همونطور که دوستمون گفت امکان ذخیره و بررسی تمام ترافیک ورودی و خروج شما رو خواهند داشت! حالا فکر کنین همچین سرویسی توی ایران هم هست!! عملا امنیت و رعایت حریم خصوصی برابره با صفر !!
با این حساب میشه مرورگر یا سیستم عامل رو طوری تنظیم کرد که فقط واسه سایتهای خاصی dns این سرویس تنظیم بشه.
و یه نکته دیگه در صورت عدم استفاده از این سرویس نیز امکان ذخیره و بررسی تمام ترافیک ورودی و خروج شما رو خواهند داشت. آیا این حرف من درسته؟
بعید می دونم بشه مرورگر رو جوری تنظیم کرد که در سایت های مختلف از dns های مختلف استفاده کنه (فاکسی پراکسی که چنین قابلیتی نداره مگر اینکه بگردیم دنبال یه افزونه..) در مورد سیستم هم میشه کاری کرد که با یه دکمه این سرور فعال و غیر فعال بشه ( فقط یه چند خط کد نیاز داره که کد رو بنویسن و پاک کنن + دسترسی ریشه )
در مورد بررسی ترافیک...خب سرویس دهنده ی که ازش اینترنت خریدید بدون شک می تونه تمام پکت های شمارو شنود کنه...
ولی بحث اینجا اینه که یه سرویس و یه شرکت خاص می تونه پکت ها رو شنود کنه...و ممکنه از این دیتا ها برای هر کاری استفاده کنه...
ولی خودشون می گن ما هیچ بسته ای رو شنود نمی کنیم..من که به همین بسنده کردم و بنا رو بر اعتماد گزاشتم تا جاییکه یه مثال نقض پیدا کنم