بسم اللّه الرحمن الرحیم
سلام دوستان وقت همگی بخیر
من در حال حاضر مدت زیادیه که از اوبونتو استفاده میکنم ، و به یک مشکلی کلی برخوردم که میخواستم با شما دوستان مطرح کنم
همونطور که میدونید اوبونتو هر چند وقت یکبار به صورت منظم نسخه های جدید عرضه میکنه و به مرور نسخه های قبلی تر دیگه پشتیبانی نمیشوند ، موضوع اینجاست که وقتی که نسخه های جدید منتشر میشن و اونها رو نصب میکنیم تغییرات زیادی رو در این نسخه نسبت به نسخه های قبلی میبینیم که برخی اوقات این تغییرات سلیقه ای یا بصری هستند که به عنوان مثال چند موردی رو که برای خودم پیش آمده رو در اینجا برای شما عزیزان مطرح میکنم :
مثلا من قبلا از ۱۶.۱۰ استفاده میکردم که در اون ساعت سیستم بالا سمت چپ بود و الان که ۱۸.۰۴ نصب کردم میبنم جای ساعت سیستم عوض شده
در ۱۶.۱۰ من برای تغییر زبان از کلید کنترل روی کیبوردم استفاده میکردم اما در ۱۸.۰۴ نمیتونم چنین کاری رو انجام بدم و وقتی هم که تغییر زبان میدم یه منوی پاپ آپ ظاهر میشه که چند ثانیه زمان میبره تا بسته بشه
در ۱۶.۱۰ ضخامت اسکرول بار در لیبره آفیس خوب و مناسب بود و در ۱۸.۰۴ این ضخامت تقریبا نصف شده و کار کردن با این اسکرول بار نازک سخت هست
و بسیاری از تغییرات دیگه که گفتنش شاید از حوصله شما خارج باشه
موارد بالا رو فقط برای روشن شدن منظورم برای شما دوستان مطرح کردم و موضوع صحبتم برای رفع مسائل بالا نیست ، و اینکه اگه من بخوام بعد از هر تغییر نسخه اوبونتو این تغییرات رو به حالت دلخواهم در نسخه قبلی برگردونم و یا خودم رو با این تغییرات هماهنگ کنم زمان زیادی از من میگیره
من دنبال یک سیستم عامل با ویژگی های زیر میگردم :
۱- سیستم عامل پایدار (البته همه چیز تو این دنیا ناپایداره) که برای مدتهای طولانی هیچ تغییرات بصری و سلیقه ای در اون ایجاد نشه ، و نسخه های جدید منتشر نکنه
۲-سیستم عاملی قدرتمند که بعد از چند ماه یا چند سال استفاده مداوم بهم نریزه و نیاز به نصب مجدد پیدا نکنه
۳-رایگان باشه و اکثر نرم افزار هایی که در اون پشتیبانی میشوند رایگان باشند
۴-حجم مطالب آموزشی و کمکی در اینترنت در مورد این سیستم عامل زیاد باشه که اگه مشکلی پیش آمد بتونم راهنمایی بگیرم
دوستان خیلی خوشحال میشم که راهکارها و پیشنهادهای شما رو در این زمینه بدونم
با سپاس از راهنمایی شما