اگه دلیل خاصی برای استفاده از کرنل 4.12 ندارین (دلیل خاص منظورم چیزی عینه پشتیبانی سخت افزاری و ...) صبر کنین خود اوبونتو کرنل جدید رو بده
وقتی یک کرنل تو مخازن یک توزیع قرار می گیره که تغییرات لازم که برای پایداری و هماهنگی کافی با توزیع رو کرنل اعمال شده باشه پس صبر کنین تا این کرنل تو مخازن رسمی قرار بگیره ...
بعد با آپدیت کردن سیستم کرنل هم آپدیت می شه
اگه دوست دارین از آخرین ورژن های کرنل استفاده کنین توصیه ی من استفاده از آخرین نسخه ی پایدار اوبونتو هستش (الان اوبونتو 17.04 از نسخه ی کرنل 4.10 استفاده می کنه)
ولی اگه خیلی خیلی اصرار دارین که از آخرین آخرین نسخه ی کرنل استفاده کنین توصیه ی من استفاده از آخرین نسخه ی ناپایدار اوبونتو هستش (البته الان تا جایی که من اطلاع دارم artful هم از نسخه ی 4.10 لینوکس استفاده می کنه)
این رو هم در پایان بگم که هر دستوری که تو اینترنت دیدیدن اجرا نکنین چون ممکنه خسارت های جبران ناپذیری بهتون بزنه
پ.ن:این رو هم جهت اطلاعات عمومی اضافه کنم که
حتی اگه از محتوی یک دستور مطمئن هم هستین باز با کپی پیست رانش نکنین مگر اینکه از سایت معتبری این کپی پیست رو انجام بدین
این نوع حمله به PasteJacking شهرت داره و تو این حمله شما وقتی یک متن یا دستور رو کپی می کنین (چه با Ctrl + V و چه با کلیک راست) محتویی که توی کلیپ بورد شما ذخیره میشه با محتویی که شما می بینین متفاوته برای تست کردن دستور echo no evil رو از این سایت کپی کنین و تو خط فرمان اجراش کنین :
https://security.love/Pastejacking/همون طور که می بینین تو کلیپ بورد شما دستور echo evil ذخیره شده بود نه echo not evil !
واس همینه که می گم حتی اگه از یک دستور مطمئن هم هستید قبل اینتر زدن چک کنین چه برسه به اینکه یه دستوریو ندونی و اجراش کنی
البته اینو هم بگم که افزونه ی no script جلوی این نوع حمله رو می گیره چون جلوی اسکریپت های اجرایی توسط سایت گرفته می شه