انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چنتا مشکل داخل کالی لینوکس  (دفعات بازدید: 2370 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HSTOR

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
چنتا مشکل داخل کالی لینوکس
« : 14 خرداد 1397، 02:39 ب‌ظ »
1-منو میشه راهنمایی کنید چطور میتونم تلگرام رو نصب کنم
2-اگه من یک نرم افزار لینوکسی رو دانلود کردم مثل (xden)اونوقت چطور باید نصبش کنم
3-کالی برای خودش مخزنی برای دانلو نرم افزار داره که ما نرم افزار هامون رو از اونجا دان کنیم ؟
4-لپ تاب تاچ پدش  هم کار نمیکنه چطور درستش کنم
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1397، 02:51 ب‌ظ توسط HSTOR »
بزرگ ترین کشف من در زندگیم (لینوکس)0___0

آفلاین HSTOR

• Newbie
  • *
پاسخ : چنتا مشکل داخل کالی لینوکس
« پاسخ #1 : 14 خرداد 1397، 03:30 ب‌ظ »
کسی هست جوابی به من بده

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #2 : 14 خرداد 1397، 07:47 ب‌ظ »
1. اینجوری:
sudo apt install telegram-desktop
2. نصب نرم افزار خارج از مخازن رسمی توصیه نمیشه و می‌تونه باعث ایجاد مشکل و ناپایداری روی سیستم‌تون بشه، اما معمولا هر نرم افزاری رو از هر جا دانلود کنین همونجا نوشته که چجوری میتونین نصبش کنین یا اینکه نهایتا با جستجو میتونین روش نصبش رو پیدا کنین.
3. بله.
4. احتمالا نصب این بسته کمکتون میکنه:
sudo apt install xserver-xorg-input-synaptics
البته این‌هایی که گفتم روی اوبونتو جواب میده و مطمئن نیستم روی کالی هم کار کنه. (با توجه به اسم بسته‌ها)
اما استفاده از کالی برای کارهای روزانه توصیه نمیشه و بهتره یه توزیع استاندارد نصب کنین.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین nino

• Full Member
  • *
  • ارسال: 224
    • Gitlab
« پاسخ #3 : 14 خرداد 1397، 08:09 ب‌ظ »
اما استفاده از کالی برای کارهای روزانه توصیه نمیشه و بهتره یه توزیع استاندارد نصب کنین.
کالی مثل یک ماشین جنگی بسیار مجهز و پرقدرته و اگر راننده بی تجربه ای بخواد کنترل اون رو به دست بگیره مطمئنا یا به خودش صدمه می زنه یا به دیگران.
من نمی دونم چرا افراد تازه کار تا این اندازه علاقه دارن کالی نصب کنن در حالی که حتی ممکنه طریقه نصب برنامه رو هم بلد نباشن.
...

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #4 : 14 خرداد 1397، 08:55 ب‌ظ »
کالی مثل یک ماشین جنگی بسیار مجهز و پرقدرته و اگر راننده بی تجربه ای بخواد کنترل اون رو به دست بگیره مطمئنا یا به خودش صدمه می زنه یا به دیگران.
من نمی دونم چرا افراد تازه کار تا این اندازه علاقه دارن کالی نصب کنن در حالی که حتی ممکنه طریقه نصب برنامه رو هم بلد نباشن.
کالی صرفا یه سری اسکریپت داره که منطقا همش همیشه یه جا لازم نیست و از طرف دیگه میشه تمام اون ابزارها رو روی هر توزیع دیگه ای نصب کرد.
در ضمن کاربرایی رو من به چشم خودم دیدم که نمیدونه دایرکتوری چیه و دنبال اینه که اسکریپتی که برای فضولی تو کار دیگران رو با استفاده از نرم افزارهایی مثل متااسپلویت نوشته رو بتونه ذخیره کنه و سوال کرده دایرکتوری چیه و چجوری ذخیره‌ش کنم!!
دلیل این که اینهمه هم کاربرای صفر میرن دنبال کالی تماشا کردن فیلم‌ها و سریال‌هایی مثل mr robot هست به نظر من چون فکر میکنن میتونن در اون حد بشن اما نمیدونن اون صرفا یه فیلم یا سریاله و اولا به اون سطح رسیدن با نصب کردن کالی و یادگرفتن کار کردن با برنامه‌ها و اسکریپت‌هاش امکان پذیر نیست تازه حتی با کسب تجربه‌های خیلی زیاد و مفید (منظورم موضوعاتی هست که واقعا کمک میکنه تو درک خیلی چیزا نه اسکریپت‌هایی که روی کالی وجود داره.) هم به اون سطح برسه بازم این کار خراب کاری حساب میشه و غیرقانونیه و بی شک آخر و عاقبتش تو زندان خوابیدن!
من شخصا ترجیح میدم دنبال یه کار مفید تر باشم که تهش خرابکاری، فضولی تو کار دیگران و زندان هم نباشه! :) و به همه هم همینو پیشنهاد میکنم.
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1397، 08:57 ب‌ظ توسط Silvio Dante »
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین HSTOR

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 14 خرداد 1397، 10:02 ب‌ظ »
وقتی دستور نصب تلگرام رو زدم این رو گفت
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
E: Unable to locate package telegram-Desktop

آفلاین nino

• Full Member
  • *
  • ارسال: 224
    • Gitlab
« پاسخ #6 : 14 خرداد 1397، 10:40 ب‌ظ »
Building dependency tree       
فکر کنم شما  desktop رو اشتباها Desktop نوشتید، در حالی که همه حروف باید کوچیک باشه.
اگر باز هم همین پیغام رو گرفتید به این معناست که این برنامه توی مخازن نیست.
می تونید از سایت خود تلگرام نسخه لینوکسش رو دانلود و استفاده کنید
...

آفلاین AmirZare

• Full Member
  • *
  • ارسال: 147
« پاسخ #7 : 28 خرداد 1397، 01:31 ق‌ظ »
کالی مثل یک ماشین جنگی بسیار مجهز و پرقدرته
البته این وسایل جنگی روی پراید سوار شده.

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #8 : 28 خرداد 1397، 11:13 ب‌ظ »
1-منو میشه راهنمایی کنید چطور میتونم تلگرام رو نصب کنم
2-اگه من یک نرم افزار لینوکسی رو دانلود کردم مثل (xden)اونوقت چطور باید نصبش کنم
3-کالی برای خودش مخزنی برای دانلو نرم افزار داره که ما نرم افزار هامون رو از اونجا دان کنیم ؟
4-لپ تاب تاچ پدش  هم کار نمیکنه چطور درستش کنم
خوندن این کتاب رو حتما توصیه می کنم:
linuxbook.ir

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #9 : 28 خرداد 1397، 11:15 ب‌ظ »
Building dependency tree       
برو سایت تلگرام و از اونجا دانلود کن، فکر نکنم تلگرام در مخازن رسمی باشه.

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #10 : 28 خرداد 1397، 11:21 ب‌ظ »
کالی صرفا یه سری اسکریپت داره که منطقا همش همیشه یه جا لازم نیست و از طرف دیگه میشه تمام اون ابزارها رو روی هر توزیع دیگه ای نصب کرد.
در ضمن کاربرایی رو من به چشم خودم دیدم که نمیدونه دایرکتوری چیه و دنبال اینه که اسکریپتی که برای فضولی تو کار دیگران رو با استفاده از نرم افزارهایی مثل متااسپلویت نوشته رو بتونه ذخیره کنه و سوال کرده دایرکتوری چیه و چجوری ذخیره‌ش کنم!!
دلیل این که اینهمه هم کاربرای صفر میرن دنبال کالی تماشا کردن فیلم‌ها و سریال‌هایی مثل mr robot هست به نظر من چون فکر میکنن میتونن در اون حد بشن اما نمیدونن اون صرفا یه فیلم یا سریاله و اولا به اون سطح رسیدن با نصب کردن کالی و یادگرفتن کار کردن با برنامه‌ها و اسکریپت‌هاش امکان پذیر نیست تازه حتی با کسب تجربه‌های خیلی زیاد و مفید (منظورم موضوعاتی هست که واقعا کمک میکنه تو درک خیلی چیزا نه اسکریپت‌هایی که روی کالی وجود داره.) هم به اون سطح برسه بازم این کار خراب کاری حساب میشه و غیرقانونیه و بی شک آخر و عاقبتش تو زندان خوابیدن!
من شخصا ترجیح میدم دنبال یه کار مفید تر باشم که تهش خرابکاری، فضولی تو کار دیگران و زندان هم نباشه! :) و به همه هم همینو پیشنهاد میکنم.
کالی صرفا یک توزیع گنولینوکسی بر پایه دبیان هست که یک سری از کانفیگ ها رو ارائه میده، همان طور که خیلی از توزیع های محبوب انجام میدن و در وقت و هزینه ی کاربر صرفه جویی میشه. مسئولیت استفاده از توزیع و ابزارها هم فقط برعهده ی کاربر هست.