۱. اگه پوشه گیت رو پاگ کنی، که همه اطلاعات مربوط به گیت پاک میشه، پس باید از اول git init بزنی و طبق معمول جلو بری.
۲. اگه پوشه گیت رو پاک نکنی، و فقط یک کپی از فایلهایی که روی هارد دیسک خودت داری رو به هرجای دیگه منتقل کنی، هیچ مشکلی بوجود نمییاد. مطمئنی همه فایلها رو کپی میکنی؟
۳. میتونی دقیق بگی که چه کاری میخوای انجام بدی؟
یزار دقیقتر بگم. (از اول می گم یعنی قبل از اینکه به گیت چیزی بفرستم)
من توی پوشه خانگی ام یک پوشه(پروژه) دارم به اسم a حالا به خاطر بعضی دلایل می یام یک کپی از پوشه a توی /tmp/ درست می کنم و از این به بعد دیگه به پوشه خانگی ام کاری ندارم و توی پوشه /tmp/a وارد می شم و دستور git init و commit و push رو می زنم. حالا فایلهام روی هاست هست. تا اینجا خیلی خوبه.
حالا کامپیوترم رو خاموش می کنم (درنتیجه /tmp/ و فایل های گیت پاک می شه) و چند روز روی فایلهای اصلی پروژه ام که داخل ~/a هست کار می کنم و یکسری فایل اضافه و حذف و تقییر می دم. (و توجه کنید که این پوشه ~/a هیچی از فایلهای گیت نداره) حالا می خوام تغییراتی که دادم توی هاست اعمال بشه. حالا من برای اینکه این تغییرات جدید روی هاست بره باید چیکار کنم؟
در ضمن سوالتون نا مفهمومه
راستش من خودمم نمی دونم مشکلم چیه. جوابی که به سلمان دادم رو ببین واضخ تر گفتم.
به نظر میاد هنوز متوجه نشدید کاربرد Git چی هست و چطور باید ازش استفاده کرد. بجای اینکه دنبال راه حل برای عملی کردن یک راه اشتباه، احتمالا بهتره که این کتاب رو بخونید: لینک
آره می گم که من گیت رو نمی فهمم. ولی الان مجبورم (اینقدر از اینجور کارهای گروهی بدم می یاد که حد نداره . به قول گادوین اگر آزادی می خواهی نباید گروه تشکیل بدی) راستش من نمی خوام خیلی با گیت سروکله بزنم فقط همین مشکلم می خوام حل بشه دیگه کار دیگه ای باهاش ندارم.