شما PHP کارید میتونید کمکم کنید ، اگه خلاف قوانین نیست تو تلگرام میتونیم صحبت کنیم؟؟؟ من کلا الان گیج شدم
خلاف قوانین که هست ولی بگذریم. من php هم کار کردم سرور هم کانفیگ کردم هیچ نیازی به تغییر در پوشه ی root نداشتم. احتمالا منظورت همون طور که علی آقا گفتن تغییر در پوشه ای مثل var/www هستش ، خب سطوح دسترسی مهمه. سایت آقای برنامه نویس آموزش نصب و کانفیگ lampرو گفته ، اگه کار سروری نمی کنی از اون آموزش استفاده کن:
mrprogrammer.net/lampاگر هم زمپ نصب کردی که این دستور رو بزن :
sudo chmod 777 /opt/lampp/htdocs -R
البته یادم رفته توی زمپ پوشه ی مربوطه lamp بود یا lampp اگه دستور بالا کار نکرد این دستور رو بزن :
sudo chmod 777 /opt/lamp/htdocs -R
الان می تونی با خیال راحت توی htdocs فایل هاتو جابه جا بکنی و ...
الان قضیه چیه؟ قضیه مربوط میشه به سطوح دسترسی در گنو لینوکس که خیلی مهم اند و خیلی هم به امنیت گنو لینوکس کمک کردن. توضیحاتش مفصله و نیاز به مطالعه و تجربه داره. شما کمی در نت سرچ کن و بخون. اگه مشکلی بودبیا سوال کن. دوره ی lpic یک جادی هم خیلی مفید میتونه باشه واسه یادگیری گنو لینوکس ، واسه آینده وقت بزار یاد بگیریش. تو سایت tutdl این دوره (آزمون 101 و 102) برای دانلود هست.
اینو هم میگم ولی شما انجام نده:
با زدن دستور sudo su در ترمینال میشی یوزر root و میتونی همه جا سرک بکشی. ولی مشکل اینکه شما تجربه ی کاربا ترمینال رو نداری و با اشتباهات به ظاهر کوچیک ممکنه خرابی های بزرگ به وجود بیاری.