انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کدوم نسخه لینوکس رو پیشنهاد میدین؟  (دفعات بازدید: 2349 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
  • ٌطراح وب
کدوم نسخه لینوکس رو پیشنهاد میدین؟
« : 21 آبان 1396، 09:46 ب‌ظ »
سلام مبخام کلا برم رو لینوکس چی پیشنهاد میدین؟ باگ و لگ نداشته باشه.

در ضمن فرق پشتیبانی کوتاه مدت و بلند مدت چیه؟ مثالا این یک ساله بعد یک سال چه اتفاقی براشون میفته؟
تازه کار در لینوکس ولی عاشق دستکاری لینوکس :)

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • ارسال: 231
  • viva ubuntu
پاسخ : کدوم نسخه لینوکس رو پیشنهاد میدین؟
« پاسخ #1 : 21 آبان 1396، 10:14 ب‌ظ »

در ضمن فرق پشتیبانی کوتاه مدت و بلند مدت چیه؟ مثالا این یک ساله بعد یک سال چه اتفاقی براشون میفته؟
همینجوری میخوای بری لینوکس نصب کنی که چی ؟ اشتباه برداشت نشه قصد جسارت ندارم
لینوکس تعداد خیلی زیادی توضیع داره !!!
لینوکس برای اینکه کل سیستمت تحت کنترل خودت باشه و از تمام کدهای اون اطلاع داشته باشی ساخته شده !!!
بهر حال توی انجمن اوبونتو. بیشتریا اوبونتو رو پیشنهاد میکنن!!!
تو اینترنت بیشتر جستجو کنید.
wikipedia.com
 :)
در مورد پشتیبانی هم بگم: طولانی مدت خب مدت بیشتری پشتیبانی میشه و بروزرسانی های امنیتی و دباگ بیشتر واسش میاد(زمان بلند مدت)
کوتاه مدت هم بعد از پایان پشتیبانی پیشنهاد میشه که به نسخه جدیدتر ارتقا بدید!!!
freedom

آفلاین MR-Mostafa

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • Ubuntu Gnome
« پاسخ #2 : 22 آبان 1396، 12:00 ق‌ظ »
سلام
گنو/لینوکس توزیع‌های زیادی داره مثل اوبونتو، دبیان، ردهت، فدورا، زوزه، کالی و غیره
یوزرهای جدید (و حتی حرفه‌ای) معمولا از توزیع اوبونتو استفاده می‌کنن، به خاطر جامعه‌ی کاربری بالاش که تقریبا هر مشکلی پیش بیاد بدون جواب نمی‌مونید.
بین نسخه‌ی پشتیبانی کوتاه مدت و بلندمدت هم که توی اسمش مشخصه و فرق خاص دیگه‌ای ندارن.
برای یوزرهای خونگی نسخه‌ی پشتیبانی کوتاه مدت پیشنهاد می‌شه. (به خاطر بروز بودنش)

لینوکس برای اینکه کل سیستمت تحت کنترل خودت باشه و از تمام کدهای اون اطلاع داشته باشی ساخته شده !!

کی همچین حرف اشتباهی رو گفته؟
لزوما نیاز نیست هر کی که می‌یاد سمت گتو/لینوکس توانایی کنترل کامل رو داشته باشه، هرچند بهتر هست. (به قولی شرط لازم نیست)
در یک گفتگوی آموزشی مهم نیست کسی اشتباه یا درست جواب دهد، چون در آخر مشخص خواهد شد. می‌نویسم تا همه بخوانند؛ شاید کسی چیزی یاد بگیرد و یا استادی اشتباه مرا بگیرد.
با ما تازه واردها مهربان باشید :D

آفلاین helium

• Full Member
  • *
  • ارسال: 168
« پاسخ #3 : 22 آبان 1396، 12:09 ق‌ظ »
سلام در صورتی که تجربهٔ کار با توزیع‌های لینوکسی نداشتید مینت یا اوبونتو (۱۷٫۱۰ Artful) گزینهٔ خوبی هستند.
در هر صورت دانستن هدف شما برای نصب گنو/لینوکس برای دریافت پاسخی صحیح‌تر شما رو یاری می‌کنه.
به خدا چنان امیدوار باش که اگر گناه جن و انس را بیاوری به تو رحم کند.

لقمان حکیم

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • ارسال: 231
  • viva ubuntu
« پاسخ #4 : 22 آبان 1396، 12:48 ق‌ظ »

لینوکس برای اینکه کل سیستمت تحت کنترل خودت باشه و از تمام کدهای اون اطلاع داشته باشی ساخته شده !!

لزوما نیاز نیست هر کی که می‌یاد سمت گتو/لینوکس توانایی کنترل کامل رو داشته باشه، هرچند بهتر هست. (به قولی شرط لازم نیست)
حالا چرا میزنی مهندس  ;D
منظور من به صورت کاملا غلطی این بود که متن آزاد هستش لینوکس!!!
freedom

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #5 : 22 آبان 1396، 12:53 ق‌ظ »

در دسترس بودن کدها باعث میشه ما اطمینان بیشتری به سالم بودن عملکرد کدها داشته باشیم مثلا اینکه ازمون جاسوسی نکنند گنو/لینوکس در مقایسه با ویندوز به جز این مورد معمولا برنامه‌های رایگان بیشتری داره بخصوص اینکه اکثر توزیع‌هاش رایگان است. البته در دسترس بودن کدها و اجازه داشتن برای تغییرشون میتونه برای کسایی که بخصوص توانایی برنامه نویسی دارند ازادی عمل بیشتری در استفاده از نرم‌افزارها بده

فرق پشتیبانی کوتاه مدت و بلند در مدت زمان آن‌هاست. بعد از مدت پشتیبانی دیگر آن ورژن اپدیت نمی‌شود و برایش بروزرسانی یا پچ کردن باگ دیگر صورت نمی‌گیرد مثلا اوبونتو برای  انتشار عادی  ۹ ماه پشتیبانی  دارند، وانتشارهای با پشتیبانی طولانی مدّت ۵ سال است
اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #6 : 22 آبان 1396، 01:17 ب‌ظ »
استفاده از آخرین ورژن رو، میخواد LTS باشه یا غیر LTS همیشه توصیه می کنم.

همچنین توصیه اینکه از اوبونتو شروع کنید، اگر پاسخگو نبود، طعم های اوبونتو رو تست کنید (کوبونتو و زوبونتو و لوبونتو و ...) و بعد در مورد توزیع تصمیم میگیرید.

و در ادامه ی بحثی که در تاپیک صورت گرفته، دردسترس بودن کد ها کافی نیست،‌بلکه آزاد بودن اهمیت داره و به واسطه همین آزاد بودن و مشارکت، همه می تونیم ازش بهره مند شیم:) پس چندان نیازی نیست که خودمون دانش برنامه نویسی و کدنویسی داشته باشیم و یا حتما خودمون چیزی که میخواییم رو توسعه بدیم، آزاد بودن برای همه میتونه سود داشته باشه.

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 669
« پاسخ #7 : 22 آبان 1396، 01:36 ب‌ظ »

مینت نصب کن.

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
« پاسخ #8 : 22 آبان 1396، 01:45 ب‌ظ »
kubuntu- kde neon
manjaro
xubuntu
ubuntu
opensuse

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #9 : 22 آبان 1396، 02:06 ب‌ظ »
استفاده از آخرین ورژن رو، میخواد LTS باشه یا غیر LTS همیشه توصیه می کنم.

همچنین توصیه اینکه از اوبونتو شروع کنید، اگر پاسخگو نبود، طعم های اوبونتو رو تست کنید (کوبونتو و زوبونتو و لوبونتو و ...) و بعد در مورد توزیع تصمیم میگیرید.

+1
برای کسی که تازه‌کاره، اوبونتو مناسب‌تره، بعدا با توجه به نیاز و تواناییش میتونه سوئیچ کنه رو هر توزیعی که دوست داره
« آخرین ویرایش: 22 آبان 1396، 02:11 ب‌ظ توسط ubulink »
اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد

آفلاین MR-Mostafa

• Full Member
  • *
  • Ubuntu Gnome
« پاسخ #10 : 22 آبان 1396، 02:14 ب‌ظ »
حالا چرا میزنی مهندس  ;D
منظور من به صورت کاملا غلطی این بود که متن آزاد هستش لینوکس!!!

خدا نکنه  ::)
پس من اشتباه متوجه شدم، عذرخواهی می‌کنم  :oops:
در یک گفتگوی آموزشی مهم نیست کسی اشتباه یا درست جواب دهد، چون در آخر مشخص خواهد شد. می‌نویسم تا همه بخوانند؛ شاید کسی چیزی یاد بگیرد و یا استادی اشتباه مرا بگیرد.

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
  • ٌطراح وب
« پاسخ #11 : 22 آبان 1396، 03:58 ب‌ظ »
از تمامی دوستان تشکر میکنم که انقدر جدی پاسخگو هستن آیا برای اینکه بتونم راحت باشم تو لینوکس نیاز به یادگیری برنامه نویسی خاصی هست؟

میشه یکی لطف کنه کدهای مهم و ضروری رو بهم بده؟ مثالا کد حذف برنانه خاص یا...

آموزش خاصی برای شروه یادگیری هست؟ منظورم آموزش نصب لینوکس نیست.

۱۰ ساله واقعا از ویندوز خسته شدم هر آپدیت یه باگ رفع میکنه ده تا اضاف میکنه اخرین باری که وین ده رو آپدیت کردم نمیتونستم هیچ فایل و پوشه ای رو تغییر نام بذم.
تازه کار در لینوکس ولی عاشق دستکاری لینوکس :)

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین MR-Mostafa

• Full Member
  • *
  • Ubuntu Gnome
« پاسخ #12 : 22 آبان 1396، 04:32 ب‌ظ »
از تمامی دوستان تشکر میکنم که انقدر جدی پاسخگو هستن آیا برای اینکه بتونم راحت باشم تو لینوکس نیاز به یادگیری برنامه نویسی خاصی هست؟
میشه یکی لطف کنه کدهای مهم و ضروری رو بهم بده؟ مثالا کد حذف برنانه خاص یا...
آموزش خاصی برای شروه یادگیری هست؟ منظورم آموزش نصب لینوکس نیست.
۱۰ ساله واقعا از ویندوز خسته شدم هر آپدیت یه باگ رفع میکنه ده تا اضاف میکنه اخرین باری که وین ده رو آپدیت کردم نمیتونستم هیچ فایل و پوشه ای رو تغییر نام بذم.

لطفا بابت این سوال تاپیک جدیدی ایجاد کنید. (سوال جدید، تاپیک جدید)
علت این امر هم این هست که اگر شخص دیگه‌ای همچین سوال یا مشکلی براش پیش اومد با جستجو راحت‌تر به اون بخش برسه و نیازی نباشه کل تاپیک غیرمرتبط رو بخونه.

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #13 : 23 آبان 1396، 01:53 ب‌ظ »
من نسخهٔ ۴/۱۴ لینوکس رو پیشنهاد می‌کنم:
https://cdn.kernel.org/pub/linux/kernel/v4.x/linux-4.14.tar.xz

اما اگر دنبال یه نسخهٔ خوب از گنو/لینوکس هستی: دبیان با میزکار XFCE. یا هر توزیع معقول دیگه‌ای... بیشتر سلیقه‌ای هست. سلیقهٔ منم اینه:
https://cdimage.debian.org/debian-cd/current-live/amd64/iso-hybrid/debian-live-9.2.0-amd64-xfce.iso

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #14 : 23 آبان 1396، 02:28 ب‌ظ »
کسی هم تازه‌کاره سمت کالی نمیره.
نه دیگه، اشتباه میگی، هر کی تازه کاره، میره ویندوز ده رو، کنار ویندوز کالی نصب میکنه:))