انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب مینت در vmware <<امنیت>>  (دفعات بازدید: 4364 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abc.abc

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
پاسخ : نصب مینت در vmware <<امنیت>>
« پاسخ #15 : 07 آبان 1396، 07:43 ب‌ظ »
اوبونتو رو بصورت مستقل نصب کنید (البته قبلش چندتا راهنمای نصب مطالعه کنید و برای نصب از روی راهنما نصب کنید تا احیانا به علت نداشتن اطلاعات کافی کل هارد رو فرمت نکنید) در این صورت ویندوز و اوبونتو رو بصورت دوال بوت دارید اگر هارد فضای خالی زیاد دارد میتونید دوتا اوبونتو نصب کنید که یکی برای یادگیری اوبونتو استفاده کنید (شاید یه روزی عاشق گنو/لینوکس، نرم‌افزار آزاد شدید  ;D )
و چون شما نمی‌خواهید زیاد نرم‌افزار نصب کنید و از اوبونتو به عنوان سیستم عامل اصلی استفاده کنید برای این کار هم لازم نیست پارتیشن هوم رو بصورت مستقل بسازید و برای اوبونتو 20 گیگ هم اختصاص بدیدکافیه، حتی زیاد هم هست
و همانطور که خودت گفتی یه اوبونتو رو بزار فقط برای همین کار
کی‌لاگر یا هر چیز مخرب دیگری که بخواد رو سیستم ما نصب بشه، ممکنه از راه‌های مختلفی این کار صورت بگیره مثلا اگر شما کیف پول های نصبی مثل exodus , jaxx رو از جاهای نامطمئن دانلود کرده باشید ممکن است حاوی کی‌لاگر باشه (همیشه سعی کنید نرم افزارها رو از سایت اصلی دانلود کنید) یا مثلا شما دارید یک سایت در مورد بیت کوین رو نگاه می کنید و بدون اینکه شما بدونید یک کی‌لاگر روی سیستم شما نصب می‌کند (برای همین میگم حتی برای وبگردی هم استفاده نکنید)
برای نصب کردن روی فلش بهتر قبل از نصب کانکتورهای برق و دیتا هارد (یا اگر ssd همچنین) رو در بیاورید

نقل‌قول
اوبونتو رو روی مموری نصب کردم اما صفحه سیاه میاد و بالا نمیاد ، نظری در این مورد ندارید؟

احتمالا گرافیک را شناسایی نکرده است باید بعد از نصب بصورت  خط فرمان درایور کارت کرافیک رو نصب کنید بصورت لایو بالا بیاید (نصب نکنید) ببینید بدون مشکل اوبونتو کار می‌کند یا نه اگر کار کرد یعنی مشکلی با سخت‌افزارهای سیستم شما ندارد و احتمالا مشکل نصب کردن روی فلش به گرافیک ربطی ندارد و اوبوتو رو درست نصب نکردید البته فلش کند هست اگر روی هارد نصب کنید بهتره بخصوص اگه usb2 باشه خیلی کند میشه (البته ممکن است سیاه بودن صفحه به علت کند بودن فلش هم باشد)
سلام
باز هم ممنونم
اوبونتو رو برای یادگیری روی vmware نصب کردم و چند تا فیلم دیدم به طور مثال برای نصب نرم افزار اول روی vm تست می کنم بعد میرم روی اوبونتو اصلی
چون فقط یک ssd روی لپ تاپ هست و هم اینکه نیاز به اوبونتو فقط یکی دو هفته یکبار هست ، به همین دلیل روی فلش نصب کردم
به صورت لایو با dvd میاد بالا و مشکلی نداره اما اوبونتویی که روی فلش نصبه همینکه فلش رو با f9 به عنوان بوت انتخاب میکنم صفحه سیاه میاد کلا هیچ چیز از اوبونتو نمیاد ، led روی فلش هم روشن خاموش نمیشه (به عنوان خواندن از فلش)
به این صورت مموری رو پارتیشن بندی کردم بعد زدم نصب..:

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #16 : 07 آبان 1396، 08:20 ب‌ظ »
ظاهرا پارتیشن بندی شما مشکلی ندارد
ممکن است به این علت باشد که فلش رو بصورت uefi بوت کرده باشید
چرا ext2 را انتخاب کردید؟ شاید به این علت باشد مگر چه نسخه‌ای از اوبونتو نصب کردید؟
فرمت پارتیشن را ext4 کنید
چه نسخه‌ای از اوبونتو نصب کردید؟
وقتی روی فلش نصب می‌کنید نیازی نیست پارتیشن هوم بصورت جدا بسازید و اگر حداقل ۴ گیگ رم دارید همینطور پارتیشن سواپ هم لازم نیست جدا بسازید چون کار سنگینی انجام نمی‌دهید (البته خودش سیستم سواپ رو می سازد) جدا ساختن اینها روی فلش فقط باعث اتلاف حجم فلشتان می‌شود کلا یک پارتیشن بسازید اونم مونت کنید به روت همین ۱۶ گیگ که بصورت سه تا پارتیشن ساختید به یک پارتیشن ۱۶ گیگ ext4 تبدیل کنید بعد از نو نصب کنید و 16 گیگ رو به روت مونت کنید
اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد

آفلاین abc.abc

• Newbie
  • *
« پاسخ #17 : 09 آبان 1396، 09:51 ق‌ظ »
ظاهرا پارتیشن بندی شما مشکلی ندارد
ممکن است به این علت باشد که فلش رو بصورت uefi بوت کرده باشید
چرا ext2 را انتخاب کردید؟ شاید به این علت باشد مگر چه نسخه‌ای از اوبونتو نصب کردید؟
فرمت پارتیشن را ext4 کنید
چه نسخه‌ای از اوبونتو نصب کردید؟
وقتی روی فلش نصب می‌کنید نیازی نیست پارتیشن هوم بصورت جدا بسازید و اگر حداقل ۴ گیگ رم دارید همینطور پارتیشن سواپ هم لازم نیست جدا بسازید چون کار سنگینی انجام نمی‌دهید (البته خودش سیستم سواپ رو می سازد) جدا ساختن اینها روی فلش فقط باعث اتلاف حجم فلشتان می‌شود کلا یک پارتیشن بسازید اونم مونت کنید به روت همین ۱۶ گیگ که بصورت سه تا پارتیشن ساختید به یک پارتیشن ۱۶ گیگ ext4 تبدیل کنید بعد از نو نصب کنید و 16 گیگ رو به روت مونت کنید
سلام
ممنون از توجهتون
uefi رو کلا داخل بایوس ندیدم فک نمی کنم در این حالت بوده باشه
ext2 داخل فیلم اموزش نصب بود دیگه منم همین رو انتخاب کردم ، ورژن 16.04 lts نصب کردم
دوباره نصب کردم ext4 انتخاب کردم و فقط پارتیشن روت رو ساختم ، باز هم مشکل پابرجاست ، فک می کردم سواپ رو باید حتما بسازیم برای همین 1 گیگ فضا براش در نظر گرفته بودم

فقط اینکه اگر مموری رو به رم ریدر لپ تاپ متصل میکردم جای sdb میزد dev اما چون به عنوان بوت نمی تونستم رم ریدر لپ تاپ رو انتخاب کنم با همون رم ریدر اکسترنال بوت می کنم

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #18 : 10 آبان 1396، 05:49 ب‌ظ »
این موارد را یک بار دیگر چک کنید و باز اگر مشکلتون حل نشد موضوع را در یک تاپیک جدید باز ذکر جزئیات مطرح کنید
۱- فلش یا دی وی دی که از آن برای نصب اوبونتو استفاده می‌کنید بصورت uefi بوت نشده باشد.
۲- بوت لودر بر روی فلش یا کارت حافظه یاهمان مموری کارتی که می‌خواهید بر روی آن اوبونتو نصب کنید. نصب کنید (ظاهرا در تصویری که گذاشتید بطور پیشفرض اینطور است)
۳- با اوبونتو لایو بالا بیاید و برنامه gparted را باز کنید و ببینید فلش یا کارت حافظه‌ای که بر روی آن اوبونتو نصب کرده‌اید Flags بوت دارد یا نه اگر ندارد بر روی آن راست کلیک کرده و Manage Flag  را کلیک کرده و boot را مارک‌دار کنید
۵- بوت بایوس رو روی فلش یا کارت حافظه یاهمان مموری کارتی که بر روی آن اوبونتو نصب کرده‌اید قرار دهید (بصورت uefi نباشد) بعد ببینید بالا می‌اید یا نه

اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد

آفلاین abc.abc

• Newbie
  • *
« پاسخ #19 : 10 آبان 1396، 10:23 ب‌ظ »
این موارد را یک بار دیگر چک کنید و باز اگر مشکلتون حل نشد موضوع را در یک تاپیک جدید باز ذکر جزئیات مطرح کنید
۱- فلش یا دی وی دی که از آن برای نصب اوبونتو استفاده می‌کنید بصورت uefi بوت نشده باشد.
۲- بوت لودر بر روی فلش یا کارت حافظه یاهمان مموری کارتی که می‌خواهید بر روی آن اوبونتو نصب کنید. نصب کنید (ظاهرا در تصویری که گذاشتید بطور پیشفرض اینطور است)
۳- با اوبونتو لایو بالا بیاید و برنامه gparted را باز کنید و ببینید فلش یا کارت حافظه‌ای که بر روی آن اوبونتو نصب کرده‌اید Flags بوت دارد یا نه اگر ندارد بر روی آن راست کلیک کرده و Manage Flag  را کلیک کرده و boot را مارک‌دار کنید
۵- بوت بایوس رو روی فلش یا کارت حافظه یاهمان مموری کارتی که بر روی آن اوبونتو نصب کرده‌اید قرار دهید (بصورت uefi نباشد) بعد ببینید بالا می‌اید یا نه
سلام
1-کلا گزینه ی uefi رو داخل بایوس ندیدم فک نکنم روی حالت uefi بوده باشه
2- به طور پیش فرض نبود اما خودم همینکار رو کردم قبل از اینکه بزنم install عکس گرفتم
3-بله همینطوری به طور پیشفرض فلگ بوت رو داره:

5-همیشه برای اینکه از کارت حافظه بیاد بالا با f9 بوت دیوایس رو کارت حافظه انتخاب می کنم که متاسفانه فقط صفحه ی سیاه میاد
فلش با سرعت بالا خریداری کردم که انشاالله تا هفته آینده دستم میرسه ، با اون هم تست می کنم اگر نشد تاپیک جدید میزنم و هر زمان مشکل حل شد ادامه ی بحث امنیت و کارهایی که میشه انجام داد رو در همین تاپیک ادامه میدم
باز هم ممنون

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #20 : 11 آبان 1396، 10:31 ق‌ظ »
فکر نکنم زیاد به سرعت کارت حافظه‌ای که استفاده کردید ربط داشته باشد البته ممکن است سرعت بوت شدن کند باشد چون من کارت حافظه ۴ گیگ قدیمی را که سرعت پایینی دارد را هم بوتیبل کردم و مشکلی نداشته البته در حال حاظر فلش ۱۶ گیگ یا بالاتر در اختیار ندارم وگرنه امتحان میکردم ببینم مشکل شما چه چیزی هست

آفلاین abc.abc

• Newbie
  • *
« پاسخ #21 : 11 آبان 1396، 08:55 ب‌ظ »
فکر نکنم زیاد به سرعت کارت حافظه‌ای که استفاده کردید ربط داشته باشد البته ممکن است سرعت بوت شدن کند باشد چون من کارت حافظه ۴ گیگ قدیمی را که سرعت پایینی دارد را هم بوتیبل کردم و مشکلی نداشته البته در حال حاظر فلش ۱۶ گیگ یا بالاتر در اختیار ندارم وگرنه امتحان میکردم ببینم مشکل شما چه چیزی هست
ممنون لطف دارید ، فلش های جدید رسیدند و تست کردم همچنان مشکل پابرجاست ، تاپیک جدید ایجاد شد..

آفلاین abc.abc

• Newbie
  • *
« پاسخ #22 : 22 آبان 1396، 01:57 ب‌ظ »
سلام
متاسفانه در هر حالتی که به ذهنم خورد اوبونتو رو روی فلش مموری نصب کردم باز هم صفحه سیاه اومد ، یک فکر دیگه به ذهنم خورد برای امنیت
1-همونطور که خودتون گفتید از اوبونتو لایو استفاده کنم برای ورود به سایت های کیف پول...
اما سوال اینجاست از کدوم نسخه به عنوان لایو استفاده کنم؟ 16.04 یا 17.10 ؟
اوبونتو رو روی یک فلش بوتیبل می کنم و یک پارتیشن ntfs هم داخل فلش میسازمم و فایل های مورد نیاز برای کیف پول که باید به عنوان یوزرنیم در سایت آپلود شن هم اونجا میزارم
2- دو نرم افزار exodus و jaxx هم که به عنوان کیف پولی استفاده می کنم رو داخل یک اوبونتو روی vmware نصب می کنم و فقط زمانی که به این دو نرم افزار نیاز دارم اوبونتو vmware رو on می کنم و کار دیگه ای باهاش انجام نمیدم
برای این مورد هم چون مدت کمی فقط on میشه فک می کنم هکر وقت زیادی برای هک کردنش نداشته باشه
برای vmware از کدوم نسخه استفاده کنم 16.04 یا 17.10؟
ممنون میشم در مورد مواردی که گفتم نظرتون رو بفرمایید

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #23 : 22 آبان 1396، 02:50 ب‌ظ »
سلام
متاسفانه در هر حالتی که به ذهنم خورد اوبونتو رو روی فلش مموری نصب کردم باز هم صفحه سیاه اومد ، یک فکر دیگه به ذهنم خورد برای امنیت
1-همونطور که خودتون گفتید از اوبونتو لایو استفاده کنم برای ورود به سایت های کیف پول...
اوبونتو رو روی یک فلش بوتیبل می کنم و یک پارتیشن ntfs هم داخل فلش میسازمم و فایل های مورد نیاز برای کیف پول که باید به عنوان یوزرنیم در سایت آپلود شن هم اونجا میزارم
2- دو نرم افزار exodus و jaxx هم که به عنوان کیف پولی استفاده می کنم رو داخل یک اوبونتو روی vmware نصب می کنم و فقط زمانی که به این دو نرم افزار نیاز دارم اوبونتو vmware رو on می کنم و کار دیگه ای باهاش انجام نمیدم
برای این مورد هم چون مدت کمی فقط on میشه فک می کنم هکر وقت زیادی برای هک کردنش نداشته باشه
1- از جدیدیدترین استفاده کنید 16.04 برای کسی مناسب‌تره که میخواد تا سال 2021 لینوکس نصب نکند و لینوکس رو هم همیشه اپدیت کنه
2- برای هر دو مورد چه ماشین مجازی و چه بصورت لایو از جدیدترین استفاده کنید که بروزترند
3- توصیه میشه دو نرم افزار exodus و jaxx که میخواید استفاده کنید بعد از نصب اوبونتو و از داخل اوبونتو دانلود کنید البته از سایت اصلی و بعد نصب کنید. اینطوری احتمال الوده شدن سیستم کمتره
و همچنین اوبونتو رو از سایت اصلی دانلود کنید https://www.ubuntu.com/download
نقل‌قول
مسئله رو خیلی ساده گرفتید، هکر شب و روز بیدار نمیمونه که ببینه شما انلاین شدی یا نه. اون اصلا به این هم فکر نمیکنه که چه زمانی برنامه مخربش رو سیستم قربانی‌هاش نصب شده. مثلا شما در 2 دقیقه به اینترنت وصل میشید و کارتون رو انجام میدید و رمزتون رو با کیبورد یا کپی پست وارد میکنید به محض انجام اینکار رمز شما بوسیله برنامه هکر ذخیره و براش فرستاده میشه و قبل از اینکه شما افلاین کنید رمزتون در ایمیل هکر است. هکر هم بعد از نهار میره سراغ ایمیلش  \\:D/
البته من اطلاعاتم در این زمینه زیاد نیست بهتون توصیه میکنم کمی در اینترنت در این زمینه جستجو کنید. وبلاگ، وبسایت و انجمن در اینترنت زیاد است یه مدت وقت بزارید در این مورد مطالعه کنید

آفلاین abc.abc

• Newbie
  • *
« پاسخ #24 : 22 آبان 1396، 09:51 ب‌ظ »
سلام
سلام
1- از جدیدیدترین استفاده کنید 16.04 برای کسی مناسب‌تره که میخواد تا سال 2021 لینوکس نصب نکند و لینوکس رو هم همیشه اپدیت کنه
2- برای هر دو مورد چه ماشین مجازی و چه بصورت لایو از جدیدترین استفاده کنید که بروزترند
3- توصیه میشه دو نرم افزار exodus و jaxx که میخواید استفاده کنید بعد از نصب اوبونتو و از داخل اوبونتو دانلود کنید البته از سایت اصلی و بعد نصب کنید. اینطوری احتمال الوده شدن سیستم کمتره
و همچنین اوبونتو رو از سایت اصلی دانلود کنید https://www.ubuntu.com/download
ممنون
برای vm ، بهتر نیست همین 16.04 نصب کنم که دیگه نیاز به 6 ماه یکبار تعویضش نباشه؟
نقل‌قول
مسئله رو خیلی ساده گرفتید، هکر شب و روز بیدار نمیمونه که ببینه شما انلاین شدی یا نه. اون اصلا به این هم فکر نمیکنه که چه زمانی برنامه مخربش رو سیستم قربانی‌هاش نصب شده. مثلا شما در 2 دقیقه به اینترنت وصل میشید و کارتون رو انجام میدید و رمزتون رو با کیبورد یا کپی پست وارد میکنید به محض انجام اینکار رمز شما بوسیله برنامه هکر ذخیره و براش فرستاده میشه و قبل از اینکه شما افلاین کنید رمزتون در ایمیل هکر است. هکر هم بعد از نهار میره سراغ ایمیلش  \\:D/
البته من اطلاعاتم در این زمینه زیاد نیست بهتون توصیه میکنم کمی در اینترنت در این زمینه جستجو کنید. وبلاگ، وبسایت و انجمن در اینترنت زیاد است یه مدت وقت بزارید در این مورد مطالعه کنید
برای سایت ها که یوزرپسوری هستند یا فایل + پسورد، که از طریق بوتیبل کردن اوبونتو وارد میشم ، برای نرم افزار exodus و jaxx که داخل ابونتو vmware هست پسورد خالی فک نمی کنم به کار بیاد چون باهاش کاری نمیشه کرد مگر اینکه بیاد داخل اوبونتو vm فایل های این برنامه رو بدزده یا به هر حال روی اوبونتو vm یک کار مخربی انجام داده باشه ، که خب من برای امنیت بیشتر فقط برای همین دو نرم افزار از این اوبونتو استفاده می کنم و برای ورود به اوبونتو هم تنظیم می کنم برای on شدن پسورد نخواد که پسورد روت اوبونتو رو هم قرار نباشه هر دفعه وارد کنم و از طریق ویندوز لو بره ، داخل اوبونتو هم اگر پسورد روت نیاز باشه برا ورود به نرم افزار دیگه با کیبورد مجازی اوبونتو وارد می کنم تا ارتباطی به ویندوز نداشته باشه
مطالعه رو درست میفرمایید اما به هر حال چون اینجا هم شما و هم دیگر دوستان لینوکس کار کردید بهتر میدونید و به همین دلیل اینجا میپرسم قبل از مطالعه
بازم ممنون

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #25 : 23 آبان 1396، 12:58 ق‌ظ »
سلام
ممنون
برای vm ، بهتر نیست همین 16.04 نصب کنم که دیگه نیاز به 6 ماه یکبار تعویضش نباشه؟
برای انتشارهای LTS یا بلندمدت 5 سال و عادی 9 ماهه (نه 6 ماه)
بستگی به نظر خودت داره 16.04 نصب کنی یا 17.10 ولی چون شما نرم‌افزارهای زیادی نصب نمی‌کنی وهمش دوتاس، تعویض کردن سیستم‌عامل هر 9 ماه یکبار زیاد زحمتی نداره. اگر هم 16.04 نصب کنید قبل از نصب هر چیز بهتره اون رو آپدیت کنید که ممکنه حجم اپدیش کم هم نباشه (دقیق نمیدونم ولی ممکنه حتی حدود 500-600 تایی هم بشه) (البته حدود 5 ماه دیگه نسخه 18.04 با پشتیبانی بلندمدت میاد)
نقل‌قول
برای سایت ها که یوزرپسوری هستند یا فایل + پسورد، که از طریق بوتیبل کردن اوبونتو وارد میشم ، برای نرم افزار exodus و jaxx که داخل ابونتو vmware هست پسورد خالی فک نمی کنم به کار بیاد چون باهاش کاری نمیشه کرد مگر اینکه بیاد داخل اوبونتو vm فایل های این برنامه رو بدزده یا به هر حال روی اوبونتو vm یک کار مخربی انجام داده باشه ، که خب من برای امنیت بیشتر فقط برای همین دو نرم افزار از این اوبونتو استفاده می کنم و برای ورود به اوبونتو هم تنظیم می کنم برای on شدن پسورد نخواد که پسورد روت اوبونتو رو هم قرار نباشه هر دفعه وارد کنم و از طریق ویندوز لو بره ، داخل اوبونتو هم اگر پسورد روت نیاز باشه برا ورود به نرم افزار دیگه با کیبورد مجازی اوبونتو وارد می کنم تا ارتباطی به ویندوز نداشته باشه
مطالعه رو درست میفرمایید اما به هر حال چون اینجا هم شما و هم دیگر دوستان لینوکس کار کردید بهتر میدونید و به همین دلیل اینجا میپرسم قبل از مطالعه
بازم ممنون
بعضی موارد رو بالا رو من متوجه نشدم بهتره از علائم نگارشی استفاده کنید
نقل‌قول
برای ورود به اوبونتو هم تنظیم می کنم برای on شدن پسورد نخواد که پسورد روت اوبونتو رو هم قرار نباشه هر دفعه وارد کنم و از طریق ویندوز لو بره ،
اگه منظورتون اینه که برای لاگین شدن به اوبونتو پسورد یوز رو  برای لو رفتن از طریق کی‌لاگر وارد نکنید. می تونید یک یوزر معمولی هم بسازید و بجای وارد شدن با یوزر ادمین با اون یوزر معمولی وارد بشید
نقل‌قول
داخل اوبونتو هم اگر پسورد روت نیاز باشه برا ورود به نرم افزار دیگه با کیبورد مجازی اوبونتو وارد می کنم تا ارتباطی به ویندوز نداشته باشه
+1
البته ماشین مجازی معمولا دز زمان استفاده صفحه‌کلید در ماشین مجازی آن رو قفل میکند. ولی بهتره همون که خودت گفتید (صفحه‌کلید مجازی) انجام بدید بهتره

آفلاین abc.abc

• Newbie
  • *
« پاسخ #26 : 23 آبان 1396، 12:02 ب‌ظ »
سلام
ممنون
برای انتشارهای LTS یا بلندمدت 5 سال و عادی 9 ماهه (نه 6 ماه)
بستگی به نظر خودت داره 16.04 نصب کنی یا 17.10 ولی چون شما نرم‌افزارهای زیادی نصب نمی‌کنی وهمش دوتاس، تعویض کردن سیستم‌عامل هر 9 ماه یکبار زیاد زحمتی نداره. اگر هم 16.04 نصب کنید قبل از نصب هر چیز بهتره اون رو آپدیت کنید که ممکنه حجم اپدیش کم هم نباشه (دقیق نمیدونم ولی ممکنه حتی حدود 500-600 تایی هم بشه) (البته حدود 5 ماه دیگه نسخه 18.04 با پشتیبانی بلندمدت میاد)
نقل‌قول
بازم ممنون
بعضی موارد رو بالا رو من متوجه نشدم بهتره از علائم نگارشی استفاده کنید
نقل‌قول
برای ورود به اوبونتو هم تنظیم می کنم برای on شدن پسورد نخواد که پسورد روت اوبونتو رو هم قرار نباشه هر دفعه وارد کنم و از طریق ویندوز لو بره ،
اگه منظورتون اینه که برای لاگین شدن به اوبونتو پسورد یوز رو  برای لو رفتن از طریق کی‌لاگر وارد نکنید. می تونید یک یوزر معمولی هم بسازید و بجای وارد شدن با یوزر ادمین با اون یوزر معمولی وارد بشید
نقل‌قول
داخل اوبونتو هم اگر پسورد روت نیاز باشه برا ورود به نرم افزار دیگه با کیبورد مجازی اوبونتو وارد می کنم تا ارتباطی به ویندوز نداشته باشه
+1
البته ماشین مجازی معمولا دز زمان استفاده صفحه‌کلید در ماشین مجازی آن رو قفل میکند. ولی بهتره همون که خودت گفتید (صفحه‌کلید مجازی) انجام بدید بهتره
سلام
ممنون پس از همون آخرین نسخه استفاده می کنم
در مورد توضیح بالا من به یک حالت دیگه می نویسم ، حدس میزدم کمی بد توضیح داده باشم
کیف پول دو حالت داره ، یکی نرم افزاری و یکی انلاین که به اون سایت مراجعه می کنیم
در حالت انلاین که یا با یوزر پسورد وارد میشه و یا به جای یوزر ، یک فایلی که قبلا بهمون داده رو باید آپلود کنیم
که خب قرار شد در این حالت از اوبونتو لایو استفاده شه ، که روی یک فلش بوتیبل می کنم که فایل های مورد نیاز هم روش داشته باشم
حالا مورد دوم که حالت نرم افزاری هست
اینجا قرار شد روی اوبونتویی که داخل vm نصب می کنم این دو نرم افزار نصب شه
حالا اگر پسورد این نرم افزار ها هم لو بره توسط کی لاگر ویندوز، فک نمی کنم هکر بتونه بعد از ناهار با پسورد من وارد شه ، چون این فقط پسورده یک نرم افزاره ، و مطمعنن اگر بخواد کیف پول رو بدزده باید به همون کیف پول دسترسی داشته باشه و در همون سیستم عامل یک کار مخربی انجام داده باشه ، اما خب من با اوبونتویی که داخل vm نصب کردم ، وبگردی یا نرم افزار خاصی نصب نمی کنم که بخواد به اوبونتو ورود پیدا کنه و اوبونتو رو خیلی کم on می کنم
انشاء الله که ایندفعه رو خوب توضیح داده باشم  ;)
ویرایش: یک سوال برام پیش اومد ، وقتی که من اوبونتو رو در vm دارم می تونم از همون اوبونتو برای کیف پول های انلاین هم دسترسی داشته باشه یا چنین کاری رو انجام ندم و از همون بوتیبل استفاده کنم؟ از این نظر که با اوبونتو داخل vm با کیبورد مجازی پسورد سایت ها رو وارد کنم
« آخرین ویرایش: 23 آبان 1396، 12:05 ب‌ظ توسط abc.abc »