وقتی راحت کالی نصب میکنی، یعنی همهٔ توزیعهای دیگه (اوبونتو، فدورا و …) را راحت باید بجای همین کالی بتونی نصب کنی.
ممکنه مشکل از پروندهٔ اوبونتوی شما باشه (باید با md5sum) بررسی میکردی.
در صورت یکسانبودن md5 اوبونتوی شما با اونی که خود سایت گفته، ممکنه مشکل از یه جای کوچیک دیگه باشه که بازم بهتره صورت مسأله پاک نشه و از ابزارهای دیگه و به شکل دیگه برای بوت کردن کمک گرفت، مثلاً من خودم همیشه از دستور dd استفاده میکنم و خروجی (of) را کل فلش (مثلاً /dev/sdX) میدم. یا از unetbootin استفاده میکنم. و اینکه دو فلش دارم و روی یکیش جواب میده (سر در نمیارم چرا دومی بوتش تیک خورده ولی نمیشه).
وقتی راحت کالی نصب میکنی، یعنی همهٔ توزیعهای دیگه (اوبونتو، فدورا و …) را راحت باید بجای همین کالی بتونی نصب کنی.
ممکنه مشکل از پروندهٔ اوبونتوی شما باشه (باید با md5sum) بررسی میکردی.
در صورت یکسانبودن md5 اوبونتوی شما با اونی که خود سایت گفته، ممکنه مشکل از یه جای کوچیک دیگه باشه که بازم بهتره صورت مسأله پاک نشه و از ابزارهای دیگه و به شکل دیگه برای بوت کردن کمک گرفت، مثلاً من خودم همیشه از دستور dd استفاده میکنم و خروجی (of) را کل فلش (مثلاً /dev/sdX) میدم. یا از unetbootin استفاده میکنم. و اینکه دو فلش دارم و روی یکیش جواب میده (سر در نمیارم چرا دومی بوتش تیک خورده ولی نمیشه).
دوستمون درست میگن بجای اینکه صورت مسئله رو پاک کنی بگرد ببین مشکل از کجاست. من خودم چند روزه آرچ نصب کردم درگیر کانفیگ کردنش هستم. سر مشکل سرویس dhcpcd با وایرلسم به اندازه یک روز از وقتم گرفته شد(اونم روز جمعه ) ولی اینقدر باهاش کلنجار رفتم تا اینکه به جواب رسیدم و فهمیدم کلا مودم خودم با این سرویس مشکل داره و نمیتونست ip بده به هر حال نمیخوام بگم که من کاره بزرگی کردم ولی همین که صورت مسئله رو پاک نکردم و دنبال رفع مشکل بودم بنظر خودم خیلی ارزش داره. بهتره دنبال راه حل بگردی و مطمئن باش شروع هیچ کاری راحت نیست! دلیلشم فقط این میتونه باشه که ما تجربه و دانش اون کارو نداریم. موفق و پیروز باشی
حق با شماست ولی من حقیقتش توی لینوکس به شدت مبتدی هستم
الآن هم اصلا متوجه نشدم شما چی گفتین
md5sum?
میشه بیشتر توضیح بدین تا متوجه بشم دقیقا باید چه کار کنم
البته یه چیزی که متوجه شدم در رابطه با بوت نشدن اوبونتو این هست که مربوط به کارت گرافیکمه
یه بخشی از این ارور رو توی گوگل سرچ کردم با انگلیسی خیلی دست و پا شکسته فهمیدم این مشکل بیشتر توی کارت گرافیک های nvidia و خصوصا 970 پیش میاد که دقیقا کارت گرافیک منم همینه (gtx 970)
و این که باید یه سری تغییرات توی کرنل انجام بدم که خوب من خیلی مبتدیم
ضمنا جالب این جاست هروقت کالی رو بوت میکردم یه همیچین اروری رو مینوشت برام ولی با این حال کالی بوت میشد و بالا میومد
توی نت به انگلیسی سرچ کردم که کارت گرافیک nvidia رو چه طور باید روی کالی نصب کرد
طبق آموزش خود سایت کالی پیش رفتم و کارت گرافیک نصب شد و خود سایت کالی گفت توی کرنل هم تغییراتی ایجاد میشه و باید ری استارت کنید بعدش
در کمال تعجب بعد از ری استارت دیگه اون ارور مشترک که توی اوبونتو نمیزاشت بوت بشه رو نمیداد
ولی خوب با این حال که تقریبا فهمیدم مشکل از کجاست ولی بازم نمیدونم باید چه کار کنم؟!!!!