سلام ، یک سلام خنک کولری به تمامی شما دوستان
امیدوارم همیشه شاد و سربلند و پیروز و موفق و ... باشید و در کل هر چی که مصلحتتون باشه براتون اتفاق بیفته.
داشتم توی نت چرخی می زدم که نگاهم افتاد به این صفحۀ اینترنتی که اگه وقت کنم همین صفحه رو تو ولاگ جدید الدرحال التاسیسم براتون به رشتۀ قلم فارسی نگاری می زنم.
این صفحه در مورد معرفی 10 برنامۀ کار بار عکس (میکس و منتاژ) هست که می تونه به جای فوتوشاپ به کار گرفته شه. البته خوبست که این نکته را در اینجا ارض بنمایم که به احتمال زیاد شما دوستان اسم توزیعی بر حسب دبیان-اوبونتو رو شنیده اید که بیشتر نرم افزارهای گرافیکی رو روی خودش به طور اتوماتیک نصبه و در حالت عادی حجم اشغال شده توسط root تا 16 یا 17 گیگابایت پیش می ره که این بخاطر این برنامه های نصب شدۀ اوتوماتیک بر روی این توزیع هست. اسم این توزیع artistX هست که از طریق سایت دیسترو واچ می تونید بیشتر باهاش آشنا بشید.
بر می گردیم سره اصل مطلب که معرفی 10 برنامه بود.
این هن آدرس سایت مورد نظر که 10 برنامه رو معرفی کرده.
http://sixrevisions.com/graphics-design/10-excellent-open-source-and-free-alternatives-to-photoshop/***
بزارید کمی لفظ کلم صحبت کنم.
اینجانب به عنوان عظو کوچکی از خانوادۀ نرم افزارهای آزاد و متن باز از شما دوستان تقاضا دارم که با معرفی کردن و لینک صفحه دادن ، بتوانیم برنامه های مختلفی را در عرصۀ آزاد و متن باز به دیگرانی که به دنبال نرم افزار می گردند معرفی کنیم که حتی شده به این نحو طعم استفاده کردن از برنامه های آزاد را به دیگران بچشانیم.
تشکر می نمایم.
خوب بود؟