سلام دوستان، من خیلی وقت هست که با اوبنتو دسکتاپ کار نکردم، ظاهراً آخرین نسخه دسکتاپ رم حداقل 2 گیگ نیاز داره؟! برای لپ تاپ 32 بیتی با رم 1 گیگ کدوم نسخه رو توصیه می کنید و پشتیبانی برای 32 بیتی ها تا چه زمان هست؟! کلاً با این سخت افزار ابنتو رو برای 32 بیت توصیه می کنید یا فدورا؟
سلام دوست عزیز. به انجمن خوش اومدی
اول اینکه پیشنهاد میشه آخرین نسخهٔ پایدار (۱۷.۱۰) یا آخرین نسخهٔ پایدار بلند (۱۶.۰۴) رو نصب کنی. این از این
همونطور که توزیعهای برپایهٔ آرچ ۳۲ بیتی رو کنار گذاشتن، پس احتمال خیلی زیاد اوبونتو و دبیان هم همین کارو بکنن. پس در کل باید به فکر ارتقای سختافزارت باشی. البته CPUها خیلی وقته که ۶۴ بیتی هستن حتی پردازندهٔ قدیمی من که مال ۲۰۰۵ و قبلتر هست، ۶۴ بیتی بوده. بنابراین فکر نمیکنم مال شما ۳۲ بیتی باشه. پس کافیه Ram رو افزایش بدی تا بتونی ۶۴ بیتی نصب کنی.
میزان سختافزار برای هر میزکار متفاوته. اوبونتو ۱۷.۱۰ الآن میزکارش گنوم هست. واقعیتش اینه که زیر ۲ گیگ اصلاً کاربری خوبی نداره. ولی ۲ گیگ باشه خوبه. من چندجا با Ram دو گیگ گنوم رو بررسی کردم، خوب جواب داد. برای ۱۶.۰۴ که یونیتی هست هم به همین شکله. یونیتی همون میزکار گنومه که Shell گرافیکیش به جای گنوم-شل، یونیتی هست.
پس اگه شما فعلاً قصد ارتقای کامپیوترت رو نداری، در بین خانوادهٔ اوبونتو، xubuntu به دردت میخوره.
فدورا در حالت پیشفرض از گنوم استفاده میکنه و اوضاعش مثل گنوم در اوبونتوئه و فرقی نداره. شما برای سخت افزار ضعیف، نیاز نیست نوع توزیع رو مشخص کنی. باید نوع میزکار رو مشخص کنی. که خب xfce از بقیه سبکتره و مصرف منابع کمتری داره. هرچند بعد از نصب میتونی Serviceهای اضافی و برنامههای اضافیای که استفاده نمیکنی رو حذف کنی و سبکترش میکنه.
پینوشت: تلفظ صحیح، اوبونتو هست. یا به عبارتی (ooboontoo)
موفق باشی