در کل ویندوز برای کابرانی که میخوان کارشون سریعتر راه بیافته مناسبتر هستش . منظورم کاربرانی که از سیستم سخت افزاری و نرم افزاری سردرنمیارن!!!
سلام دوست من. با این حرف تون به شدت مخالفم.اینجا جامعه اوبونتو هست و طبیعی هم هس به مسایل امنیتی سیستم عاملها اشنا و مسلط نباشن و اینحرف شما نیز بر این اساسه بی شک.
حرف تون خیلی خیلی کلی هست و به همه نسبت دادید. همه کاربران ویندوز کاربران مبتدی نیستن دوست من
یک مورد اثبات میکنم. به شرکت سیگما سر بزنین و راجب شون تحقیق کنین اگر از لحاظ علمی و آنالیزی اوکی باشید متوجه اشتباه تون خواهید شد.
خب اصلا این قبول. چرا از asp استفاده میکنن اخه؟
الان هر سایتی که برای دولت باشه از asp و تکنولوژی های مایکی استفاده میکنند. تا حالا به گلستان رفتین؟ یا سنجش.
الان اداره ای رو میشناسم که تا چند سال قبل ( و شاید تا الان ) از داس استفاده میکرد ( میکنه )
واقعا این حجم از حماقت ( بخونید پارتی بازی ) بی سابقست.
میبخشین الان گلستان ک میگین روی سرور ۲۰۱۶ و زبان asp بالا اومده. خب چه ایرادی داره؟ چه باگی داره؟ چه نقض امنیتی داره؟ اگر از سیستم باگ دارین یا ایرادی ازش دارین یا نکته ای هست که حریم خصوصی نقض میشه خب ریپورتش کنین. یا نشون بدین. اگر ندارین پس بی زحمت نظر ندین اینجوری سنگین ترین
جالبه بخدا.بجای کوبیدن یک چیزی بهتر است منطقی با قضیه برخورد بشه دوستای به اصطلاح لینوکسی ایرانی.
حتی کارتخوانهای دیواری متروها و تا اونجایی که من میدونم همهی نمایشگرهای مترو به ویندوز ایکسپی و در مواردی به ویندوز ۷ متصل هستن
به نظر من رفقا کاملا صحیح گفتن ، وقتی آدم متخصص نباشه این جور موضوعات به وجود میاد ܂
در نود درصد به متخصص بودن مربوط نیست. شما اگر فنی باشین و تو محیط های کاری قرار گرفته باشین حتما میدونین که لینوکس هنوز خیلی جا داره بیاد بجای ویندوز بشینه. الان بحث میدان دادن به جوون هاست که متسفانه میدون نمیدن. اگر موقعیت بروزرسانی رو بدن به جوونا اطمینان داشته باشین که روی همون سرورها و کلاینت های ویندوزی میمونن چون سرورهای مایکروسافت ۲۰۱۲ و ۲۰۱۶ مناسب ترن. هم از لحاظ امنیت هم از لحاظ کارایی در محیط های اداری و کاری.
به نظرم اگر یک سازمان یا اداره نرم افزاری داره که برای ویندوز توسعه یافته حداقل سعی کنند اون را با استفاده از لایه سازگاری WINE در لینوکس اجرا کنند، الان WINE به همراه mono توانایی اجرای بسیاری از برنامه ها را به خوبی دارند.
اجرای برنامه های ویندوز روی لینوکس به مراتب بهتر از اجرای همون برنامه روی ویندوز است.
هر برنامه ای توسط wine اجرایی نیست.