انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بررسی لپتاپ سونی  (دفعات بازدید: 29013 بار)

0 کاربر و 25 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
پاسخ به: بررسی لپتاپ سونی
« پاسخ #30 : 17 امرداد 1389، 01:52 ب‌ظ »
ممنون ایمان جون لطف کردی.

خوب بعد از سری Mac پیشنهاد من لپ تاپ های HP است اون هم مدل های Pavilion

http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/series_can.do?storeName=computer_store&v1=HP+Pavilion&a1=Brand&landing=notebooks

مرسی. عکساش رو که دیدم خیلی قشنگ بود.باید برم یه سر تو ۴ ۵ تا مغازه بچرخم ببینم قیمت و مشخصات فنیش چطوریه.

این HP هم از نظر سازگاری با لینوکس اوکیه ؟
دادا فقط یه چیز در مورد این لپ تاپ بهت بگم که خودم خیلی حال کردم باهاش اونم این که مک با این کیفیت از هارد با دور ۵۴۰۰ استفاده می کنه اما این مدل HP هارد ۷۲۰۰ دور داره که مشخصه بسیار خوب و مهمی است اما بیشتر اوقات نادیده گرفته میشه.
چه جالب !

اما خوب دو تا مشکلی که مهدی گفت چی ؟

دما و فینگرپرینت ؟

در ضمن امیر جون دوستان هات اورکلاک لپ تاپ زیر رو پیشنهاد دادند
1.4 میلیون پولشه
و می تونی بری از نظر فنی بررسیش کنی
SONY VAIO F Series VPC F121
مرسی ایمان. اما متاسفانه سونی با لینوکس نمیخونه ... همونطور که بچه ها اول تاپیک توضیح دادن!

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #31 : 17 امرداد 1389، 02:12 ب‌ظ »
......
دادا فقط یه چیز در مورد این لپ تاپ بهت بگم که خودم خیلی حال کردم باهاش اونم این که مک با این کیفیت از هارد با دور ۵۴۰۰ استفاده می کنه اما این مدل HP هارد ۷۲۰۰ دور داره که مشخصه بسیار خوب و مهمی است اما بیشتر اوقات نادیده گرفته میشه.
البته دور ۷۴۰۰ هارد گرچه سرعت رو بالا میبره اما مسلما مصرف باطری رو هم بالا میبره

من خودم hp دارم (hp pavilion 1135e) که از نظر ظاهری کاملا شبیه مدلی هست که گذاشتید با اینکه دور هاردش ۵۴۰۰ هست اما عمر باطریش بالا نیست (خیلی هم کم نیست ها در شرایط مساعد و کار کردن عادی حدودا ۲ و شاید هم ۲.۵ ساعت عمر باطریش هست) در مورد دما هم بگم که داغ میشه اما با کول پد تا حد زیادی کم میشه ، البته گرچه انتظار داشتم تو لینوکس بیشتر داغ کنه اما با کمال تعجب دیدم تو لینوکس تقریبا نصف ویندوز داغ میشه،

در مورد سازگاری سخت افزاری هم همونطور که دوستان گفتند خوبه و مشکل خاصی نیست فقط مودم دیال آپش رو نتونستم نصب کنم البته خیلی هم سعی نکردم چون adsl دارم،

اما با وجود اینها  lenovo رو توصیه میکنم مخصوصا سری thinkpadش حرف نداره ، به نظر من hp بعد از لنوو قرار میگیره، عمر بالا و خرابی کم از مشخصه های لب تاب های لنوو است ، اما از نظر ظاهری به خوشگلی hp نیستند ، thinkpadها که اصلا خوشگل نیستند
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1389، 02:15 ب‌ظ توسط sunpda »

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #32 : 19 امرداد 1389، 12:57 ق‌ظ »
به نظر من با احتیاط و آگاهی خرید VAIO رو انجام بدید. من که خریدم کسی نبود بهم بگه که با لینوکس ناسازگاری دارن !
خیلی زیاد در قسمت نمایشگر اذیتتون می‌کنه. لپ‌تاپ‌های VAIO برای نمایشگر از چیزی به اسم DFP یا Defaut Flat Panel استفاده می‌کنن که کرنل لینوکس فعلا ازش پشتیبانی نمیکنه و شما مجبورید دورش بزنید ( چون درایور nVidia اگه بهش EDID بدید میتونه شناسایی کنه ). پس باید در ویندوز EDID رو Export کنید و در لینوکس استفاده کنید.
جدای از اینا چون DFP پشتیبانی نمیشه با Brightness نمایشگر مشکل دارید یعنی نمی‌تونید تغییرش بدید ( نه زیاد کنید و نه کم کنید ) البته بعضی از لپ‌تاپ‌ها رو میشه با وصله و پینه درست کرد ولی مال من تا حالا درست نشده !
البته برای صدا خدا رو شکر مال من در ALSA 1.0.23 درایور nVidia پشتیبانی شد و امیدوارم این مشکل DFP هم حل بشه دیگه مشکلی نخواهیم داشت.

خلاصه اینکه اگه این مشکلات اذیتتون نمیکنه ، حتما از کیفیت محصولات VAIO لذت خواهید برد.  ;)

درود

منم vaio دارم و این مشکل رو دارم

البته فقط مربوط به vaio نیست بلکه asus و چند مدل دیگه هم این مشکل رو داشتن
جالب اینه درایور آزاد nouveau آخرین نسخه در فدورا بدون مشکل کار می کنه و Brightness هم میشه کم زیاد کرپ

درآخرین درایور سری ۲۵۶ که preview اومده مثل اینکه این مشکل حل شده
باید منظر بود و دید به زودی منتشر میشه
سلام کرگدن.

من که آرچ دارم، بازم مشکل دارم ؟

آخه تو رنج ۱ و نیم تا ۲ تومن همین سونی از همه بهتره.

درمورد درایور آزاد نمی دونم ولی تا چند وقت دیگه درایور nvidia ساپورتش می کنه

من یه VPC CW2  گرفتم (فروردین اردیبهشت بود )
http://www.costcentral.com/proddetail/Sony_VAIO_CW_Series_VPC_CW2QGX_B/VPCCW2QGXB/11072344/

همه درایور ها رو ساپورت می کنه ( به جز همون مانیتور :) که با یه مانیتور اضافه نصبش می کنم :)) )

کم صدا و خنک و با وزن مناسب
بیشتر به خاطر cpu انتخابش کردم و ۱۴ اینچ  بودن

تنها مشکلی هم که باهاش دارم کلید های home page up page down  بود که دیگه عادت کردم :) و نداشتن کلید مولتی مدیا

در کل ازش راضی هستم

hp رو هم پیشنهاد می کنم
نوتبوک قبلیم hp بود که ۴ سال برام کار کرد و آخر خودم سوزوندمش :)) با همین آرچ
البنه اشتباه خودم بود :) که هایبرنیت و پاور رو درست تنظیم نکرده بودم و لپتاپ تو کیفم روشن مونده بود :(

levono هم بسیار خوبه ولی مدل های قدرتمندش گرون هست و یکمی با دیزاین خشک :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #33 : 19 امرداد 1389، 03:27 ب‌ظ »
امیر جون بگو چی شد ؟
hp سهام شرکتش 8 درصد کاهش پیدا کرد و مدیر عاملش برکنار شد  :o
باعث همه اینا تویی  :lolflag:
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • Google is your friend
« پاسخ #34 : 19 امرداد 1389، 04:02 ب‌ظ »
به نظر من با احتیاط و آگاهی خرید VAIO رو انجام بدید. من که خریدم کسی نبود بهم بگه که با لینوکس ناسازگاری دارن !
خیلی زیاد در قسمت نمایشگر اذیتتون می‌کنه. لپ‌تاپ‌های VAIO برای نمایشگر از چیزی به اسم DFP یا Defaut Flat Panel استفاده می‌کنن که کرنل لینوکس فعلا ازش پشتیبانی نمیکنه و شما مجبورید دورش بزنید ( چون درایور nVidia اگه بهش EDID بدید میتونه شناسایی کنه ). پس باید در ویندوز EDID رو Export کنید و در لینوکس استفاده کنید.
جدای از اینا چون DFP پشتیبانی نمیشه با Brightness نمایشگر مشکل دارید یعنی نمی‌تونید تغییرش بدید ( نه زیاد کنید و نه کم کنید ) البته بعضی از لپ‌تاپ‌ها رو میشه با وصله و پینه درست کرد ولی مال من تا حالا درست نشده !
البته برای صدا خدا رو شکر مال من در ALSA 1.0.23 درایور nVidia پشتیبانی شد و امیدوارم این مشکل DFP هم حل بشه دیگه مشکلی نخواهیم داشت.

خلاصه اینکه اگه این مشکلات اذیتتون نمیکنه ، حتما از کیفیت محصولات VAIO لذت خواهید برد.  ;)

درود

جالب اینه درایور آزاد nouveau آخرین نسخه در فدورا بدون مشکل کار می کنه و Brightness هم میشه کم زیاد کرپ

سلام کرگدن.

من یه VPC CW2  گرفتم (فروردین اردیبهشت بود )
http://www.costcentral.com/proddetail/Sony_VAIO_CW_Series_VPC_CW2QGX_B/VPCCW2QGXB/11072344/

همه درایور ها رو ساپورت می کنه ( به جز همون مانیتور :) که با یه مانیتور اضافه نصبش می کنم :)) )

بیشتر به خاطر cpu انتخابش کردم و ۱۴ اینچ  بودن

تنها مشکلی هم که باهاش دارم کلید های home page up page down  بود که دیگه عادت کردم :) و نداشتن کلید مولتی مدیا

در کل ازش راضی هستم

hp رو هم پیشنهاد می کنم
البنه اشتباه خودم بود :) که هایبرنیت و پاور رو درست تنظیم نکرده بودم و لپتاپ تو کیفم روشن مونده بود :(

دوباره سلام.

ممنون کرگدن عزیز.

من نظرم بیشتر رو hp هست ... چون تحقیق که کردم، یکی از دوستان آرچ نصب کرده بود رو سونی و میگفت که با برخی از سخت افزار ها مثل بلوتوث و فینگرپرینت و LCD ِ لپتاپش مشکل داشته و الان هم که اوبونتو نصب کرده اما اوبونتو ۹.۱۰ ! چون ۱۰.۰۴ هم مشکل داشته باهاش ! واسه همین مجبور شده ۹.۱۰ نصب کنه.

اما hp سازگار تره با لینوکس. چون طبق سرچی که من کردم، hp چندین مدل داره که سیستم عامل پیش فرضش Linux هست!
حتی نسخه های جدید ترش با Suse Enterprise و با CPU Intel i7 و مشخصات بسیار قوی ارائه شده.

بنابراین فکر کنم بین Sony , Dell , hp و Lenovo بهترین انتخاب hp باشه.

اما یه مشکلی که دوستان گفتند مشکل دما هست.

به قول حسن حبیبی میترسم جوش بیاره ;D

در این مورد هم که کمی سرچ کردم فهمیدم که سیستم خنک کنندگیش نسبت به سونی کمی ضعیف تره!‌ اما اونقدر هم بد نیست که بخواد مشکلی ایجاد کنه.
« آخرین ویرایش: 19 امرداد 1389، 04:13 ب‌ظ توسط امیـر وارسـته »

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • Google is your friend
« پاسخ #35 : 19 امرداد 1389، 04:04 ب‌ظ »
امیر جون بگو چی شد ؟
hp سهام شرکتش 8 درصد کاهش پیدا کرد و مدیر عاملش برکنار شد  :o
باعث همه اینا تویی  :lolflag:
lol
آره فک کنم باعثش من باشم  :lolflag:

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
پاسخ به: پاسخ به: بررسی لپتاپ سونی
« پاسخ #36 : 19 امرداد 1389، 09:36 ب‌ظ »

خلاصه اینکه اگه این مشکلات اذیتتون نمیکنه ، حتما از کیفیت محصولات VAIO لذت خواهید برد.  ;)

درود

سلام کرگدن.

من یه VPC CW2  گرفتم (فروردین اردیبهشت بود )

بیشتر به خاطر cpu انتخابش کردم و ۱۴ اینچ  بودن

تنها مشکلی هم که باهاش دارم کلید های home page up page down  بود که دیگه عادت کردم :) و نداشتن کلید مولتی مدیا

در کل ازش راضی هستم

hp رو هم پیشنهاد می کنم

دوباره سلام.

ممنون کرگدن عزیز.

من نظرم بیشتر رو hp هست ... چون تحقیق که کردم، یکی از دوستان آرچ نصب کرده بود رو سونی و میگفت که با برخی از سخت افزار ها مثل بلوتوث و فینگرپرینت و LCD ِ لپتاپش مشکل داشته و الان هم که اوبونتو نصب کرده اما اوبونتو ۹.۱۰ ! چون ۱۰.۰۴ هم مشکل داشته باهاش ! واسه همین مجبور شده ۹.۱۰ نصب کنه.

اما hp سازگار تره با لینوکس. چون طبق سرچی که من کردم، hp چندین مدل داره که سیستم عامل پیش فرضش Linux هست!
حتی نسخه های جدید ترش با Suse Enterprise و با CPU Intel i7 و مشخصات بسیار قوی ارائه شده.

بنابراین فکر کنم بین Sony , Dell , hp و Lenovo بهترین انتخاب hp باشه.

اما یه مشکلی که دوستان گفتند مشکل دما هست.

به قول حسن حبیبی میترسم جوش بیاره ;D

در این مورد هم که کمی سرچ کردم فهمیدم که سیستم خنک کنندگیش نسبت به سونی کمی ضعیف تره!‌ اما اونقدر هم بد نیست که بخواد مشکلی ایجاد کنه.

مدل داریم تا مدل :)

شما یک مدل از hp  یا هر برندی رو که انتخاب کردید تو اینترنت سرچ کن مشخصات دقیق سخت افزارش رو در بیار
با سرچ می تونی بفهمی کدوم دیوایس ها رو میشناسه و کدوم رو نه

چون مثلاً hp  از ۲ ۳ نوع وایرلس استفاده می کنه یا وب کم و .....

یا وایو من این کانفیگش هیچ مشکلی با درایور ها ( به جز مانیتور ) با توزیع های چاکرا -زوزه۱۱.۲ ۱۱.۳  - فدورا۱۲ و ۱۳  اوبونتو ۹.۱۰ و ۱۰.۰۴ نداره
کانفیگ و چیپ های به کاربرده شده توش مهمه :)
وب کم  بلوتوث وایرلس رو هم به طور پیش فرض در همه این توزیع ها می شناسه
البته مال من finger نداره :)

در ضمن asus هم خوبه

مدلت رو مشخص کنی بهتر میشه روشون نظر داد :)
بر اساس قطعات اصلی ( مثل cpu - vga ) و اندازه و ....
بعد ببین چه برند هایی با نیاز هات همخونی دارن و بین اونها ببین کدوم برای لینوکس بهتره

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • Google is your friend
« پاسخ #37 : 20 امرداد 1389، 11:46 ق‌ظ »
.
.
.
مدل داریم تا مدل :)

شما یک مدل از hp  یا هر برندی رو که انتخاب کردید تو اینترنت سرچ کن مشخصات دقیق سخت افزارش رو در بیار
با سرچ می تونی بفهمی کدوم دیوایس ها رو میشناسه و کدوم رو نه

چون مثلاً hp  از ۲ ۳ نوع وایرلس استفاده می کنه یا وب کم و .....

یا وایو من این کانفیگش هیچ مشکلی با درایور ها ( به جز مانیتور ) با توزیع های چاکرا -زوزه۱۱.۲ ۱۱.۳  - فدورا۱۲ و ۱۳  اوبونتو ۹.۱۰ و ۱۰.۰۴ نداره
کانفیگ و چیپ های به کاربرده شده توش مهمه :)
وب کم  بلوتوث وایرلس رو هم به طور پیش فرض در همه این توزیع ها می شناسه
البته مال من finger نداره :)

در ضمن asus هم خوبه

مدلت رو مشخص کنی بهتر میشه روشون نظر داد :)
بر اساس قطعات اصلی ( مثل cpu - vga ) و اندازه و ....
بعد ببین چه برند هایی با نیاز هات همخونی دارن و بین اونها ببین کدوم برای لینوکس بهتره
خوب باشه من مدلی که انتخاب کردم رو میگم.بعد بررسیش میکنیم :)

فعلا تنها چیزی که میدونم اینه که گرافیکش باید Geforce باشه.

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
« پاسخ #38 : 21 امرداد 1389، 08:34 ق‌ظ »
شنیدم کارت شبکه realtek تو لینوکس خوب جواب نمیده!!! به اینم دقت کن...

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • Google is your friend
« پاسخ #39 : 21 امرداد 1389، 12:54 ب‌ظ »
باشه حتما.

مرسی

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #40 : 21 امرداد 1389، 01:11 ب‌ظ »

کارت شبکه لب تاب من realtek هست ، مشکلی ندارم باهاش و همه لینوکس ها میشناسنش فقط با نت‌ورک منیجر کادی‌ای مشکل دارم و مجبورم تو محیط کادی‌ای از طریق خط فرمان به نت وصل بشم که نمیدونم بخاطر کارت شبکه است یا چیز دیگه

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • Google is your friend
« پاسخ #41 : 21 امرداد 1389، 08:19 ب‌ظ »
آقا من راجه به این hp یه سرچ کردم فرومهای خارجی رو.

خیلی ها توی فروم Support سایت hp از این مشکل داغ کردن یا همون Overheat نالیده بودن و میگفتند اگر دفعه ی دیگه لپتاپ بگیرن، اون hp نخواهد بود ...

از طرفی لپتاپهای سونی هم خیلی ازش تعریف میکنن.حالا اگر بخوام سونی سازگار بگیرم چه پیشنهادی دارین ؟
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1389، 08:30 ب‌ظ توسط امیـر وارسـته »

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #42 : 21 امرداد 1389، 08:51 ب‌ظ »
خب اومدی سراغ خودم
دادا برو سمت اینا
نقل‌قول
دوست عزیز من تو چند تا سایت تحقیق کردم و این نتیجه را گرفتم که بهترین لپ تاپ ها برای سیستم عامل لینوکس DELL و IBM هستن. من لپ تاپ DELL - Inspiron N5010 / i5 / 2.4GHZ را پیشنهاد میدم و سیستم عامل هم نداره ولی قیمتش کمتره.

مشخصات:

CPU: INTEL i5 (2.40 Ghz) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500+ GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI 5470 / PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / DOS

قیمت: 910,000 Toman
---------------------

نقل‌قول
چشم بسته f111 بخر پشیمان نخاهی شد.sony

نقل‌قول
سلام پيشنهاد من :
Sony Vaio F11KFX

قيمت 1180000 تومان.
مشخصات:
MB - BUS 1333 MHz حافظه: 4 GB DDR3 هارد دیسک: 320 GB 7200 RPM کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 310M GPU 512 MB UpTo 2263 MB صفحه نمایش: 16.4" - Bright LCD

جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • Google is your friend
« پاسخ #43 : 21 امرداد 1389، 10:57 ب‌ظ »
داش ایمان، این سونی ها سازگارن ؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #44 : 21 امرداد 1389، 11:04 ب‌ظ »
امیر جونم نمیدونم ولی از نظر سیستم و سخت افزار نسبت به قیمتی که  دادی بهترین هستند
می خوای یه پست توی انجمن آرچ بزن ببین این خارجکی ها چی میگن  ;)
اسم این لپ تاپم بگو ، حتما یکیشون داره و راهنمایی میکنه  ;D