با عرض سلام و همچنین تشکر بخاطر آموزش ها و راهنمایی های شما.از ابتدا که با لینوکس اشنا و علاقه مند شدم،از آموزشهای شما در انجمن اوبونتوبه عنوان یک منبع فارسی مطمئن استفاده کردم.
الان قصد انتقال کامل از ویندوز به لینوکس(اوبونتو) رو دارم.مدتی اوبونتو رو درکنار ویندوز استفاده کردم(بوت دوگانه) اما در برخی از پست ها در نت خواندم که این کار(بوت دوگانه) مشکلاتی را برای سیستم بوجود می آورد؟!
من یک لپتاپ اچ پی با مشخصات زیر دارم که ویندوز 10 با 4 پارتیشن برروی آن نصب میباشد.اسکرین شات پارتیشن ها رو ضمیمه کردم.مدتی پیش 90 گیگ از درایو سی جدا نمودم و با ان لینوکس اوبونتو را نصب و پارتیشن بندی کردم.
الان مشکی ندارم با بوت دوگانه(بجز اینکه گاهی فایلها و درایوهای ویندوزم باز نمیشه و از این جور مشکلات ک با ریستارت حل میشه) و چنانچهاساتید هم توصیه کنید به همین منوال ادامه میدهم.اما اگر راهی وجود که بتوانم بدونه فرمت کردن سه تا از درایو هایم (E,G,F)که اطلاعاتی در آنها دارم،تمام سیستم را به لینوکس اختصاص دهم و فقط برروی لپتاپم بصورت استاندرد و اصولی از لینوکس استفاده کنم؟ ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.بعدا قصد دارم در لینوکس با نرم افزار مجازی سازی (چنانچه نیاز دیدم) ویندوز رو بصورت مجازی نصب کنم.اما الان فقط میخوام از لینوکس استفاده کنم.مدتیه کرک ویندوز دردسرهای زیادی رو برام بوجود اورده.برخی انتی ویرویس ها هشدا شدید میدن(جدیدا) و البته نرم افزار کرک هم با سرورسی ارتباط برقرا میکنه.و اگر بلاگ یا پاکش کنم ُسیستم بهم میرزیره و....
اگر لطف بفرمایید راهنمایی کنید.ممنون میشم.
laptop pavilion g6
500 gig hard disk
4gig ram
intel core i5
radeon graphic
---------------------------------
drive in windows partitions:
c=108 gig (50 gig is free)
f =30 gig (5gig is free)
e=166 gig (1gig is free)
g=72 gig (15 gig is free)
-----------------------------------------