انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

ایا عملکرد ویندوز در شناخته شدن بهتر از لینوکس است

اره
13 (61.9%)
خیر
8 (38.1%)

مجموع آرای اعضا: 21

نویسنده موضوع: چرا مردم به لینوکس روی نمیارن ؟  (دفعات بازدید: 4542 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Victor

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 256
پاسخ : چرا مردم به لینوکس روی نمیارن ؟
« پاسخ #15 : 02 تیر 1396، 09:57 ب‌ظ »
اول اینکه در مورد نظرسنجی بگم من آره زدم چون ماکروسافت هم پول داره هم رسانه ، با پول میتونه رسانه هارو هم بخره ،  دوم اینکه تقصیر این فروشنده هاست من جوون تر!! که بودم همراه پدرم رفتیم سیستم بخریم ، این آدم هم برداشت رو سیستمم ویندزد ایکس پی نصب کرد و تحویلمون داد ، چرا؟؟ اول اینکه خود اون آدم اصلا گنو نمی دونست چیه ، ثانیا با خودش می گفت که به چیزی بیشتر از این نیازی نخواهد داشت! ایکس پی اون دوران واقعا رو بورس بود و با محاسباتی که کردم همین الان ، به تولد رسمی اوبونتو یه ماه مونده بود! خب طبیعتا باید دل کندن من از اون ویندزد باید سخت می بود.
نقل‌قول
مگه برای اولین بار کسی به ما گنو/لینوکس رو معرفی کرده ؟
من به طور اتفاقی در یک وبلاگ تعریف چیزی به نام لینوکس رو دیدم و چندین بار هم با اون فرد گفتگو کردم و اینطوری BigBang رخ داد!
نقل‌قول
به نظر من ما نباید به کسی بگیم بیا اینو نصب کن خیلی خوبه . هرکسی احساس نیاز کنه و ویندوز نتونه نیاز هاشو برطرف کنه خوب معلومه خودش میاد سراغ این سیستم عامل .
من میخوام یکبار اعتقادات جنبش نرم افزار آزاد رو بخونن و یه بار هم یه توزیع مثل اوبونتو یا مینت رو نصب کنن. بعد میتونن تصمیم گیری کنن.
نقل‌قول
خوب بستگی داره به دید من و شما. اینکه به استفاده غیر مجاز از نرم افزار ها راحتید یا نه!
من با استفاده ی غیر مجاز از یه نرم افزار مخالفتی ندارم بلکه مخالف استفاده ی غیر مجاز نرم افزار از سیستمم ام ، اطلاعاتم و مهمتر از اون روان ام هستم.
نقل‌قول
خیلی ها نمی دونند به جزء ویندوز سیستم عامل دیگه ای هم هست! حتی از تحصیلکرده ها...
حتی بعضی ها
 فکر می کنند سیستم عامل همون ویندوزه و ویندوز یعنی همون سیستم عامل
آقای بهزادی یک اصولگرای واقعی هستن ;) خیلی از معتادان هم از اعتیادشون بی خبر اند و فکر می کنن که آدمی خلق شد تا مصرف بکنه. ولی بهله ، خیلی ها فکر می کنن سیستم عامل یعنی ویندزد. مثلا من فکر می کردم تمام قطعات رو (سی پی یو و رم و ...) در دنیا فقط مستر بیل میسازن ، خب ناآگاه بودم دیگه!
طبق آماری که میدیدم سهم کاربران لینوکس از وقتی ویندوز 10 اومده پایین اومده است. دلیلی نداره مردم وقتی میتونن امکانات رو همراه امنیت و سادگی در ویندوز دارند به لینوکس مهاجرت کنند.بحث نرم افزار آزاد هم برای عموم مردم اهمیت نداره مگر اینکه یک عده اونو به زور مطرحش کنن و بهش بها بدن. توی سازمان هامون جایگزینی برای active directory نبومده رو دستش(مثلا). خیلی اهداف روی لینوکس هم میشه روی ویندوز پیاده کرد.بحث هزینه میمونه که اونم در ایران مهم نیست.
با شما هم من قبلا بحث کردم و دریغ از پاسخ! مخصوصا اون امنیت و پیاده سازی بسیاری از اهداف لینوکس رو ویندوز موجب تحیر مخلوقات عالم بالا و پایین شد.
نقل‌قول
اول پست منو بخون چی گفته اولین چیزی که میبینن روش نصب شده ویندوز حالا چرا نباید لینوکس میشد اینو بگو چرا شرکت ها انتخاب کردن ویندوز بهتر از لینوکس اون وقت باید ویندوز  رو سیستم ها نصب بشه اونا باید به دنبال راهی برای افزایش قدرت سیستم هاشون کارایی شون باشن با ویندوز اینا تحقق پیدا نمی کنن
با اونایی که مثلا سیستم قدیمی شونو میزارن کنار و سیستم جدید میخرن کاری ندارم ولی اگر بیاییم آمار بگیریم اکثریت افرادی که برای اولین بار سیستم میخرن افراد زیر ۱۸ سال اند و اکثرا عاشق بازی های رایانه ای! یعنی هدفشون مثلا مثل من استفاده از سیستم به عنوان ابزار نبود ، بلکه سیستم خریدن تا باهاش فوتبال بازی کنن از این بازی جنگی ها بکنن! الان من یه پسر خاله دارم حاضره پاهاش رو قطع کنن ولی بازی های رایانه ای رو که روی ویندزد نصب میشن رو ازش نگیرن! تولید کننده هم نگاه میکنه میبینه پول تو کدوم وره میره اون جا
نقل‌قول
در کل هم این پرسش برام مطرحه که چرا فکر می‌کنی خوبه تهداد افرادی که از گنو/لینوکس استفاده می‌کنن بیش‌تر بشه؟ از دید من نه تنها مفید نیست، که به شدّت هم مضره!
نه فکر کنم اصولگرا نیستی چون خواستار افزایش جمعیت نیستی - همون تبلیغ هندونه ، همون ضرب المثل کاربر کمتر ، زندگی بهتر ، تخلف کمتر ، دردسر کمتر
+1
Hacking is not easy.Enjoy the virtual world in the real world of sleep

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #16 : 03 تیر 1396، 01:54 ق‌ظ »
به نظر من اگه کسی می‌خواد بیاد سمت گنو/لینوکس باید با آشنایی و درک درست از فلسفهٔ نرم‌افزار آزاد بیاد. در این صورت می‌تونه موفّق و مفید باشه. اگه بخواد به خاطر نرم‌افزارهای قوی‌تر و امکانات بیش‌تر و ویندوز بدون ویروس بیاد، به شدّت اجتماع رو خراب می‌کنه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین rahimi12

• Full Member
  • *
  • ارسال: 228
« پاسخ #17 : 03 تیر 1396، 10:12 ب‌ظ »
آقای مهران شما دارید خیلی تعصبی برخورد میکنید. امنیت ویندوز هم به اندازه ای پایین نیست که افرادی مثل شما و یا من بتونیم نقض کنیم یا قبولش نکنیم.
امنیت چیز نسبی است. جوابتان را ندادم چون احساس کردم این موضوع جز وقت تلف کنی چیزی نداره

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #18 : 04 تیر 1396، 12:52 ق‌ظ »
آقای مهران شما دارید خیلی تعصبی برخورد میکنید. امنیت ویندوز هم به اندازه ای پایین نیست که افرادی مثل شما و یا من بتونیم نقض کنیم یا قبولش نکنیم.
امنیت چیز نسبی است. جوابتان را ندادم چون احساس کردم این موضوع جز وقت تلف کنی چیزی نداره
امنیت ویندوز واقعاً بسیار پایین تر از گنو هستش و تقریباً همه این رو می دونن
برای اثبات پایین بودن امنیت ویندوز همین بس که UAC تو تمام ویندوزها از Xp تا 10 بسیار ساده bypass می شه و در واقع خیلی راحت می شه دورش زد (کسایی که تو کار نوشتن Malware هستن می تونن حرف من رو تایید کنن)
حالا شما یه باگ یا exploit از بایپس AppArmor یا SeLinux بیارین (البته دقت کنین که تو آخرین ورژن هم باید کار کنه وگرنه exploit نوشتن برای نسخه های قدیمی که باگ هاش پیدا شده خیلی راحته)

اگه بخوام مثال دیگه ای بزنم WannaCry هستش که دیدین چه آسیب های بزرگی رو به وجود آورد
شاید شما در جواب بگین که ما تو گنو/لینوکس هم ransomware داریم ; بله داریم ولی نه برای سیستم های آپدیت شده که پچ ها رو دریافت کرده ! برای مثال آخرین ransomware که من تو گنو/لینوکس دیدم Erebus بود که به یکی از سرورهای هاستینگ کره جنوبی حمله کرده بود دلیلش چی بود ؟ دلیلش این بود که کرنل این سرور 2.6.24.2 بود و این سیستم عامل باگ های فیکس نشده ی زیادی مثل DIRTY COW داره که باعث می شه باج افزار دسترسی روت بگیره و در نتیجه کل هارد رو encrypt کنه
این در صورتیه که آخرین نسخه ی ویندوز ۷ در مقابل WannaCry آسیب پذیر بود (یعنی با وجود اینکه سیستم به روز بود و پچ های وقت رو هم دریافت کرده بود)

دلیل دیگه ی ناامنی ویندوز اینه که دیر به دیر پچ ها رو دریافت می کنه در مقابل نرم افزار آزاد به سرعت پچ ها رو دریافت می کنه مثلاً همین چند وقته پیش پچ امنیتی CVE-2017-1000367 برای پکیج sudo در کمتر از 1 روز داده شد یا پچ CVE-2017-7508 برای پکیج openvpn در کمتر از دو روز داده شد. آیا تو ویندوز هم این اتفاق میوفته ؟
برای مثال باگی که برای مایکروسافت بسیار حیاتی شد و جنجال زیادی رو به همراه داشت باگی بود که گوگل از مایکروسافت گرفته بود و یه مهلت 10 روزه برای فیکسش داده بود طبق معمول مایکروسافت توی 10 روز نتونست از پسش بر بیاد و گوگل باگ رو عمومی کرد و بعد از گذشت 7 روز از عمومی شدن باگ تازه مایکروسافت پچ رو بیرون داد ...
این یعنی یک باگ که امنیت شرکت رو داره زیر سوال میبره و رفعش برای مایکروسافت بسیار حیاتیه بعد 17 روز فیکس می شه (از 21 اکتبر تا 8 نوامبر) حالا وای به حال بقیه ی باگ ها ...

در پایان هم نظر شما رو جلب می کنم به رتبه و وضعیت Windows Defender 4.10 که از آخر دوم هستش (البته الان بازم خیلی خیلی بهتر شده نسبت به قبل)

حالا با وجود مطالب بالا آیا واقعاً امنیت ویندوز پدیده ی قابل توجیهی هستتش ؟
« آخرین ویرایش: 04 تیر 1396، 04:16 ق‌ظ توسط ali76 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #19 : 04 تیر 1396، 09:15 ق‌ظ »
امنیت ویندوز هم به اندازه ای پایین نیست که افرادی مثل شما و یا من بتونیم نقض کنیم یا قبولش نکنیم.
برای قضاوت در مورد مزهٔ تخم‌مرغ، لازم نیست خودمون تخم گذاشته باشیم! امنیت ویندوز در پایین‌ترین حدیه که یک نرم‌افزار می‌تونه داشته باشه و گواه این موضوع، وجود ویروس‌ها و حملات بسیار گسترده و روزافزون براشه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین rahimi12

• Full Member
  • *
« پاسخ #20 : 04 تیر 1396، 10:31 ق‌ظ »
حرف های علی درسته اما اجازه بدین باز تاکید کنم نه در اون حدی که امثال آقامهران و دانیال بیان نقض کنن. شما دو عزیز جوری صحبت میکنید انگار متخصصی امنیت هستید. انجمن itpro رو که میشناسید و حتما به بار علمی مدیراشم ایمان دارید(لابد میخواهید بگید نه) سرورشون ویندوزه. :|
آقا دانیال شما که میفرمایید امنیت ویندوز در پایین ترین حدی هست خوب اگر اشکال نداره بامن هماهنگ بشید سیستم ویندوزی من را امنیتش را زیر سوال ببرید(نفوذ کنید) بعد ادعاتون ثابت میشه.وقتی  راجب امنیت بحث میکنید باید بتونین این رو ثابت کنید. اگر به این باشه چند روش برای ایجاد دسترسی از همین اوبونتو (کلا لینوکس) هم در انجمن اشیانه مطرح شده. الان باید بگیم لینوکس امنیت نداره؟ بحث کلی نکنید و وقتی چیزی رو نمیدونین لازم نیست اظهار نظر بکنید :)
« آخرین ویرایش: 04 تیر 1396، 10:33 ق‌ظ توسط rahimi12 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #21 : 04 تیر 1396، 11:03 ق‌ظ »
آقا دانیال شما که میفرمایید امنیت ویندوز در پایین ترین حدی هست خوب اگر اشکال نداره بامن هماهنگ بشید سیستم ویندوزی من را امنیتش را زیر سوال ببرید(نفوذ کنید) بعد ادعاتون ثابت میشه.وقتی  راجب امنیت بحث میکنید باید بتونین این رو ثابت کنید. اگر به این باشه چند روش برای ایجاد دسترسی از همین اوبونتو (کلا لینوکس) هم در انجمن اشیانه مطرح شده. الان باید بگیم لینوکس امنیت نداره؟ بحث کلی نکنید و وقتی چیزی رو نمیدونین لازم نیست اظهار نظر بکنید :)
نیازی نیست من کار خاصی بکنم، ویندوز رو یه لپ‌تاپ نصب کنید و برای پنج دقیقه در معرض اینترنت قرارش بدید… تبریک می‌گم. شما ویروسی شدید (:

آفلاین rahimi12

• Full Member
  • *
« پاسخ #22 : 04 تیر 1396، 11:21 ق‌ظ »
نیازی نیست من کار خاصی بکنم، ویندوز رو یه لپ‌تاپ نصب کنید و برای پنج دقیقه در معرض اینترنت قرارش بدید… تبریک می‌گم. شما ویروسی شدید (:
خسته نشدید اینهمه حرف های خنده دار زدید؟ :)))

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #23 : 04 تیر 1396، 03:33 ب‌ظ »
دلیل وجود هزار مدل آنتی‌ویروس برای ویندوز چیه؟

آفلاین rahimi12

• Full Member
  • *
« پاسخ #24 : 04 تیر 1396، 07:47 ب‌ظ »
دلیل وجود هزار مدل آنتی‌ویروس برای ویندوز چیه؟
صورت مسئله را پاک نکنید. آقا دانیال یک ادعایی کرد بهتر هم است ثابت کند. من هرموقع اراده بکنید حاضرم که سیستم ویندوزی من را هک کنید امنیتش زیر سوال بره. بزرگترین هکرا اینجوری حرف نمیزنن شما دم میزنین.امنیت نسبی است و هیچ سیستم عاملی کاملا امن نیست و این بیشتر بستگی به ادمین سیستم دارد.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #25 : 04 تیر 1396، 09:31 ب‌ظ »
صورت مسئله را پاک نکنید. آقا دانیال یک ادعایی کرد بهتر هم است ثابت کند. من هرموقع اراده بکنید حاضرم که سیستم ویندوزی من را هک کنید امنیتش زیر سوال بره. بزرگترین هکرا اینجوری حرف نمیزنن شما دم میزنین.امنیت نسبی است و هیچ سیستم عاملی کاملا امن نیست و این بیشتر بستگی به ادمین سیستم دارد.

من جایی ندیدم دانیال بگه که می‌تونه سیستم‌های ویندوزی رو هک کنه. کجا گفته؟

فرض می‌کنیم ویندوز امن، باشه. پس دلیل وجود آنتی‌ویروس برای سیستم‌عامل ویندوز چیه؟ چرا نمیشه بدون آنتی‌ویروس به اینترنت وصل شد؟ من یادم هست قبلن که ویندوز داشتم، خود ویندوز به من اخطار می‌داد که شما آنتی‌ویروس نصب نکردی پس سیستم‌عاملت زیر ریسک هست! خودش داشت به من می‌گفت، لزومی هم نداشت که من متخصص امنیت باشم تا متوجه بشم.

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #26 : 04 تیر 1396، 09:45 ب‌ظ »
تشکر از ali76 بابت مطلب مفید +1

نقل‌قول
عزیز توانایی هک کردن و انجام عمل هک با هم خیلی فرق دارن.
این سیستم عامل دو تا مشکل ژنتیکی داره (از این نظر ژنتیکی میگم چون برای اصلاحشون نیاز به تغییرات بنیادی هست.) :
1. خود کد نویسی سیستم عامل که پتانسیل بالایی برای مشکل دار شدن داره.
2. اوپن سورس نبودن.
اگرچه مورد اول هم خیلی بزرگه ولی چیزی که برام مهتره مورد دومه. من از چیزی که در بک اند رخ میده خبر ندارم. البته قرار نیست که هر کس که سمت گنو لینوکس میاد حتما بیاد مدت زیادی رو صرف سیر در سورس بکنه! بلکه چون توانایی خوندن هست ، میشه به افراد با وجدان زیادی که سراسر دنیا هستند و وقتشون رو صرف همین سیر در سورس می کنن اطمینان کرد ، همین افراد در صورت دیدن کوچک ترین مشکل یا تخطی از اهداف ، بلافاصله اون مشکل رو جار میزنن و عده ی زیادی در جهت حل اون مشکل اقدام می کنن (نمونه هاش فراوان اند) اما در مورد اون سیستم عامل سوالات بسیاری در مورد حریم خصوصی پیش میاد (مخصوصا در مورد ورژن 10 اون سیستم عامل) اینکه ما اطلاعات با ارزشی نداریم که مایکروسافت از اون سو استفاده کنه نمی تونه پاسخ مناسبی به ابهامات باشه ، بیشتر از اینکه اطلاعات من برای این ناقضان حریم خصوصی مهم باشه ، اطلاعات مجموعه ی افراد مهمه (مثلا افراد دارای یک گرایش سیاسی یا مذهبی و اگر بخوام مثال متفاوت تری بزنم افرادی که یک بیماری خاص رو دارند و مثال های دیگه) و هیچ تضمینی برای عدم استفاده ی غیر اخلاقی از این اطلاعات وجود نداره. اگر اطلاعات کاربران دست گوگل و مایکروسافت نباشه ، مسلما بهتر از اینکه دستشون باشه.

اما مورد دوم هم مشکل بزرگیه ، من در دوران جاهلیتم (دوران استفاده از اون سیستم عامل!) شاید بیشترین وقتم رو به جای این که صرف مطالعه و تحقیق مطالب دلخوام (علمی) بکنم صرف جستجو و تست آنتی ویروس میکردم! چه پول هایی که بر باد نرفت! هم لایسنس اورجینال آواست رو خریدم و هم لایسنس اورجینال کسپرسکی ، اما باز هم یاران میکرومتری اون سیستم عامل (منظورم ویروس بود!) دست از سرم بر نمی داشتد ، در بهترین حالت هم فلش سایرین این ویروس ها رو به سیستم ام منتقل میکرد!

اما باز هم سر این قضیه من با اون سیستم عامل مشکلی ندارم ، چون این کار جوجه برنامه نویس های تازه به دوران رسیده اس! که با پاک کردن بوت اون سیستم عامل حال کنن و فکر کنن قدرت در دستانشون هست. مراکز و سازمان هایی  که یه کوچولو اطلاعات مهم تری دارن (مثل بیمارستان ها یا مراکز علمی) معمولا توسط این جوجه ها مورد هدف قرار نمی گیرن بلکه اون گردن کلفت های روسی و فرانسوی و کره ی شمالی و هر کس دیگه ای که توانایی اش رو داشته باشه پشت حملات گسترده هستن ، بنابر این استدلال هایی مثل این
نقل‌قول
امنیت ویندوز هم به اندازه ای پایین نیست که افرادی مثل شما و یا من بتونیم نقض کنیم یا قبولش نکنیم.
و یا درخواست راستی آزمایی از افراد انجمن برای هک کردن سرور با اون سیستم عامل که متعلق به شماست زیاد منطقی نیست. آره من نمی تونم هک کنم ، چون هیچ وقت علاقه به این کار نداشتم ، نمی گم هم که سرور های گنو لینوکسی کاملا ایمن هستن ، بلکه به همین آمار و ارقام نگاه کنیم به سادگی متوجه میشیم که بنابر قوانین احتمال ، اگر  ما با دانش کافی ، سرور های گنو لینوکسی و اون سیستم عاملی! رو کانفیگ کنیم ، چقدر شانس داریم هک نشیم (مثل احتمال خفه شدن در اقیانوس آرام و استخر بچه ها میمونه ، ممکنه یه فرد غیر ماهر با یه استکان آب هم خفه بشه ، ولی مطمئنا این احتمال خفگی با یک لیوان آب به اندازه ی اون اقانوس آرام با عمق 11 کیلومتر نیست)

در مورد itpro نگفتید منظورتون itpro.ir است یا نه. اما اگر منظورتون همین سایت ایرانی بوده باشه  هم دو نکته ی جالب هست ، اول اینکه باید دقت کنیم اونا بک اند سایت رو با چی نوشتن - ای اس پی دات نت و سی شارپ - و طبیعتا نمی تونستن از سرور های با کیفیت اوبونتویی استفاده کنن! اینکه چرا رفتن با ای اس پی دات نت نوشتن هم به قضیه ی امنیت ربطی نداره بلکه بلکه موسسان این سایت اغلب ای اس پی کار بودن و هستن! این مورد رو بدون تعصب می گم متاسفانه موسس این سایت (که من ایشون رو از نزدیک نمی شناسم) انگار اطلاع چندانی از php و گنو لینوکس نداره! (این استدلال شخصی من هست ممکنه اشتباه هم باشه) به فرض یادم میاد در یکی از مقالات ایشون خوندم میزان asp کار در دنیا خیلی بیشتر از php کار است! یا اینکه ایشون فکر می کنن اوپن سورس بودن php (برای مثال وردپرس) موجب کاهش امنیت میشه! (حال آنکه میدونیم دروپال از امن ترین سی ام های جهان است [سایت امور خارجه ی ایالات متحده با دروپال راه اندازی شده] و سی ام اسی مثل وردپرس [بدون در نظر گرفتن پلاگین ها و پوسته هایی که توسط افراد غیر حرفه ای نوشته میشن] امن هست) یا برای مثال این مطلب

اول اینکه این مقاله شرایط استاندارد یک مقاله رو نداره (متاسفانه منبع خبر یافت نشد)
دوم اینکه اون طور که دوست داشتن برداشت کردن. برای مثال گفته شده 2200 تا باگ برای گنو لینوکس ریپورت شده اما فقط 800 تا باگ برای اون سیستم عامل ریپورت شده - بعد ربط دادن قضیه ی ریپورت رو به اوپن سورس بودن که تا اینجا درسته - بعد ربط دادن به اینکه هکر ها هم میتونن از این باگ ها استفاده کنن ولی در ادامه چیز هایی گفتن که یه کاربر مبتدی فکر میکنه واقعا اون سیستم عامل پادشاه امنیته! (عنوان اینو القا میکنه که لینوکس نا امنه!) تحلیل درست اینکه درمدت زمانی که 2200 باگ لینوکس ریپورت شده و هر کدوم چند روز بعد با پچ های امنیتی رفع شدن ، مایکروسافت تنها تونسته 800 تا از باگ هاشو برطرف کنه ، مورد دوم اینکه اون 2200 و اون 800 تا رو افراد با وجدان ریپورت کردن ، بهتر می بود که میگفتن چند تا باگ در گنو لینوکس داریم که هکر ها شناسایی اش کردن ولی بقیه شناسایی نکردن ، چند تا هم در اون سیستم عامل! باگ داریم که هکر ها میدونن ولی بقیه نمی دونن! به کاربر اینو القا می کنه که اوپن سورس نا امنی میاره! پس مشخصه واقعا در مورد گنو لینوکس دانش اشون کمه اما در مورد دانش اشون در مورد محصولات مایکروسافت نظری ندارم.

در کل امیدوارم فردی که میخواد تصمیم گیری کنه کاملا متوجه گفته هام شده باشه. در دو پستی که در این تاپیک دادم (که خیلیییی مفصل بودن) خواستم به طور کامل تجربیاتم رو بیان کنم.

یک اعترافی هم بکنم عاملی که باعث کنده شدن من از ویندزد شد همین مسئله ی امنیت بود که سعی کردم در مورد سیستم عامل ها تحقیق کنم و به مک و گنو رسیدم ، هر دو سیستم عامل امنیتی خوبی داشتن (البته گنو بیشتر) اما من گنو رو انتخاب کردم ، نه به خاطر امنیت که برای فلسفه اش. به قول دانیال خان هر کی فلسفه اش رو خونده بیاد و در این صورت میتونه موفق باشه.
« آخرین ویرایش: 04 تیر 1396، 09:55 ب‌ظ توسط آقای مهران »

آفلاین rahimi12

• Full Member
  • *
« پاسخ #27 : 04 تیر 1396، 11:35 ب‌ظ »

من جایی ندیدم دانیال بگه که می‌تونه سیستم‌های ویندوزی رو هک کنه. کجا گفته؟

فرض می‌کنیم ویندوز امن، باشه. پس دلیل وجود آنتی‌ویروس برای سیستم‌عامل ویندوز چیه؟ چرا نمیشه بدون آنتی‌ویروس به اینترنت وصل شد؟ من یادم هست قبلن که ویندوز داشتم، خود ویندوز به من اخطار می‌داد که شما آنتی‌ویروس نصب نکردی پس سیستم‌عاملت زیر ریسک هست! خودش داشت به من می‌گفت، لزومی هم نداشت که من متخصص امنیت باشم تا متوجه بشم.
مورد یک-- ایشان گفتن امنیت ویندوز در پایین ترین حده. اگد ویرایش نکرده باشه هنور هست قشنگ بخونین.
مورد دوم-- آنتی ویروس؟ مگه لینوکس آنتی ویروس نداره؟ :)
مورد سوم-- خوده ویندوز اخطار میده آنتی ویروس نصب نکردی؟ پس چرا من و همه همچین چیزی ندیدیم؟ هرچند در حال حاضر داریم بحث میکنیم پس باید ملاک قضاوت مان ویندوز 8.1 و 10 باشه.
برادر عزیز حرفایی میزنین سر و تهش مشخص نیست.

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #28 : 05 تیر 1396، 12:15 ق‌ظ »
مورد یک-- ایشان گفتن امنیت ویندوز در پایین ترین حده. اگد ویرایش نکرده باشه هنور هست قشنگ بخونین.
عزیز ما و شما دشمن نیستیم که ، چرا باید ویرایش کنه؟؟
مورد دوم-- آنتی ویروس؟ مگه لینوکس آنتی ویروس نداره؟ :)
این دلایل سایت اوبونتو برای داشتن آنتی ویروس :
Why do I need anti-virus software?
Isn't Linux virus-free?
For the most part, Linux is engineered in a fashion that makes it hard for viruses to run. However, there are many reasons you might want a virus scanner on your Linux PC:
    1.you are required to have a virus scanner installed by the terms of use of the company you work for or are doing business with
    2.to scan a Windows drive in your PC
    3.to scan a Windows-based network attached server or hard drive
    4.to scan Windows machines over a network
    5.to protect a Windows virtual machine from within the virtual machine
    6.to scan files you are going to send to other people
    7.to scan e-mail you are going to forward to other people
    8.some Windows viruses can run with Wine.
    9.Linux virus infections are theoretically possible.

اگر با دقت این دلایل رو بخونیم ، میبینیم از این نه مورد ، بجز مورد یک و نه همگی به برکت ویندزد هستن! یعنی اگر من بخوام فلشمو بدم به دوستم ، ممکنه فلشم ویروس داشته باشه ولی این ویروس در لینوکس هیچ کاری نمیتونه بکنه ، حال آنکه در ویندزد میتونه خراب کاری کنه ، الان اوبونتو میگه آنتی ویروس نصب کن و فلشت رو اسکن کن تا اون دوستت بیچاره نشه!
مورد یک که به ما مربوط نیس
در مورد شماره ی نه هم که بحث زیاد شده ، ما ویروس فعال لینوکس در زمان حال نداریم و اگر باشه هم فوری پچ امنیتی اش میاد پس با آپدیت بودن سیستم همه چی حله.
مورد سوم-- خوده ویندوز اخطار میده آنتی ویروس نصب نکردی؟ پس چرا من و همه همچین چیزی ندیدیم؟ هرچند در حال حاضر داریم بحث میکنیم پس باید ملاک قضاوت مان ویندوز 8.1 و 10 باشه.
برادر عزیز حرفایی میزنین سر و تهش مشخص نیست.
در ویندزد های ایکس پی و سون هشدار میداد ولی واقعا میگم اون آنتی ویروس خود ویندزد رو آنتی ویروس حساب می کنید؟؟؟
« آخرین ویرایش: 05 تیر 1396، 12:20 ق‌ظ توسط آقای مهران »

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #29 : 05 تیر 1396، 12:21 ق‌ظ »
تکمیلی :
در ویندزد های ایکس پی و سون هشدار میداد ، پس اونا که مشکل امنیتی داشتن و هنوز پشتیمانی ویندزد سون تموم نشده ، در مورد ورژن های جدید تر هم که یه آنتی ویروس چسبوندن به سیستم عامل که نتایج تست آنتی ویروس مذکور! بر همگان روشن است.