انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در استفاده از لینوکس  (دفعات بازدید: 12951 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Arch

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
پاسخ : مشکل در استفاده از لینوکس
« پاسخ #15 : 03 شهریور 1397، 09:41 ب‌ظ »

من آرچ امتحان کردم وحشتناک توی آپدیت ها مشکل داره...کافیه یک بار آپدیت کنید از آرچ خداحافظی کنید...
به خاطر اینکه توزیع غلطان هستش آپدیت ها کنترل شده نیستند...

نه دیگه در این حد :):):)

به نظر من توزیع Solus رو امتحان کنید. من مدت ها استفاده کردم. خیلی خوبه

آفلاین OrchidDev

• Full Member
  • *
  • ارسال: 133
    • برنامه نویسی ارکید
« پاسخ #16 : 03 شهریور 1397، 09:51 ب‌ظ »

من آرچ امتحان کردم وحشتناک توی آپدیت ها مشکل داره...کافیه یک بار آپدیت کنید از آرچ خداحافظی کنید...

نه دیگه در این حد :):):)

به نظر من توزیع Solus رو امتحان کنید. من مدت ها استفاده کردم. خیلی خوبه

داداش نمی خوام ناامیدش کنم من این توزیع امتحان کردم توی چند روز ور رفتن یه دفعه پرید...نمی دونم مشکل از چی بود  ;D ;D ;D ;D
برنامه نویسی ارکید
https://orchiddev.ir

آفلاین msajadi832

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
  • http://appza.ir
    • اپزا: ابزار هوشمند کسب و کار شما
« پاسخ #17 : 03 شهریور 1397، 10:10 ب‌ظ »
احتمالا دستت بد هست. به هر سیستم عامل گنو/لینوکسی دست می زنی خراب میشه!! ;D

والا من ۴ سال اوبونتو داشتم و استفاده می کردم. اوایل شاید زود تر خرابش می کردم ولی آخرای کار تا ۶ ماه استفاده می کردم و بعد بروز رسانی می کردم

الان هم مانجارو دارم و فقط در ابتدای کار برای نصب Nginx - mariaDB - php نیاز به کنسول بود. بعدش برای نصب فقط از خود فروشگاه مانجارو استفاده می کنم خیلی راحت

آفلاین OrchidDev

• Full Member
  • *
  • ارسال: 133
    • برنامه نویسی ارکید
« پاسخ #18 : 03 شهریور 1397، 10:23 ب‌ظ »
احتمالا دستت بد هست. به هر سیستم عامل گنو/لینوکسی دست می زنی خراب میشه!! ;D

والا من ۴ سال اوبونتو داشتم و استفاده می کردم. اوایل شاید زود تر خرابش می کردم ولی آخرای کار تا ۶ ماه استفاده می کردم و بعد بروز رسانی می کردم

الان هم مانجارو دارم و فقط در ابتدای کار برای نصب Nginx - mariaDB - php نیاز به کنسول بود. بعدش برای نصب فقط از خود فروشگاه مانجارو استفاده می کنم خیلی راحت

میزکارت خوب درآمده...من کجای لینوکس دست می زنم که خراب میشه...
منظور از فروشگاه مانجارو چیه؟
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1397، 10:25 ب‌ظ توسط Cytus »
برنامه نویسی ارکید
https://orchiddev.ir

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #19 : 03 شهریور 1397، 10:44 ب‌ظ »
این حرف‌تون خیلی غیر منطقیه! من مدت زیادی هست که آرچ استفاده می‌کنم و تقریبا هر روز هم آپدیتش می‌کنم! توی بیشتر اوقات به‌روزرسانی‌ها باعث بهبود عملکرد میشن، نه خراب کردن‌شون!! :)
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین nino

• Full Member
  • *
  • ارسال: 224
    • Gitlab
« پاسخ #20 : 03 شهریور 1397، 10:53 ب‌ظ »

والله من تقریبا هر دو روز یک بار آرچ رو آپدیت می کنم تا حالا یک بار هم نشده به مشکل بر بخورم.
مگه شما چیکار می کنید که این همه مشکل براتون پیش میاد؟
دوما دقیقا منظورتون از «یهو پرید» چیه؟!
...

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
« پاسخ #21 : 03 شهریور 1397، 11:18 ب‌ظ »
در ادامه، من ۲ سال از دبیانم استفاده کردم، از ۸ به ۹ هم آپدیت کردم، الان هم ۶ ماهه که manjaro دارم و مرتب هم آپدیت میکنم مشکلی ندیدم تا به حالا!
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین Arch

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #22 : 04 شهریور 1397، 12:53 ق‌ظ »
درود دوستان...
متاسفانه لینوکس در چند سالی پیشرفت کرده ولی پایداری خوبی نداشته است که بنده چند تا از توزیع های مثل آرچ و لایت و مینت و مانجارو و المنتری و چند تای دیگه امتحان کردم و در طول یک ماه استفاده در سیستم شخصی کامپیوتر لینوکس هایی که امتحان کردم می پرید ....
دقیقا چه جور شخصی سازی منظورتون هست؟ دسکتاپ؟
اگر فرایند رو درست طی کنید نباید مشکلی پیش بیاد دوست من!

از بس لینوکس ها مشکل دارن همیشه به ویندوز مهاجرت می کردم...
چون اصلا ویندوز قابلیت شخصی سازی نداره که به مشکل هم بر نمی خورین:):)

دوستان من لینوکس برای پروژه های برنامه نویسی نیاز دارم و مهترین چیز آن پایداری خوب و لگ کمتر باشه و نه اینکه یک ماه استفاده لینوکس بپره...
اگه پایدار نبود که اکثر توی سرور ها و سوپرکامپیوتر های جهان ازش استفاده نمیکردن.
و در مورد لگ. یه زمانی یادم هست دسکتاپ Unity یکم لگ داشت اما نه اونقدر:) اگر هم لینوکس مشکلی داشته باشه چند صد نفر برنامه نویس هستند که آماده اند اون رو باگ رو رفع کنند!

در ضمن: ویندوز هر ۲ ماه یبار باید عوض شه!

و در نهایت:‌باید زیاد لینوکس حدف و نصب کنید تا کارتون راه بیوفته
باید زیاد توی اینترنت جستوجو کنید و مشکلات مشابهی رو که افراد دیگه داشتن و راه حل هاشون رو مطالعه کنید!

اگر وقت برای اینکار ندارید شاید بتونید با ویندوز راحت تر کنار بیاید:)

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #23 : 04 شهریور 1397، 01:18 ق‌ظ »
سلام...
از اونجاییکه کلی مشکلتون رو توضیح دادید من هم کلی جوابتون رو می دم

مشکل از خودتونه و سیستم عاملی که استفاده می کنید هیچ مشکلی نداشته (من یک سال و نیمه اوبونتو 16.4 دارم نه تعویض کرده نه بروزرسانی )

من دو سال ویندوز ۱۰ روی سیستم دارم و آپدیت هایی انجام میدم ولی هیچ مشکلی پیش نیامد...این مشکل لینوکس است هنوز نتونسته پایداری خوبی بیاره...
شما اگه همین اوبونتو ۱۶.۰۴ به نسخه بالاتر آپدیت کنید ممکنه مشکل منو رو تجربه کنید...

تا وقتی با 16.04 به مشکلی نخوردم و پشتیبانی تموم نشده حاضر نیستم به 18.04 مهاجرت کنم :)
حرف شما متین ...  :) با شما هم نظر هستم ولی مشکلی که لینوکس داره آپدیت ها کنترل شده نیستند!
این ابدیتی که شما میگید مثل اینه که از ویندوز ۷ بریم روی ۱۰ یک بار لطفا این کار رو بکنید😊.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #24 : 04 شهریور 1397، 01:28 ق‌ظ »
من دو سال ویندوز ۱۰ روی سیستم دارم و آپدیت هایی انجام میدم ولی هیچ مشکلی پیش نیامد...این مشکل لینوکس است هنوز نتونسته پایداری خوبی بیاره...
شما اگه همین اوبونتو ۱۶.۰۴ به نسخه بالاتر آپدیت کنید ممکنه مشکل منو رو تجربه کنید...
بستگی داره شما چه مشکلی داشته باشید. مثلا کسی توی گنو/لینوکس با کارت گرافیک مشکل داره و برای همین تجربه خوبی نمیتونه داشته باشه و فکر میکنه دیگه کلا توزیع های لینوکسی به درد نمیخورن چون اون این تجربه رو داشته. درصورتی که با یکم سرچ کردن میتونست مشکلش رو حل کنه برای همیشه.
در مورد پایداری من اصلا با حرفتون موافق نیستم. من از ویندوز ۱۰ هم استفاده کردم اما خیلی باگ و مشکل داره. خیلی وقتها به باگ میخورم و مجبور میشم ریستارت کنم. درصورتی که تغییری هم روش ندادم.
اگه من کار هایی که با اوبونتو میکنم توی ویندوز انجام بدم شاید یک روز هم دووم نیاره!

می دونم...اگه قراره توی لینوکس مشکل رو با دست های خودم حال کنم باید کلی سورس های آن بررسی کنم با این که توی دو روز لینوکس ناشی پریده معلوم نیست مشکل از کجا بوده که بتونم موقع بررسی این مشکل رو رفع کنم...
فعلا ویندوز واسم مشکلی پیش نیامده که هم اکنون دارم باهات کار می کنم...
اینو بگم اصلا مشکلی به کارت گرافیک نداشتم!
خودم دارم در به در دنبال لینوکس با پایداری خوب می گردم...
دوست من شما هنوز به گنو/لینوکس میگید لینوکس ؟
عزیزم من توی ۲ سالی که از گنو لینوکس استفاده می کنم تاحالا نشده لازمم بشه سورس رو کامل چک کنم.
شما میگی پریده ؟ کو ارور ؟
دمورد توزیع هم بهتر فدورا یا سوزه رو هم تست کنید.
و درضمن بعد از خرابی سیستم حتما ریپورد کنید با ذکر مشخصات سیستم + نسخه دقیق توزیع + ارور مربوطه
در حال حاضر من فقط از نوشته های شما فرار از دنیای جدید رو برداشت می کنم.
حتی روش نصب Lamp یا ابگرید خودتون رو هم نگفتید.
من روی کامپیوتر خانگی خودم خیلی وقت از ubuntu budgie استفاده می کنم و هیییچ مشکلی نداشتم چه در نسخه ۱۷.۱۰ چه وقتی ابگرید کردم به ۱۸.۰۴ در مورد ابدیت ها هم اتفاقا مال گنو/لینوکس خیلی با برنامه تره و حتی به صورت دقیق پکیج ها رو جایگذین و بکاپ از کرنل قبلی نگه میداره ( چیزی هم بهم تحمیل نمی کنه  مثلا خودش کروم نصب نمی کنه یا دسکتاپ زورکی بم نمیده یا از استایل کسی اسکی نمیره) شما قبل از این همه پست با اید به این ها دقت می کردین.
در آخر بگم که عزیز دل دوست جدید هم انجمی باید تفکر این جهان جدید رو یاد بگیری این طوری خیلی عالی می تونی لذت ببری توزیع مهم نیست.
محل کار من مانجارو نصب
لب تاب شخصی فدورا
خونه ubuntu budgie
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • ارسال: 231
  • viva ubuntu
« پاسخ #25 : 04 شهریور 1397، 03:56 ق‌ظ »
تا پایداری از نظر هر شخص چی باشه
بنظر من ویندوز هم پایداری نداره!!!
فقط یکم باش ور بری نابود میشه.
همانطور که با ویندوز کار بکنی با مشکلاتش بیشتر آشنا میشی و بهتر میتونی رفعشون کنی، در توزیع های گنو لینوکس هم داستان همینه فقط باید وقت بزاری.

حرف شما درست ... ویندوز با اینکه آپدیت های که ارایه می کنه به صورت کنترل شده هستش و کمتر خرابی ازش می ببینیم ولی لینوکس با یک آپدیت کامل من انجام دادم همه چیز تمام کرد....
دوست عزیز چندتا از کامنتهای شما رو خوندم متوجه شدم شما برای تایپ کردن هم وقت و دقت لازم رو نمیزارید چه برسه به اینکه با گنو لینوکس وقت بزارید
به شخصه ابتدا با اوبونتو به مشکلاتی بر خوردم و مجبور میشدم با ویندوز کارهام رو انجام بدم. از نسخه ۱۶.۰۴  به بعد با رفع مشکلات بیشتر آشنا شدم.
در حال حاظر اون کارهایی که با اوبونتو انجام میدم رو اگر با ویندوز انجام میدادم فقط چند دقیقه دوام میاورد. ;)
freedom

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #26 : 04 شهریور 1397، 05:32 ق‌ظ »
سلام...
از اونجاییکه کلی مشکلتون رو توضیح دادید من هم کلی جوابتون رو می دم

مشکل از خودتونه و سیستم عاملی که استفاده می کنید هیچ مشکلی نداشته (من یک سال و نیمه اوبونتو 16.4 دارم نه تعویض کرده نه بروزرسانی )

تا وقتی با 16.04 به مشکلی نخوردم و پشتیبانی تموم نشده حاضر نیستم به 18.04 مهاجرت کنم :)
حرف شما متین ...  :) با شما هم نظر هستم ولی مشکلی که لینوکس داره آپدیت ها کنترل شده نیستند!

البته نه قطعا....این بر می گرده به سیاست انتشار هر نسخه از گنو/لینوکس....
حالا چون اوبونتو رو من به 18.04 ارتقاع میده مشکل گراب دارم دلیل بر این نیست که با بقیه هم همین مشکلو دارم...

شما اگه می خوای از این سیاست ها پیروی نکنی و خودت سیستمتو ببندی که مشکلاتش رو بتونی هندل کنی آرچ نصب کن :)

فقط شما این مشکل رو دارید :)
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #27 : 04 شهریور 1397، 08:53 ق‌ظ »
من توزیع های پایدار را در صفحه قبل معرفی کنید، آنها را تست کنید.

شما مگه با سیستم چکار میکنید که به اینهمه مشکل برمیخورید؟

مشکل از این سیستم عامل نیست، مشکل از نحوه کاربری شماست، طرز استفاده خودتون از سیستم را اصلااح کنید، دیگه به مشکل برنمیخورید.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین Al!R3Za

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 375
  • Arch + KDE
« پاسخ #28 : 04 شهریور 1397، 12:52 ب‌ظ »
سلام
نقل‌قول
ولی چند ساعتی که با لوبونتو ور می رفتم
گنو/لینوکس یک سیستم عامل متن بازه ، باید پرسید که چجوری ور می رفتید و چیکار میکردید ؟!  :)
نقل‌قول
می دونم...اگه قراره توی لینوکس مشکل رو با دست های خودم حال کنم باید کلی سورس های آن بررسی کنم با این که توی دو روز لینوکس ناشی پریده معلوم نیست مشکل از کجا بوده که بتونم موقع بررسی این مشکل رو رفع کنم...
مشخصات سیستمون رو بزارید .
نقل‌قول
عجب  :o ...

من چندین وقته از ارچ دارم استفاده میکنم چه الان چه قبلا و به جرعت بگم یه بارم نشده که مشکلی پیش بیاره واسم با وجود اینکه غلطانه :) ...

این تاپیک رو ببینید : https://forum.ubuntu-ir.org/index.php/topic,146323.msg1145111.html

من قبلا مثل شما فکر میکردم در صورتی که الان میفهمم واقعا مشکل از سمت خودم بوده ، حالا شما خوبه که میتونید نصبش کنید من قبل از اینا ، کلا از گنو/لینوکس بدم می اومد  :D ...

شاید مشکل از اینجا باشه که ویندوزی ها وقتی به سمت گنو/لینوکس میان فکر میکنن همون ویندوزه و شاید توی ویندوز خیلی خوب بودن

و اینجا میان به مشکل برمیخورن  و فکر میکنن از سمت اونه ، در صورتی که گنو/لینوکس ویندوز نیست ...

گفتم تا مشخصات سخت افزاری خودتون رو ندید چیزی نمیتونم بگم اما من این دو رو پیشنهاد میدم : اپن سوزه ، دبیان استیل ...
اگر مشکلتون حل شده , [حل شد] رو به عنوان تاپیک اضافه کنید , اینطوری به کاربرای دیگه که مشکل شما رو دارن کمک میکنین ...

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #29 : 04 شهریور 1397، 07:33 ب‌ظ »
من توزیع های پایدار را در صفحه قبل معرفی کنید، آنها را تست کنید.
......
;D اشتباه تایپی، منظورم این بود که معرفی کردم! باید از فعل اول شخص گذشته استفاده می‌کردم که اشتباه شد.

من به شما اوپن سوزه را توصیه میکنم به دو دلیل:

1. پایداری بالا و مناسب برای دسکتاپ
2. داشتن یک مرکز کنترل مشهور به نام "یاست" که باهاش میتونید به راحتی و آسانی بسیار زیاد با سیستم ور برید!! ;D
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند