببینیم مشکل از کجا می‌تونه باشه. خروجی دانیال هم قرار بدید.
ببخشید میشه فرقشو بگین من مبتدیم!
ممنون میشم.

خروجی هایی که ازتون خواستیم رو قرار ندادید تا بتونیم راهنمایتون کنیم.

من شدیدا مخالف لینک دادن به خارج از فروم هستم و به نظرم باید جواب هر سوال ایجا داده بشه مگر جواب صریح فارسی جای دیگه موجود باشه ولی چون توضیح این موضوع طولانی هست خلاصه اش اینکه با - sudo su دارید ۲ تا برنامه رو اجرا می کنید که نیازی نیست همون sudo -i کافیه و تقریبا معادل دستوری هست که زدید برای اینکه دقیق بدونید چه تفاوت هایی دارند این لینک زیر خوبه:

https://askubuntu.com/questions/376199/sudo-su-vs-sudo-i-vs-sudo-bin-bash-when-does-it-matter-which-is-used/376386#376386
قبلش هم یکم باید درباره initialization فایل های bash اطلاعات داشته باشید.

مچکرم سعی میکنم پیدا کنم مشکلو با توضیحاتی که دادین نشد مزاحم میشم.

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
خطاهای انسانی منظور من نبود، بلکه امنیت، اگر با روت وارد سیستم کنسول بشیم آیا مشکل امنیتی‌ای خود به خود به وجود می‌آید؟ تعویض به کاربر روت در شبیه ساز ترمینال در محیط گرافیکی چطور؟
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من بعد از نصب هر توزیعی کد  sudo su  رو می زنم و سپس کامند های نصب برنامه هام که معمولا چند بخشه مانند ادد کردن مخازن اضافیه رو می زنم که دیگه پسوررد نخواد و ‍کاراش رو میزارم شب  که دانلود و اینجور کارا رو بکنه
کار درستی نمی‌کنی

حالا با  sudo  چجوری اینکارو بکنم
 ؟
https://wiki.ubuntu.ir/wiki/Sudo
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن