من درسته اولین پستهام رو میدم و لی خوب من از قبل از عضویتم در انجمن بسیار دراین انجمن بودم از مطالب مفیدتون استفاده می کردم. و الان هم اگه جسارت نباشه من هم نظراتی رو بدم چون ما همه عضو یه خانواده ایم.
منم مانند شما از مدت ها پیش از مطالب این فروم استفاده میکردم البته قبلا بیشتر سوالات خودم را با حساب کاربری برادرم (smmsadr) ارسال میکردم اما بالاخره تصمیم گرفتم یک حساب کاربری برای سهولت کار باز کنم
استفاده از افزونه آخرین ارسالهای انجمن، مثل تمامی فرومهای دیگه - همین افزونه باعث میشه که هم جستجوی بی خودی نداشته باشیم ویا سریعتر به آخرین ارساها دسترسی داشته باشیم.
در این مورد در این انجمن از روش های گوناگونی استفاده شده. مثلا ارسال های جدید به پاسخ های شما ایمیل میشود، کلیده "نمایش پاسخ های جدید به ارسالهای شما" و "نمایش ارسالهای جدید که پس از آخرین ورود شما ارسال شدهاند" که در جلوی عکس شما قرار دارند هم عملکرد مشابهی دارند
علاوه بر اینها برای آگاهی از آخرین ارسال های موجود در هر تاپیک در انجمن های مختلف جدید ترین پست ها در بالا قرار میگیرد و برای اطلاع مستقیم از کلیه آخرین پست های انجمن میتوانید از خبرخوان های این انجمن استفاده کنید:
http://wiki.ubuntu.ir/ForumRssFeedsاز نظر من هم مشکل جدال هایی که در انجمن چند وقتی یک بار دیده میشود اولا طبیعی هست چون در هر جامعه ای اختلاف نظر وجود دارد (به طور مثال به صفحات بحث موجود در ویکیپدیا مراجعه کنید) و این ضعفی برای مدیران در برخورد محسوب نمیشود و اتفاقا مطرح کردن بحث های جنجالی باعث تبادل نظرات و پدید آمدن ایده های نو و متفاوت و هم باعث به روز ماندن انجمن میشود.
از طرفی وجود همین اختلاف نظر ها باعث میشه که یک انجمن پدید بیاد (انجمنی که یکی داخلش صحبتی بکند و دیگران همه +۱ بزنند انجمن نیست) و همین مساله این انجمن را از سایر انجمن ها متفاوت کرده. وقتی میبینیم با ارسال هر پستی در انجمن کلی موافق و مخالف پیدا میکنیم که
هر کدام سعی در دفاع از طرز فکر خودشون دارند به طور طبیعی انگیزه فعالیت در انجمن چند برابر میشه. من فکر میکنم صبر مدیران در هنگام درگیری و استفاده نکردن از روش هایی مانند قفل کردن (تا اونجایی که باعث سو استفاده نمیشود) بهترین عامل پیشرفت یک انجمن میتونه باشه. تذکر دادن هم در حیطه اختیارات کاربران نیست و در صورت نیاز کاربران میتوانند با ارسال پیغام های خصوصی از مدیران درخواست کنند تا در فروم احیانا احتمال توهین و دلخوری از جانب کسی به وجود نیاید
من همونطور که بار ها گفتم فکر میکنم مشکلات زیر برای این انجمن در اولویت قرار دارند:
۱. منظم نبودن مطالب ارسال شده و نداشتن ساختار مناسب
۲. وجود نداشتن یک سیستم جستجوی پیشرفته
۳. ساخت یک کلید like
۴. سوالات تکراری در انجمن ها (برای هر سوالی حداقل ۵۰ تا پاسخه نصفه در انجمن هست که قدمت بعضی از اونها به سن پدر بزرگ من هم قد نمیده!)
ای کاش حداقل یکی از مدیران این سایت سعی در پاسخ دادن به تعدادی از این ابهامات میکرد