خیلی امتحان کردم نیاورد شما کدی که بالا گذاشتمو ببین من اون ۳۶۰ گیگ رو میخوام!
اون 360 گیگ چیز خاصی نیست میزان فضای اشغال شده ی هارد شما رو نیشون می ده (البته اگه توی مسیر هاردتون اجراش کرده باشین)
دستور du تمام مسیرهای موجود تو دایرکتوری فعلی و حجمشون رو نیشون می ده
اون سوییچ h هم برای تنظیم واحدهای سایزهای مسیرهاست
اون سوییچ d رو هم برای تعیین عمق مسیرهاست مثلاً شما توی دارکتوری فعلیتون پوشه ی a دارین بعد توی اون هم پوشه ی b دارین اگه بدون این سوییچ استفاده کنین هر دو مسیر /a و /a/b رو به نمایش می ذاره در صورتی که این سوییچ به همراه مقدار یک میگه فقط یک مرحله برو تو یعنی فقط /a رو نیشون بده
اون ./ آخری هم چیز خاصی نیست در واقع اشاره به مسیر فعلی داره و میگه خود پوشه ی فعلی 360 گیگ از حجمش اشغال شده
می تونین با زدن دستور پایین هم تست کنین :
cd ./
همون طور که می بینین مسیر تغییر نمی کنه و تو پوشه ی فعلی می مونه (دستور . cd هم همین کار رو می کنه)
*در مورد مشکل شما هم باید بگم با توجه به خروجی دستور فعلی و دستور قبلی به احتمال زیاد اطلاعاتتون رو از دست دادین چون شما گفتین توی اون پوشه تقریباً
500 گیگ اطلاعات بود ولی الان
کلاً 360 گیگ از هاردتون استفاده شده (کل فولدرا سر جمع)
در ضمن من مجموع اون خروجی مسیر های مختلف رو بدست آوردم تا اگه
برفرض محال اختلاف حجمی بین مجموع حجم پوشه های فعلی و حجم کل فضای اشغال شده ی هارد وجود داشته باشه به وجود یک دارکتوری مخفی پی ببریم ولی خب متاسفانه حدسم درست بود و مجموع تمام دایروکتوری های فعلی تقریباً برابر با حجم کل اشغال شده بود ...
شما به مسیرهای فعلی سر زدین ؟ مثلاً رفتین توی مسیر E که 90 گیگ اطلاعات توشه یا مثلاً توی .Trash-1000 یا $RECYCLE.BIN ؟ شاید فقط اسم فولدرتون عوض شده باشه ...
امکان داره دستور اشتباهی رو اجرا کرده باشین و این مسیر رو از دست بدین ؟
با توجه به حضور بعضی از فولدرها و البته اینکه گفتین
بعد رفرش اطلاعاتم پریدن حدس می زنم شما ویندوز رو هم کنار اوبونتو داشته باشین و البته هنگام وقوع این مشکل شما تو ویندوز بودین؛ امکانش هست که تو ویندوز سیستمتون ویروسی شده باشه ؟
پ.ن:اینم بگم اگه اطلاعاتتون پاک شده باشه به هیچ عنوان نباید اطلاعات جدید روی این هارد بریزین چون ریکاوری به شدت سخت تر می شه پس تا قبل ریکاوری به هارد دست نزنین و محتوی اون رو تغییر ندین (با توجه به تفاوت های موجود توی خروجی دستورات ll و du حدس می زنم شما یک سری فایل و فولدر جدید روی این هارد ریختین اگه چنین کاریو کردین (حالا این بار که گذشت) ولی دیگه اطلاعاتی روش نریزین)