در پایان این صحبتها و به حاشیه نکشوندن این موضوع (تاپیک), بهتره یه سری مطلب گفته باشم که سوء تفاهمی پیش نیاد
من کاربر کالی نیستم و علاقهای هم به این توزیع ندارم.
دیدی که خیلی از افراد نسبت به کالی دارن اینه که با نصب این توزیع میتونند هکر بشن که کاملا اشتباهه, این توزیع برای هکر شدن نیست, برای کسیه که در حال حاضر هکر هست و اگر هکر باشه یعنی به اندازه کافی مطالعه کرده که نخواد از همچین توزیعی استفاده کنه
هکرها معمولا ریاضیات پیشرفته میدونند, در مورد شبکه و امنیت تحقیق و مطالعه کردند, از علوم برنامه نویسی سر در میارند و یه دید کلی نسبت به shell و کلا گنو/لینوکس دارند, یادگیری این مطالب سالها زمان میبره و نیاز به مطالعه داره, کسی با نصب این توزیع هکر نمیشه, اگر واقعا علاقه دارید به این بحث میتونید برید کتابهایی در این خصوص مطالعه کنید.
اینکه میگم توزیع معقول و استانداردی هست, یک حقیقته یا بهتر بگم نظر شخصی من هست چون دلیلی برای غیرمعقول بودنش نیست, اینکه من و شما از کاربران کالی شاید خوشمون نیاد هم طبیعی هست, به شخصه از کاربران کالی خوشم نمیاد, چون اکثریتشون بچههایی هستند که تازه فهمیدند اگر یه همچین توزیعی داشته باشند هکر میشند (نمونش علی هکر
)
اما کاربران کالی ربطی به توزیع نداره, درسته که توزیعهایی مثل بلک آرچ, کالی, parrot و غیره یه همچین جوی توی جامعه کاربران پارسی زبان و شاید حتی بقیهی جاها ساخته باشند اما خود توزیع نسبت به فلسفهاش درست پیش میره و یعنی استاندارده!
چرا از کالی استفاده نکنیم:
https://molaei.org/do-not-use-kaliچرا به شخصه از کابران کالی خوشم نمیاد
:
https://molaei.org/wish-we-all-grew-up-one-dayولی اینها ربطی به این تاپیک ندارند, اینکه بگیم برو یه توزیع دیگه نصب کن مشکلت حل میشه احمقانه و پاک کردن صورت مساله هست, مثل زمانیه که شما به خطای زیر میخورید:
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (2)
بعد من بهتون بگم یه توزیع معقول نصب کنید که از این مشکلات نداشته باشه!
هر توزیعی نسبت به کاربرش براش ممکنه مشکل پیش بیاد و پیشنهاد به تعویض توزیع پاک کردن صورت مساله و به نوعی از نظر من اسپم هست, اگر دوست نداریم جامعه فارسی زبان توی بحثهای کالی صورت بگیره, بهتره اصلا جوابشون را ندیم یا اگر میدیم درست جواب بدیم!
خیلی از افراد از جمله خود من از این نوع توزیعها خوشمون نمیاد ولی حرکت کوبیدن هر کسی که به نحوی نظر مخالف در مورد کالی داره درست نیست.
به شخصه ندیدم افرادی دانا در این انجمن این گونه برخوردها را داشته باشند, نهایتا یا کمک میکنند, یا ساکت میمونن و یا خیلی محترمانه سعی در ارشاد فردی که با دیدگاه غلط داره وارد میشه, فعالیت میکنند و چند لینک بهش میدن تا خودش بره مطالعه کنه و اگر دوست داشت یاد بگیره
پایه و اساس نظرات من و اکثر شماها شبیه به هم دیگه هست و دلیلی برای ادامهی این بحث نیست, تا اینجا به خاطر صحبت خارج از موضوع و اسپم کردن, عذر خواهی میکنم ولی به نظرم لازم بود