انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

ایا عملکرد ویندوز در شناخته شدن بهتر از لینوکس است

اره
13 (61.9%)
خیر
8 (38.1%)

مجموع آرای اعضا: 21

نویسنده موضوع: چرا مردم به لینوکس روی نمیارن ؟  (دفعات بازدید: 4571 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Victor

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 256
چرا مردم به لینوکس روی نمیارن ؟
« : 01 تیر 1396، 07:14 ب‌ظ »
شما بگین من میخوام جواب سوال رو بدونم
ایا دلیلش اینکه تبلیغات کمی شد از لینوکس
یا چون نصب و راه اندازی اون سخت
یا مردم این طور فکر میکنن که نرم افزار بیشتری برای ویندوز ساخته شده برای همین ویندوز نصب میکنن
بعضی ها هم میگن چون خریداره سیستم میبینه که روش ویندوز نصب اون وقت ویندوز بهتر به نظر من شرکت ها انتخاب کردن که ویندوز بهتر از لینوکس (دروغ)
کدومشه،
 درباره این موضوع باید بحث بشه
« آخرین ویرایش: 01 تیر 1396، 07:16 ب‌ظ توسط thrall »
Hacking is not easy.Enjoy the virtual world in the real world of sleep

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی
پاسخ : چرا مردم به لینوکس روی نمیارن ؟
« پاسخ #1 : 01 تیر 1396، 07:29 ب‌ظ »
موضوعات مشابهی توی انجمن هست که می‌تونید تا حدی جواب این سوال رو پیدا کنید. مثلا:

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=16896
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,48862.0.html

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 01 تیر 1396، 08:33 ب‌ظ »
چون اولین چیزی که باهاش کار کردن ویندوز بوده و به اون عادت کردن. سوالت مثل اینه که بپرسی چرا معتادها به ورزش روی نمی‌آرن!
« آخرین ویرایش: 02 تیر 1396، 04:35 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین aet

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
« پاسخ #3 : 01 تیر 1396، 10:00 ب‌ظ »
یا مردم این طور فکر میکنن که نرم افزار بیشتری برای ویندوز ساخته شده برای همین ویندوز نصب میکنن
بعضی ها هم میگن چون خریداره سیستم میبینه که روش ویندوز نصب اون وقت ویندوز بهتر به نظر من شرکت ها انتخاب کردن که ویندوز بهتر از لینوکس (دروغ)
کدومشه،
یه سوال انحرافی: دقیقا چرا باید روی بیارن؟
منکه هیچ وقت نفهمیدم چرا ما تلاش میکنیم طرفداران لینوکس بیشتر شه

منکه همینجوری راحت ترم :)

آفلاین رسول صفری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • رسول صفری |‌Rasool Safari
« پاسخ #4 : 01 تیر 1396، 10:31 ب‌ظ »
کدومشه،

واقعا با این حرف موافقم . مگه برای اولین بار کسی به ما گنو/لینوکس رو معرفی کرده ؟
به نظر من ما نباید به کسی بگیم بیا اینو نصب کن خیلی خوبه . هرکسی احساس نیاز کنه و ویندوز نتونه نیاز هاشو برطرف کنه خوب معلومه خودش میاد سراغ این سیستم عامل .
انسان ها دوست دارن از چیزی که خودشون استفاده نمیکنن یک ایرادی بگیرن یا حتی یک ایرادی روی اون بزارن پس وقتی خود فرد بیاد سراغ این تغییر راحت تر باهاش کنار میاد (البته این حرف فقط نظر شخصیمه)
Arch + KDE Plasma 5.9 :)

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 376
« پاسخ #5 : 02 تیر 1396، 03:52 ب‌ظ »
کدومشه،

:D
خوب بستگی داره به دید من و شما. اینکه به استفاده غیر مجاز از نرم افزار ها راحتید یا نه!
من خودم خیلی برام خوش آیند نیست که از زحمات تجاری دیگران به رایگان و غیر مجاز استفاده کنم.
البته نمی تونم بگم که کلا استفاده نمی کنم. چون شرایط خرید رو ندارم.
اما تا اونجا که می تونم سعی می کنم از رایگان ها استفاده کنم.

شما هم به نظرم تا اونجا که بتونید از رایگان ها استفاده کنید بیترع ;) یا اینکه از تجاری ها، تجاری استفاده کنید  :D :)
« آخرین ویرایش: 02 تیر 1396، 04:00 ب‌ظ توسط sonic69 »

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 376
« پاسخ #6 : 02 تیر 1396، 04:03 ب‌ظ »
چون اولین چیزی که باهاش کار کردن ویندوز بوده و به اون عادت کردن. سوالت مثل اینه که بپرسی چرا معتادها به ورزش روی نمی‌آرن!

با مثالت مخالفم جناب بهزادی عزیز
خیلی ها نمی دونند به جزء ویندوز سیستم عامل دیگه ای هم هست! حتی از تحصیلکرده ها...
حتی بعضی ها
 فکر می کنند سیستم عامل همون ویندوزه و ویندوز یعنی همون سیستم عامل

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #7 : 02 تیر 1396، 04:15 ب‌ظ »

با مثالت مخالفم جناب بهزادی عزیز
خیلی ها نمی دونند به جزء ویندوز سیستم عامل دیگه ای هم هست! حتی از تحصیلکرده ها...
حتی بعضی ها

این رو به عینه زیاد دیدم D:

ولی بحث اینجاست 99 درصد وقتی می فهمن سیستم عامل دیگه ای هم وجود داره وقتی معرفیش می کنی سمتش نمی رن D: یه حس بیخیالی و ترس با هم قاطیه اینجا  !
بعد برای خیلی ها اهمیت نداره که من دارم از یه ابزار کرکی استفاده می کنم یا از یه ابزار آزاد استفاده می کنم‌!
طرف می خواد توی وب بچرخه هیچ فرقی هم براش نداره ویندوز یا گنو !
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین Jasper

• Full Member
  • *
  • ارسال: 113
« پاسخ #8 : 02 تیر 1396، 05:04 ب‌ظ »
اولین دلیل عادت هست و ترس از تغییر.
دومین دلیل ترس از اینکه سیستم عاملشون رو عوض کنن و بعد نرم افزاری که باهاش کار میکنن معادلی نداشته باشه یا اگه داشته باشه هم به کاملی نرم افزار روی ویندوز نباشه.
و سومین دلیل اهمیت نداشتن موضوع «استفاده از نرم افزارهای آزاد به جای نرم افزارهای دزدی یا کرک شده» برای عموم مردم.
تا وقتی که اهمیت ذکر شده توی دلیل سوم برای کسی روشن نشه، احتمال به این سمت کشیده شدنش خیلی کمه.
البته استثنائاتی هم هستن که از سر کنجکاوی به گنو/لینوکس روی میارن و به عنوان یه کاربر ساده، آزاد و غیرآزاد بودن نرم افزار براشون اهمیتی نداره(مثل خود من)، اما به طور کل و برای کاربران معمولی، اولین سیستم عامل استفاده شده تا حد زیادی آخرین سیستم عامل استفاده شده خواهد موند، مگر در شرایط خاص.

آفلاین rahimi12

• Full Member
  • *
  • ارسال: 228
« پاسخ #9 : 02 تیر 1396، 05:30 ب‌ظ »
طبق آماری که میدیدم سهم کاربران لینوکس از وقتی ویندوز 10 اومده پایین اومده است. دلیلی نداره مردم وقتی میتونن امکانات رو همراه امنیت و سادگی در ویندوز دارند به لینوکس مهاجرت کنند.بحث نرم افزار آزاد هم برای عموم مردم اهمیت نداره مگر اینکه یک عده اونو به زور مطرحش کنن و بهش بها بدن. توی سازمان هامون جایگزینی برای active directory نبومده رو دستش(مثلا). خیلی اهداف روی لینوکس هم میشه روی ویندوز پیاده کرد.بحث هزینه میمونه که اونم در ایران مهم نیست.

آفلاین Victor

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 256
« پاسخ #10 : 02 تیر 1396، 06:40 ب‌ظ »
اول پست منو بخون چی گفته اولین چیزی که میبینن روش نصب شده ویندوز حالا چرا نباید لینوکس میشد اینو بگو چرا شرکت ها انتخاب کردن ویندوز بهتر از لینوکس اون وقت باید ویندوز  رو سیستم ها نصب بشه اونا باید به دنبال راهی برای افزایش قدرت سیستم هاشون کارایی شون باشن با ویندوز اینا تحقق پیدا نمی کنن
Hacking is not easy.Enjoy the virtual world in the real world of sleep

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #11 : 02 تیر 1396، 08:30 ب‌ظ »
عزیزم ترک عادت باعث مرضه !
تاریخچه ی کامپیوتر و سیستم عامل ها رو توی ایران مطالعه کنی و بپرسی متوجه می شی چرا ویندوز عضو جدا نشدنی کامپیوتر های خیلیاس !

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 02 تیر 1396، 09:12 ب‌ظ »
اول پست منو بخون چی گفته اولین چیزی که میبینن روش نصب شده ویندوز حالا چرا نباید لینوکس میشد اینو بگو چرا شرکت ها انتخاب کردن ویندوز بهتر از لینوکس اون وقت باید ویندوز  رو سیستم ها نصب بشه اونا باید به دنبال راهی برای افزایش قدرت سیستم هاشون کارایی شون باشن با ویندوز اینا تحقق پیدا نمی کنن
افزایش قدرت برای یه شرکت سخت‌افزاری اصلاً اهمّیتی نداره. شرکت‌ها دنبال سود بیشترن، نه هیچ‌چیز دیگه. تا قتی مردم برای رایانه‌ای که روش ویندوزه پول می‌دن، هیچ شرکتی به روند سازوکار تجاریش دست نمی‌زنه. خود مایکروسافت هم از این آب گل‌آلود ماهی می‌گیره و با دادن پروانه‌های خیلی ارزون (در حد رایگان) به شرکت‌ها، امکان کسب سود حداکثری رو بهشون می‌ده.

در کل هم این پرسش برام مطرحه که چرا فکر می‌کنی خوبه تهداد افرادی که از گنو/لینوکس استفاده می‌کنن بیش‌تر بشه؟ از دید من نه تنها مفید نیست، که به شدّت هم مضره!
« آخرین ویرایش: 02 تیر 1396، 09:14 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #13 : 02 تیر 1396، 09:39 ب‌ظ »
در کل هم این پرسش برام مطرحه که چرا فکر می‌کنی خوبه تهداد افرادی که از گنو/لینوکس استفاده می‌کنن بیش‌تر بشه؟ از دید من نه تنها مفید نیست، که به شدّت هم مضره!

خب دانیال اگه تعداد افرادی که از سرویس های آزاد استفاده می کنن بیشتر بشه رغبت برنامه نویس ها هم برای توسعه و گسترش این سیستم ها بیشتر میشه و در نتیجه این فرهنگ توی جامعه ی بزرگتری آزمایش میشه و قطعا مشکلاتش بیشتر رفع میشه و بیشتر خودشو اثبات می کنه !
ولی مشکلات دیگه ای هم میتونه در پی داشته باشه اونم سود جویی یه سری هست که می تونه فلسفه و کار رو کاملا نابود کنه !

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #14 : 02 تیر 1396، 09:45 ب‌ظ »
اول اینکه در مورد نظرسنجی بگم من آره زدم چون ماکروسافت هم پول داره هم رسانه ، با پول میتونه رسانه هارو هم بخره ،  دوم اینکه تقصیر این فروشنده هاست من جوون تر!! که بودم همراه پدرم رفتیم سیستم بخریم ، این آدم هم برداشت رو سیستمم ویندزد ایکس پی نصب کرد و تحویلمون داد ، چرا؟؟ اول اینکه خود اون آدم اصلا گنو نمی دونست چیه ، ثانیا با خودش می گفت که به چیزی بیشتر از این نیازی نخواهد داشت! ایکس پی اون دوران واقعا رو بورس بود و با محاسباتی که کردم همین الان ، به تولد رسمی اوبونتو یه ماه مونده بود! خب طبیعتا باید دل کندن من از اون ویندزد باید سخت می بود.
نقل‌قول
مگه برای اولین بار کسی به ما گنو/لینوکس رو معرفی کرده ؟
من به طور اتفاقی در یک وبلاگ تعریف چیزی به نام لینوکس رو دیدم و چندین بار هم با اون فرد گفتگو کردم و اینطوری BigBang رخ داد!
نقل‌قول
به نظر من ما نباید به کسی بگیم بیا اینو نصب کن خیلی خوبه . هرکسی احساس نیاز کنه و ویندوز نتونه نیاز هاشو برطرف کنه خوب معلومه خودش میاد سراغ این سیستم عامل .
من میخوام یکبار اعتقادات جنبش نرم افزار آزاد رو بخونن و یه بار هم یه توزیع مثل اوبونتو یا مینت رو نصب کنن. بعد میتونن تصمیم گیری کنن.
نقل‌قول
خوب بستگی داره به دید من و شما. اینکه به استفاده غیر مجاز از نرم افزار ها راحتید یا نه!
من با استفاده ی غیر مجاز از یه نرم افزار مخالفتی ندارم بلکه مخالف استفاده ی غیر مجاز نرم افزار از سیستمم ام ، اطلاعاتم و مهمتر از اون روان ام هستم.
نقل‌قول
حتی بعضی ها
آقای بهزادی یک اصولگرای واقعی هستن ;) خیلی از معتادان هم از اعتیادشون بی خبر اند و فکر می کنن که آدمی خلق شد تا مصرف بکنه. ولی بهله ، خیلی ها فکر می کنن سیستم عامل یعنی ویندزد. مثلا من فکر می کردم تمام قطعات رو (سی پی یو و رم و ...) در دنیا فقط مستر بیل میسازن ، خب ناآگاه بودم دیگه!
طبق آماری که میدیدم سهم کاربران لینوکس از وقتی ویندوز 10 اومده پایین اومده است. دلیلی نداره مردم وقتی میتونن امکانات رو همراه امنیت و سادگی در ویندوز دارند به لینوکس مهاجرت کنند.بحث نرم افزار آزاد هم برای عموم مردم اهمیت نداره مگر اینکه یک عده اونو به زور مطرحش کنن و بهش بها بدن. توی سازمان هامون جایگزینی برای active directory نبومده رو دستش(مثلا). خیلی اهداف روی لینوکس هم میشه روی ویندوز پیاده کرد.بحث هزینه میمونه که اونم در ایران مهم نیست.
با شما هم من قبلا بحث کردم و دریغ از پاسخ! مخصوصا اون امنیت و پیاده سازی بسیاری از اهداف لینوکس رو ویندوز موجب تحیر مخلوقات عالم بالا و پایین شد.
نقل‌قول
با اونایی که مثلا سیستم قدیمی شونو میزارن کنار و سیستم جدید میخرن کاری ندارم ولی اگر بیاییم آمار بگیریم اکثریت افرادی که برای اولین بار سیستم میخرن افراد زیر ۱۸ سال اند و اکثرا عاشق بازی های رایانه ای! یعنی هدفشون مثلا مثل من استفاده از سیستم به عنوان ابزار نبود ، بلکه سیستم خریدن تا باهاش فوتبال بازی کنن از این بازی جنگی ها بکنن! الان من یه پسر خاله دارم حاضره پاهاش رو قطع کنن ولی بازی های رایانه ای رو که روی ویندزد نصب میشن رو ازش نگیرن! تولید کننده هم نگاه میکنه میبینه پول تو کدوم وره میره اون جا
نقل‌قول
نه فکر کنم اصولگرا نیستی چون خواستار افزایش جمعیت نیستی - همون تبلیغ هندونه ، همون ضرب المثل کاربر کمتر ، زندگی بهتر ، تخلف کمتر ، دردسر کمتر
« آخرین ویرایش: 02 تیر 1396، 09:48 ب‌ظ توسط آقای مهران »