Dell XPS 13 Developer Edition
این پیشنهاد منه
ممنون
با سلام
یه لپ تاپ با برند لنوو دارم که روی اون اوبونتو ۱۶.۰۴ نصب کردم و متاسفانه سرعت اینترنت بسیار پایین نسبت به ویندوز و با توجه به این شرایط باید یه لپ تاپ جدید تهیه کنم.
الان دو گزینه دارم خرید مک بوک یا خرید لپ تاپی که کاملا با اوبونتو یا دبیان سازگار باشه و مشکلات درایوری یا اینترنت نداشته باشه.
لطفا لپ تاپ یا مدلی معرفی کنید که بیشترین سازگاری رو با اوبونتو یا دبیان داشته باشه .
مرسی
تو ویندوز سرعت اینترنت خوبه اما تو اوبونتو کنده! ببین مشکل کجاست و راه حل رو پیدا کن!!!
اولین راه حل که خرید لبتاپ نیست!!!
اگر مشکلت تو اوبونتو به هیچ عنوان درست نشد بعد دنبال تهیه لبتاپ جدید باش!
یه PC با سی پی یو AMD داشتم که اوبونتو روش نصب کرده بودم و کلا ناسازگار بود با همه چیزش و هر دو هفته خراب میشد و خلاصه اینقدر خراب شد که بیخیالش شدم و روش دوباره ویندوز ریختم و اومدم رو لپ تاپ ابونتو ریختم.
روی لپ تاپ هم مشکل سرعت نت دارم که واقعا بعضی وقتها دیگه اعصاب واسه آدم نمیمونه واسه همین به فکر خرید یه لپ تاپی هستم که دیگه خیالم راحت باشه و واقعا زمان کار باهاش آدم وقتش رو نزاره برای رفع مشکلات
در لینک زیر لیستی از لپتاپهایی که بیشترین سازگاری رو با اوبونتو دارند
https://certification.ubuntu.com/certification/desktop/
ممنون خیلی لیست خوبی حتما این رو کامل بررسی میکنم
دوست عزیز لپتاپ های لنوو مدل تینک پد سازگاری بالایی با اوبونتو دارند،خودم الان همینو دارم،به نسخه های بروز تر مراجعه کنید 1704 یا 1710،همونطور هم که دوستمون گفت سریع به فکر خرید لپ تاپ نباشید اینجوری هربار که به مشکل خوردید و خسته شدید باید یک سیستم جدید بگیرید
اتفاقا یه مدتی با یکی از لپ تاپ های این سری که روش اوبونتو نصب شده بود کار کردم و به نظرم ایده خیلی خوبیه. ممنون