درمورد اینکه چرا شرکت های بزرگ استفاده میکنن ازش، داستان اینه که ...
ممنون از بیان تجربیاتتون.
عزیز سه تا از لینک هایی رو که داده بودی قبلا به طور مفصل خونده بودم و بقیه رو هم یه نگاهی انداختم. خیلی از مسایل مطرح شده صحیح هستند ولی مشکل می تونن نباشن. ایراداتی که به جاوا اسکریپت نسبت داده میشه خیلی بیشتر از PHP هم هست. به شخصه به تازگی البته به این دیدگاه رسیدم که نه زبونی رو بکوبم و نه ببرم آسمون ها و ستایش کنم. زبان ها ابزارهایی هستن که ما بتونیم رویاهامون رو باهاش پیاده کنم. (طبیعتا نیاز هامونو رفع کنیم و پول هم در بیاریم!) انتخاب زبان مثل ژن میمونه (البته نه مثل اون دوستمون که موجودات رو به دو گروه ژن مطلوب [موفق] و نامطلوب تقسیم می کرد!) انتخاب زبان با قابلیت های بیشتر و سرعت بالاتر میتونه آدمو جلو بندازه ولی همه چیز نیس. اینکه ما چقدر مهارت برنامه نویسی داشته باشیم و چقدر از شیوه های نوشتن کد و ... استفاده کنیم میتونه تعیین کننده باشه.
همین طوری: یکی میگفت که سی خیلی سریع تر از پایتونه (کاملا قبول!) ولی برای انجام یک کار ساده از راه خیلی بد رفته بود به گونه ای که برای حل اون مسئله نرم افزار نوشته شده با پایتون دو برابر سریع تر بود!
در مورد مقایسه ی performance هم شرایط برابر در نظر گرفته نشده. php 7 دو برابر سریع تر شده و php fpm + nginx اونقدری سریع هست که نیاز های سایت های خیلی سنگین رو براورده کنه.
و آخر چیزی که به ذهنم میرسه (البته نظر شخصیه) فردی که میخواد برنامه نویس خوبی باشه بهتره یک حوزه رو انتخاب کنه و یک زبون رو به صورت جرفه ای دنبال کنه (هر زبونی که باهاش راحت تر باشه و باهاش بیشتر بتونه ارتباط برقرار کنه) و زبون ها و پلتفرم های دیگه رو در حد نیاز یاد بگیره تا در آینده راحت تر بتونه به تکنولوژی های جدیدتر سوییچ کنه ولی در مورد سوال کننده ، باز هم به نظرم PHP برای شروع بهتره. البته انتظار میره که استارتر هم تحقیقات لازم رو بکنه و به مطالب مطرح شده در این تاپیک اکتفا نکنه.