انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی برنامۀ متن باز و آزاد برای استفاده به جای فوتوشاپ و دیگر محصولات  (دفعات بازدید: 8445 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Thinker's designer - محمدمهدی محمدی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
  • من معتقدم که...
سلام ، یک سلام خنک کولری به تمامی شما دوستان

امیدوارم همیشه شاد و سربلند و پیروز و موفق و ... باشید و در کل هر چی که مصلحتتون باشه براتون اتفاق بیفته.

داشتم توی نت چرخی می زدم که نگاهم افتاد به این صفحۀ اینترنتی که اگه وقت کنم همین صفحه رو تو ولاگ جدید الدرحال التاسیسم براتون به رشتۀ قلم فارسی نگاری می زنم.

این صفحه در مورد معرفی 10 برنامۀ کار بار عکس (میکس و منتاژ) هست که می تونه به جای فوتوشاپ به کار گرفته شه. البته خوبست که این نکته را در اینجا ارض بنمایم که به احتمال زیاد شما دوستان اسم توزیعی بر حسب دبیان-اوبونتو رو شنیده اید که بیشتر نرم افزارهای گرافیکی رو روی خودش به طور اتوماتیک نصبه و در حالت عادی حجم اشغال شده توسط root تا 16 یا 17 گیگابایت پیش می ره که این بخاطر این برنامه های نصب شدۀ اوتوماتیک بر روی این توزیع هست. اسم این توزیع artistX هست که از طریق سایت دیسترو واچ می تونید بیشتر باهاش آشنا بشید.

بر می گردیم سره اصل مطلب که معرفی 10 برنامه بود.

این هن آدرس سایت مورد نظر که 10 برنامه رو معرفی کرده.

http://sixrevisions.com/graphics-design/10-excellent-open-source-and-free-alternatives-to-photoshop/

بزارید کمی لفظ کلم صحبت کنم.

اینجانب به عنوان عظو کوچکی از خانوادۀ نرم افزارهای آزاد و متن باز از شما دوستان تقاضا دارم که با معرفی کردن و لینک صفحه دادن ، بتوانیم برنامه های مختلفی را در عرصۀ آزاد و متن باز به دیگرانی که به دنبال نرم افزار می گردند معرفی کنیم که حتی شده به این نحو طعم استفاده کردن از برنامه های آزاد را به دیگران بچشانیم.

تشکر می نمایم.

خوب بود؟

;D
« آخرین ویرایش: 24 امرداد 1389، 06:44 ب‌ظ توسط Thinker's designer - محمدمهدی محمدی »
اگر با هم باشیم ، بیشتر یاد می گیریم و هم بیشتر بدست می آوریم.
آزادی همین را از ما می خواهد.

شماره تماس: 09356235358

گروه کاربران نرم افزار آزاد

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
محتوا عالی بود دوست عزیز اما اگر از من ناراحت نمی شید با شرمندگی فراوان یک اشکال اینکه موقع نوشتن کمی دقت کنید. توی همین متن من چند غلط املایی بد دیدم!

ارض یعنی زمین پس ارض نکنید، عرض کنید!
همچنین کلمه ای به عنوان عظو نداریم بلکه عضو درسته!

چند اشتباه دیگه هم بود که مشخص بود که در هنگام تایپ به صورت اتفاقی پیش اومده!
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
سلام خیلی خوبه . ولی یک مشکل هست اوپن سورس هستند ولی واسه لینوکس همگی نیستند البته این خیلی خوبه و دید باز شما رو نشون می ده که به همه کاربران فکر می کنید. . حداقل دو تاشون که گیمپ هستند . gimp و cinepaint گیمپ هستند .بغیر از این دوتا فقط krita رو لینوکس نصب میشه . ولی در کل جالب بود مخصوصا اون وب بیسه .ولی بنظر من گیمپ توی همه اینها یک چیزه دیگه هست .
موفق و سربلند باشید .
یا حق.

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
من هم یه توزیع گرافیکی معرفی کنم:
Animux
یه سری برنامه برای انیمیشن نصب داره!
دسکتاپش هم XFCE هست!
کلا چیز خوبیه!

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
نقل‌قول
کلا چیز خوبیه!
محشره . توی کنفرانس های بلندر از این توزیع استفاده می کنند . وقتی سیستم رو روشن می کنی بجای اینکه سخت افزارها رو چک کنه موتور های رندر سازی رو فعال می کنه :D

• Full Member
  • *
  • من معتقدم که...
محتوا عالی بود دوست عزیز اما اگر از من ناراحت نمی شید با شرمندگی فراوان یک اشکال اینکه موقع نوشتن کمی دقت کنید. توی همین متن من چند غلط املایی بد دیدم!

ارض یعنی زمین پس ارض نکنید، عرض کنید!
همچنین کلمه ای به عنوان عظو نداریم بلکه عضو درسته!

چند اشتباه دیگه هم بود که مشخص بود که در هنگام تایپ به صورت اتفاقی پیش اومده!

پیام ابراهیمی جان سلام.

بله درسته. گاهی اوقات این مشکلات تو نوشتن با کیبورد پیدا می شه. مخصوصا زمانی که تند بنویسم. انشاءالله تلاش را بر این می زارم و هم روش کار می کنم که از این مدل مشکلات دیگه ایجاد نشه.

اهتمام عزیز هم ممنون و Caesar باید این توزیع رو حتما گیر بیارم و ببینمش. چون خدائیش واسه اولین باره که اسمش به گوشام خورده. اگه کسی داره قرار بزاریم که ازش بگیرم.

دوستان این سایت رو پیدا کردم که در مورد گیمپ هست. شاید تا حالا دیده باشین. ولی انگار می تونه به یک منبع آموزشی تصویری مناسب باشه و حتی می تونیم از اون ایده بگیریم. من توی دید کلی ای که به این سایت کردم به episode هایی از فیلم برخوردم که به علت دایل آپ بودنم نتونستم دانلود کنم و ببینم چیه ، تا براتون توضیحش بدم.

اگه می شه یکی از دوستان که adsl یا نوعی از اینترنت پر سرعت در دستش هست با این سایت ور بره و فیلم هاش رو دانلود کنه و بگه چیه و چه طوری و در کل یه توضیح اجمالی ای بر این سایت بده؟ فکر کنم می شه ازش ایده گرفت و طرح آموزش تصویری گیمپ رو با همکاری دوستان به زبان فارسی بریزیم. فکر کنم طرح خوبی بشه.

اینم از آدرس سایت مورد نظر:

http://meetthegimp.org/

با خدا باشید شاد باشید

;D

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
اهتمام عزیز هم ممنون و Caesar باید این توزیع رو حتما گیر بیارم و ببینمش. چون خدائیش واسه اولین باره که اسمش به گوشام خورده. اگه کسی داره قرار بزاریم که ازش بگیرم.
من نسخه‌ی USBش رو دارم!(البته سیستم خودم ساپورت نمی‌کنه!!!!!! ](*,) ](*,) ](*,))
اصفهان هستم!(گیرت نیومد و USB خواستی بگو پست می‌کنم! اگه اصفهان هم باشی که دیگه راحت‌تر!)

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
گیرت نیومد و USB خواستی بگو پست می‌کنم! اگه اصفهان هم باشی که دیگه راحت‌تر!)
پست!!!!! :o :o تو عصر تکنولوژی هستیم داداش..... 8)

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: معرفی 10 برنامۀ متن باز و آزاد برای اس
« پاسخ #8 : 23 امرداد 1389، 12:36 ب‌ظ »
دوستان این سایت رو پیدا کردم که در مورد گیمپ هست. شاید تا حالا دیده باشین. ولی انگار می تونه به یک منبع آموزشی تصویری مناسب باشه و حتی می تونیم از اون ایده بگیریم. من توی دید کلی ای که به این سایت کردم به episode هایی از فیلم برخوردم که به علت دایل آپ بودنم نتونستم دانلود کنم و ببینم چیه ، تا براتون توضیحش بدم.

اگه می شه یکی از دوستان که adsl یا نوعی از اینترنت پر سرعت در دستش هست با این سایت ور بره و فیلم هاش رو دانلود کنه و بگه چیه و چه طوری و در کل یه توضیح اجمالی ای بر این سایت بده؟ فکر کنم می شه ازش ایده گرفت و طرح آموزش تصویری گیمپ رو با همکاری دوستان به زبان فارسی بریزیم. فکر کنم طرح خوبی بشه.

اینم از آدرس سایت مورد نظر:

http://meetthegimp.org/

با خدا باشید شاد باشید

;D
ببخشید محمد جان
این 144 تا تیکه ویدوئی رو می فرمائید ؟
آموزشیه دیگه ؟
من این چند وقته سرعتم افتضاح شده ، اگه سرعتم بیاد بالا دوباره ، دانلودشون میکنم و اگه خواستی روی DVD برات می فرستمشون
فقط دعا کن سرعتم مثل قبل بره بالا  ;D

-----------------------------------
ویرایش :
محمد جان یه نکته
من 30 تا از لینک هاش رو گذاشتم واسه دانلود ;) ولی همه بروکن بودن  :'(
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1389، 12:46 ب‌ظ توسط eMan »
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
گیرت نیومد و USB خواستی بگو پست می‌کنم! اگه اصفهان هم باشی که دیگه راحت‌تر!)
پست!!!!! :o :o تو عصر تکنولوژی هستیم داداش..... 8)
خوب پسر خوب هم من و هم اوشون Dial-up مصرف داریم!
نتیجتا ای-میلش نمی‌تونم بکنم براش!(منطقی هم نیست! چون خودش اگر سرعت داشت دانلود می‌کرد!)
تازه پست هم خودش تکنولو‌زی خفنه!

• Full Member
  • *
  • من معتقدم که...
پاسخ به: معرفی 10 برنامۀ متن باز و آزاد برای اس
« پاسخ #10 : 24 امرداد 1389، 03:55 ب‌ظ »
دوستان عزیز چاکریم. خوب و خوشید؟ سر حالید؟ امیدوارم خوب و خوش باشید و موتور زندگیتون مثل موتور انژکتوری کار کنه. حالا اگر مدلی ار انژکتوری بهتر بود ، مثل او باشه.

caesar و eMan عزیز دستتون درد نکنه. تا آخر هفته به احتمال زیاد من هم به adsl دارا می پیوندم. البته شاید. این هم به شرکت ربط داره که بده یا نه. گفتم حداقل واسه یه ماهی هم شده اینترنت پر سرعت رو امتحان کنم. چون انشاءالله از 2 ماه بعد می رم دانشگاه. البته اگر در انتخاب رشته به امید خدا و دعای شما دوستان قبول شم. به احتمال زیاد از تهران خارج می شم.

در مورد سایت www.meetthegimp.org باید بگم که به احتمال زیاد فیلم هاش باید آموزشی باشه. البته برای کسانی که می خواهند 100 قسمت اول این آموزش رو دانلود کنند می تونند به این آدرس مراجعه کنند و فایل torrent رو دانلود کنند.
تورنتش هم ازاد هست. چون روی سایت تعبیه شده.

اینم آدرس:

http://www.jesusda.com/docs/ebooks/meetthegimp-dvd1.torrent

این دفعه یه سایت دیگه پیدا کردم که دارای محتویات مفیدی هستش که به نظرم می تونه برای یک طراح مفید باشه. معرفی 35 نرم افزار گرافیکی ازاد و رایگان هست. نرم افزارهای جالبی توش پیدا می شه. امیدوارم مورد توجه تان قرار گیرد.

این آدرسش:

http://mashable.com/2007/10/27/graphics-toolbox/

یا علی

;D