خب من به تازگی آرچ نصب کردم. باید بگم این مشکل توی آرچ تا حد زیادی وجود نداره و تقریبا با هیچ سایتی مشکل نداشتم روی اینترنت ایرانسل. هم راحت با نهایت سرعت دانلود شد و هم راحت وبگردی کردم.
پس اینطور که مشخصه این مشکل روی توزیعها و سیستم عاملهای دیگه نیست و صرفا مشکل از اوبونتو هست که امیدوارم درستش کنن.
به هر حال این چند روزی که آرچ نصب کردم خیلی ازش خوشم اومده و قصد دارم بمونم روش. چندتا از مشکلاتی که روی اوبونتو داشتم رو اینجا اصلا خبری ازش نیست.
دوست عزیز حتما در اوبونتو تعداد زیادی از سایت ها برای شما با این مشکل مواجه بودند که مجبور به مهاجرت به آرچ شدید.
میشه تعدادی از سایت هایی رو که با نت ایرانسل مشکل داشتند را قرار دهید تا من هم آن ها را امتحان کنم؟
در حقیقت این مشکل برای من تازگی ها پیش نیومده اما قبلا وجود داشت البته یک سری تغییرات در فایل های مربوط به شبکه انجام دادم اما مطمئن نیستم که ایراد به طور کامل برطرف شده باشه.
بله حتما
میخواستم از سایت دیباموویز فیلم بگیرم لینک دانلود فیلم کار نمیکرد.
http://dibamoviez.in/یا برای یکی از اعضای خانواده میخواستم از پی سی دانلود نرم افزار ادیت ویدیو بگیرم کار نمیکرد.
از فارسروید هم چیزی نمیتونستم دانلود کنم.
سایت هایی برپایه ی رپید لیچ هم باز نمیشدن که ویدیوهای یوتیوب رو توشون لیچ کنم و بعد دانلود کنم یا اگرم باز میشدن فقط صفحهی اولشون باز میشد و دیگه هرجا که کلیک میکردم باز نمیشد.
برای تست مشکل همیشه بعد از انجام دادن تغییرات میرفتم یه سایتی که سروراش داخلیه مثل نکس وان موزیک و بعد سعی میکردم یه موزیکی رو از توش دانلود کنم که اونم نمیشد.
و ...
لازم به ذکره این مشکل فقط با اینترنت ایرانسل بود و با سرویس ADSL م همچین مشکلی اصلا دیده نمیشد. روی ایرانسل هم تور رو فعال میکردم درست میشد اما خب از ایرانسل صرفا شبا و برای دانلودهام استفاده میکردم که تور تاثیر منفی ای توی این کار داره.