مخصوصا این انجمن
هر وقت سوالی داشته باشی یا انتقادی داشته باشی یا سریع حذف میشی یا سانسور میشی یا مسخره میشی
امکان نداره تو این انجمن سوالی بپرسید و شمارو مسخره کنن.اعضای این انجمن هدفشون کمک کردن به همدیگه و حل کردن مشکلاتشونه.
در حالیکه لینوکس و و اوبونتو باعث نزدیک شدن آدم ها بهم باید بشه
اینکه یه عده نشستن و دور هم نرم افزار های متن باز ایجاد کردند یعنی در رو به روی دوستی و انتقاد و تغییر باز کردند
پروژه های متن باز باعث ایجاد دوستی و آشنا شدن با فرهنگ ها و رفتار های مختلف میشه
و این روحیه رو یا به وجود میاره یا تقویت میکنه که دانشی رو که کسب کردند در اختیار دیگران قرار بدن بدون منت و اکثرا رایگان
و این اشتراک گذاشتن دانش لازمه اولش داشتن اخلاق حرفه ای و روحیه انتقاد پذیری هست
که متاسفانه بین کاربرای فارسی زبان اوبونتو خیلی پر رنگ نیست
تو ایران هم پر رنگه.جشن روز آزادی نرم افزار,جشن های انتشار اوبونتو که هر سال برگزار میشه,اینهمه انجمن و سایت و گروه برای حل مشکلات و به اشتراک گذاری تجربیات,لاگ های مختلف و ... این رو اثبات میکنه.
منظورم از مسخره کردن نه اینکه یه سوال و راهنمایی داشته باشیم بعد بپرسیم و مسخره کنند نه
منظور این هست که خب این انجمن یا گروه های تلگرامی ساخته شدن برای تبادل نظر و دانش
خب امثال من در حال مطالعه ن و هنوز اونقدر سطح بالا نشدیم که
گاهی مطلبی در مورد چیزی میخونیم و خب بررسی میکنیم بین سیستم عامل های مختلف یا شرکت های مختلف که درباره ش چه چیزی ارائه دادن
به یه نتیجه ای حال درست یا غلط اگر برسیم و بیایم به عنوان نظر مطرحش کنیم ، دیگه چپ و راست انواع تذکر ها و توهین ها به آدم میشه
اصلا حتی بررسی هم نمیشه که خب ببین این چه دلیلی داره و چه مستنداتی داره که همچین نظری رو میگه
یا از روی تعصب میکوبن
یا از روی جهل میکوبن
یا اینکه کلا میکوبن بی هیچ دلیلی
و فقط هم در مورد من نبوده
خیلی کاربرای دیگه رو هم دیدم تو گروه ها و انجمن ها که بیچاره ها کلا پشیمون میشن
دیدم من
این انجمن هم منظورم همون گروه تلگرام رسمی ش بود
وگرنه تو خود فاروم و سایت چیزی ندیدم
اون هم چون وابسته به اینجا بود موضوع توهین رو گسترش دادم به این انجمن
به هر حال اگر اگر هست همچین رفتاری بهتره که اصلاح بشه اگرم نیست که خب نیست دیگه