سلام و وقتتون بخیر , مشکل من برای نصب اوبونتو 17.04 و همینطور 16.04 هست که از روی فلش مموری بوت میکنم برای نصب .
من دوتا هارد دارم که یکیش هیبریدی 128 گیگی هست و ویندوز 10 روش نصبه و یک هارد یک ترابایتی(نوع پارتیشن بندیشون هم GPT هست )
من فضای مورد نیاز برای پارتیشن های root و swap رو , روی هارد یک ترابایتی ایجاد کردم(55 گیگ / 40 تا root و 15 تا swap) ، موقع نصب اوبونتو و تنظيم کردن پارتیشن های root و swap ،زیر همون صفحه یک آدرس میخواد برای بوت لودر ، که به طور پيشفرض روی sda یا همون هارد هیبریدی قرار داره، مثل تصویر زیر :
که این sda رو قبول نمیکنه و میگه باید تغییر بدم , مثل تصویر زیر :
و همینطور تصویر زیر که هیچکدوم از اون گزینه ها که انتخاب میکنم, اوکی نمیشه و مجبور به ریستارت سیستم و نصب مجدد میشم .
موقع نصب مجدد دوباره پارتیشن هارو مشخص میکنم و مثل تصویر زیر ,مکان بوت لودر رو روی هارد یک ترابایتی (هاردی که root و swap روش هست) میزارم و میرم جلو
و مثل تصویر زیر پیغام اتمام نصب رو میده و ریستارت میکنم تا نصب تکمیل شه .
موقع بالا اومدن اول اینکه همچین تصویری ,مثل تصویر زیر میاد :
و بعدش صفحه بنفش رنگه grub میاد تا از بین اوبونتو و ویندوز یکی رو انتخاب کنم تا بوت بشه :
تصویر زیر برای موقعی هست که ویندوز 10 رو انتخاب میکنم تا بوت بشه :
و اینیکی تصویر هم برای موقعی هست که اوبونتو رو انتخاب میکنم تا بوت بشه :
یعنی در هر صورت نه ویندوز 10 بالا میاد از طریق صفحه بنفش رنگ و نه اوبونتو , تا اینکه برم تنظیمات بوت رو عوض کنم و اولویت بوت رو به خود ویندوز 10 بدم .
و اینطوری میشه که اوبونتو بالا نمیاد و فقط ویندوز کار میکنه , چندین بار امتحان و تجدید نصب کردم اما درست نشد و همینطور میمونه .
از دوستان میخوام کمی راهنمایی کنن (با توجه به دو هاردی بودن سیستم که یکیش SSD هست و ویندوز 10 روشه و اونیکی معمولی )