البته اطلاعاتی در مورد AMD و درایور هاش ندارم در گنو یعنی نمی دونم آزاد هست یانه.
عموماً درایور های آزاد AMD به خوبی کار می کنن و اکثر توزیع ها از همین درایورها استفاده میکنن
برای مثال ، اوبونتوهای قبل و خود 14.04 از درایور انحصاری fglrx پشتیبانی می کردند ولی درایور آزاد AMDGPU اینقدر خوب عمل کرد که از نسخه ی بعد 16.04 اوبونتو دیگه از این درایور انحصاری پشتیبانی نمی شه و فقط درایور آزاد AMDGPU استفاده می شه (که به صورت پیش فرض نصبه)
ولی وای فای من اینتل بود یعنی تنها قطع درایور داره غیر AMD لب تاب منه و نمی دونم مشکل اوبونتو با این درایور چیه.
اون طور که فهمیدم شما وای فایتون رو توی مینت تست کردین که بر اساس اوبونتو 16.04 ساخته شده و از کرنل 4.4 استفاده می کنه
حدسی که می زنم مشکل کارت شبکه شما از طرف خود لینوکس (و نه هیچ توزیع خاصی) حل شده و چون اوپن سوزه از نسخه ی 4.10 به بالای لینوکس استفاده می کنه این مشکل رو توش نداشتین
به نظر من یه بار اوبونتو 17.04 رو تست کنین تا مقایسه عادلانه باشه (چون هر دو تقریباً از یه نسخه ی کرنل استفاده می کنن)
چون اون طوری که من در جریان توسعه ی لینوکس بودم باگ و مشکلات زیادی از کارت های شبکه و ... توی نسخه 4.10 حل شد
نظرتون راجب این چیه ؟ از این دانلود کنم که مجبور نباشم اونقدر حجمم بره ؟ https://geckolinux.github.io/
آره گزینه ی خوبیه
پس چرا باید این همه خوبی زوزه کسی سراغش نیاد ؟ فقط به خاطر مدیر بسته apt ?
نه فقط apt ؛ چون دبیان قدیمی تر از اوپن سوزه (و نه سوزه) هستش (23 سال در مقابل 11 سال) واس همون محبوب تر شدش
و همین محبوبیت باعث شد توسعه اش با سرعت بیشتری اتفاق بیوفته
و پکیج های بیشتری براش ساخته بشه و همین گستردگی مخازن دبیان باعث شده که بیشتر مورد استفاده قرار بگیره
البته این به معنی این نیست که کسی سراغ اوپن سوزه نمیاد چون الان طبق آمار distrowatch اوپن سوزه 6 ام هستش
و در ضمن SLES هم یکی از پر استفاده ترین توزیع ها برای سروره