اینکه اطلاعات پیام رسان ها برای امنیت مردم و کشور در اختیار دولت قرار بگیره حق هر دولتی حتی اونهایی که میگن آزادی بیان دارن.
اینکه اطلاعات ما تو خاک امریکا باشه و دولت اونجا بخواد از داده های ما سواستفاده کنه و ضد امنیت مردم به کار بگیره, کمتر کسی مخالف هست ولی اگر اطلاعات بخواد توی ایران باشه و فقط در مواقع ضروری اطلاعات بعضی افراد در اختیار دادگاه و ... قرار بگیره چرا اکثر افراد عصبانی می شن؟
بیشتر ما اصلا نباید نگران این چیزا باشیم, چون چیز خلافی نداریم.
چند سال پیش که من اینترنت پرسرعت خریدم, بعضی ها می گفتن مواظب باش, اینترنت زیر نظر سپاه هست یا قبلا بعضی ها می گفتن تلفن رو بعضی سازمان ها کنترل می کنند, استفاده از شبکه های اجتماعی داخلی هم مثل همین هاست و بعضی ها دارند می گویند که اطلاعات این شبکه ها دست بعضی سازمان ها می افته (ایقدر که ما بی در و پیکر نیستیم که هر که هر کاری خواست انجام بده و به اطلاعات ما دست درازی کنه)
برای من جالب بود, شاید شما هم نمی دونستید:
براس گزارش رویترز، ماجرا زمانی جالب میشود که بدانیم نرمافزار تلگرام وابسته به یک شرکت آمریکایی با نام «قلعه دیجیتال» است.
دیتا سنتر اصلی این شرکت(تلگرام) نیز در شهر توک ویلا Tukwila واقع در حومه سیاتل میباشد و این دیتا سنتر در زمره مراکز فوق سری و امنیتی وابسته به دولت آمریکا محسوب میشود.
متن کامل توی این لینک است:
snn.ir/659120