این فایر فاکس تا حلا چند بار حاله منو اساسی گرفته ولی چه کنم که عاشقشم
تقریبا 1 ساعت داشتم تایپ میکردم پرید
خلاصه میگم ( انگار قسمت نبود حرافی یکنیم )
سلام دوست خوبم
در مورد شرکتی که معرفی کردی قیمت هاش همچین مناسبی نیست
من الان اینترنت دارم با ماهی 10 تومن خیلی بهتر از این میصرفه
بگذار چند تا نکته رو بگم
یکی از معیار های مهم توی انتخاب ADSL رایگان بودن ترافیک شبانه اونه ( خیلی احتیاج میشه )
یکی دیگه سرعته
ببین الان برای کاربر خونگی سرعت ماکسیموم 128 کیلو بیته یعنی سرعتی معادل 16 کیلو بایت ناقابل تازه از سرمون زیاده ( کنایه ) ولی اگه بخوای یه فایل 2 گیگی رو دانلود کنی باید 32 ساعت وقت بی ارزشت رو براش تلف کنی ( البته شما دوست گلم ناراحت نشو ، طرف صحبت بنده خود من هستم ) ( باز کردن زخم قدیمی فایده نداره همون 128 بسه بیخیال )
حالا تا اونجایی که من میدونم 3 تا شرکت هستند که اگه شبکه خلوت باشه سرعت دانلود شما رو بهش اجازه میدن تا 2 مگا بیت یعنی 256 کیلو بایت بره و این برای ما یعنی بهشت
و خوبی شون به اینه که شبانه رایگان دارند
این سه تا شرکت با من نسبت خاصی ندارند ولی دلم میخواد هم فرومی عزیزم راحت باشه و بهترین رو انتخاب کنه در نتیجه معرفیشون میکنم
پارس آنلاین ، شاتل ، ندا گستر
البته شما باید بیشتر درموردشون تحقیق کنی ( از دوست ، آشنا ، کسی که ADSL داره )
اینها تعرفه های معقولی هم دارند همین الان هم از سایتش میتونی چک کنی که توی محدوده خدمات دهی هستی یا نه
خوب اینو امیدوارم مشکلی باش نداشته باشی
می مونه مودم
مودم 3 مدل داریم ( تا اونجایی که من میدونم و سواد ناقصم میکشه

)
1 : USB : این مدل مودم دقیقا مترادف کلمه دردسره ( به نظر بنده ) از طریق پورت USB به سیستم متصل میشه و برای شناساییش هم اغلب راه انداز نیاز داره و این یعنی خیلی دردسر
2 : Ethernet + USB : این همون مدلیه که بهت معرفی کردم ، این مدل هم USB داره و هم از طریق کارت شبکه متصل میشه ، میتونی همزمان 2 تا کامپیوتر رو به نت وصل کنی
خب Ethernet چیه ؟ یه کابل هست که وصل میشه به ورودی LAN سیستم شما اغلب این کارت شبکه توسط لینوکس شناسایی میشه (99.99%) و نگرانی از این بایت نداریم ، توی این حالت اطلاعات اتصال داخل مودم ذخیره میشه و برای شبکه فرقی نمیکنه که شما سیستم عاملت ویندوزه یا لینوکسه یا هر چیز دیگه ، مهم اینه که مودم خودش به شبکه متصل میشه مدوم وظیف اتصال به شبکه رو داره و سیستم فقط زحمت استفاده از شبکه رو میکشه و لین یعنی خیلی خوب ، دیگه گیر راه انداز و این چیزا نیستیم و جالب اینجا که مودمی که خدمت معرفی کردم بدون دردسر توسط USB هم به اوبونتو نت رو میرسونه
حالا تنظیمات چیه ؟
کانفیگ مودم های اینجوری یک بار برای همیشه توسط یک مرورگر وب ( مثل همین فایر فاکس ناقلا) انجام میشه ، 4 تا مقدار رو باید از سرویس دهنده یا ISP بگیری
1 : VCI
2 : VPI
3 : Username
4 : Password
بعد با کمک هم کانفیگش میکنیم ( خود شرکت سریع توی فاکتور میزنه 10 هزار تومن هزینه نصب شما هم بهش میگی قربونت اینو قلم بگیر خودم بلدم نصب کنم )
و جالب اینجاست که برای اتصال توسط USB هم دیگه USER و PASS نمیخواد
میمونه یه مدل دیگه که فقط اسمش رو میارم
3 : وایر لس دار
این مدل هم از طریق کارت شبکه اونم نه یکی 4 تا با هم متصل میشه به 1 یا چند ( حداکثر 4 ) کامپیوتر به علاوه 15 وسیله دیگه دارای کارت وایر لس به صورت همزمان نت میرسونه ( شامل کامپیوتر ، موبایل و آیپاد و هر وسیله وایر لس دار

)
ولی خب قیمتهاش بالاست
بهترین گزینه همون مدومه
من مودمم رو از بازار به قیمت 23 تومن خریدم ( البته مغازه داری ) ولی خب همین حول و حوشه اگه قیمت رو پرت گفت بیای بیرون خودش میفته دنبالت

چیز دیگه به ذهنم نمیرسه
از اون قبلی که نوشته بودم کاملتر شد
دست FF درد نکنه