انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لطفا مرا راهنمایی کنید  (دفعات بازدید: 5489 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین SA_ZA

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
لطفا مرا راهنمایی کنید
« : 27 امرداد 1389، 06:43 ب‌ظ »
با سلام
اقا من طبق گفته های عزیزان رفتم برای اوبونتو 10.4 رفتم مودم اکسترنال گرفتم به اسم telix v1433vqe
(رفتم بگیرم طرف نداشت فقط یه مودم قدیمی داشت چون منم عجله داشتم گرفتم)
حالا لینوکس دوباره نمیشناستش من هر جا رفتم اثری ازش ندیدم
حالا من از کجا بفهمم اصلا اینو شناخته یا نه
اینجور که من از ویکی فهمیدم اسکن مودم و راههای اون برای مودم های پی سی ای و یو اس بی است
اگه نشناخته باشه چکار کنینم
لطفا یه راهنمایی کلی بکنید من رو عزیزان ممنون میشم
چون اینجا تاپیک زدم اجازه بدید دو تا سوال دیگه همینجا بپرسم
من مخازن اوبنتو رو گرفتم ولی اصلا نفهمیدم چجوریه اولش دو تا پوشه بعد تو هر کدوم چند پوشه هست که من نمیدونم  چی هست مثل main و ..  میشه یه توضیح کاملی بدید
یه چیز دیگه که مهمه من از سایت انویدیا درایور کارت گرافیکو گرفتم چجوری نصبش کنم از طریق ترمینال میگه باید به وسیله root انجام بپذیره
اگه میشه در مورد مودم رو سریع جواب بدید تا ببینم اگه نظر شما اینه راهی نیست ببرم پسش بدم و اصلا لطفا بگید کدوم مودم و مارک بهتره
بازم ممنونم فقط اگه ممکنه کامل جواب بدید وتا بفهمیم چجوریه چون با اجازتون من مبتدیم
ممنون
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1389، 06:25 ب‌ظ توسط SA_ZA »

آفلاین SA_ZA

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: کمک در مورد نصب مودم اکسترنال telix
« پاسخ #1 : 29 امرداد 1389، 09:02 ق‌ظ »
خواهشا هیچ کس نیست جواب منو بده
من عجله داشتم اخه
ممنون میشم

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
پاسخ به: لطفا مرا راهنمایی کنید
« پاسخ #2 : 29 امرداد 1389، 10:20 ب‌ظ »
در مورد مودم نمیدونم ولی برای مخازن باید DVD ها رو به عنوان مخزن اضافه کنید. بعد از گذاشتن هر DVD دستور زیر رو تو ترمینال بزنید.
sudo apt-cdrom addبرای هر DVD فقط یک باز کافیه این دستورو بزنید و برای نصب برنامه ها از طریق Synaptic عمل کنید.
برای نصب کارت گرافیک از راهنمای ویکی استفاده کنید. در ضمن برای انجام شدن دستورات به وسیله ی root دستور sudo رو اول دستورات وارد کنید.بعد از وارد کردن sudo از شما پسورد میخواد. توجه داشته باشید که پسوردی که وارد می کنید در ترمینال نمایش داده نمیشه.
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1389، 10:22 ب‌ظ توسط m0si »

آفلاین SA_ZA

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 29 امرداد 1389، 11:01 ب‌ظ »
ممنون
کوتاه اما مفید

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #4 : 30 امرداد 1389، 12:48 ق‌ظ »
مودم اکسترنال شما ازطریق usb متصل میشه دیگه ؟ اگر این طور است مودم شما مانند مودم های اینترنال نصب میشه ،برای نصب مودم مدل مودم مهم نیست بلکه نوع چیپ استفاده شده در اون مهم است ، شما باید با برنامه scanModem نوع چیپ بکار رفته در مودمتون رو شناسایی کنید و بعد اقدام به نصب کنید ، مطالعه صفحه زیر در ویکی و لینکهای اون بهشما در نصب مودم کمک میکند

http://wiki.ubuntu.ir/DialupModemHowto

و اما اینکه چطور بفهمی مودم نصب هست یا نه یه راهش اینه که gnome-ppp رو نصب کنید ، بعد اجراش کنید و setup رو بزنید بعد تو پنجره باز شده detect رو بزنید اگر پیغام No modem was found on your system رو ندیدید یعنی مودم شناخته شده و از طریق همون برنامه gnome-ppp میتونید به نت وصل شید

در مورد نصب کارت گرافیک هم چون dvd مخازن رو دارید , پیشنهاد میکنم با استفاده از مخازن اون رو نصب کنید

صفحه ویکی زیر بطور کامل نصب درایور کارت گرافیک رو توضیح داده

http://wiki.ubuntu.ir/BinaryDriverHowto/Nvidia
« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1389، 12:55 ق‌ظ توسط sunpda »

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #5 : 30 امرداد 1389، 12:54 ق‌ظ »
سلام
من اطلاع زیادی در مورد مودم های dial up ندارم ولی چون عجله داری، خواستم یه جیزی گفته باشم ;D! امیدوارم به دردت بخوره.
من اسم مودم شما رو سرچ کردم ولی متاسفانه چیزی راجع بهش پیدا نکردم :oops:
در کل اینطور که من فهمیدم مودم های اکسترنالی که با پورت سریال به کامپیوتر وصل میشن ظاهرا احتیاج به نصب درایور ندارن (حداقل بعضی هاشون). تو ویکی هم اسم دو توع مودم سازگار رو نوشته: http://wiki.ubuntu.ir/SupportedDialupModems
ولی مودم های اکسترنالی که با پورت usb به سیستم وصل میشن، در واقع مثل همون مودم های داخلی هستن! (پس اگه مودمت usb هست برو پسش بده!)

برای اینکه بفهمی مودمت شناخته شده یا نه لینک زیر رو بخون:
http://wiki.ubuntu.ir/DialupModemHowto/ModemTroubleshooting
اگه به مشکلی برخوردی سوال کن

به نظر من حالا که داری خرج میکنی و میخوای مودم بخری به فکر adsl باش. درسته که یکم اولش خرجش بیشتره ولی ارزشش رو داره و اگه پول تلفن و کارت اینترنت و ... حساب کنی با صرفه ترم هست ;)

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
پاسخ به: پاسخ به: لطفا مرا راهنمایی کنید
« پاسخ #6 : 30 امرداد 1389، 03:09 ق‌ظ »

و اما اینکه چطور بفهمی مودم نصب هست یا نه یه راهش اینه که gnome-ppp رو نصب کنید ، بعد اجراش کنید و setup رو بزنید بعد تو پنجره باز شده detect رو بزنید اگر پیغام No modem was found on your system رو ندیدید یعنی مودم شناخته شده و از طریق همون برنامه gnome-ppp میتونید به نت وصل شید

http://wiki.ubuntu.ir/BinaryDriverHowto/Nvidia
یادمه قبلا gnome-ppp رو نصب کردم. با وجود اینکه مودم نصب شده بود مودمو نمیشناخت!

آفلاین SA_ZA

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 30 امرداد 1389، 05:59 ق‌ظ »
با تشکر از عزیزان
نه مودمم اکسترنال پورت سریالی است و یو اس بی نیست
مشکل من هم همینه
در مورد پورت سریالی اگه مودمو نشناخت چیکار کنم
بازم ممنون

آفلاین SA_ZA

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 30 امرداد 1389، 06:10 ق‌ظ »
با تشکر از عزیزان
نه مودمم اکسترنال پورت سریالی است و یو اس بی نیست
مشکل من هم همینه
در مورد پورت سریالی اگه مودمو نشناخت چیکار کنم
بازم ممنون
نقل‌قول
به نظر من حالا که داری خرج میکنی و میخوای مودم بخری به فکر adsl باش. درسته که یکم اولش خرجش بیشتره ولی ارزشش رو داره و اگه پول تلفن و کارت اینترنت و ... حساب کنی با صرفه ترم هست
واقعا من خودم هم دارم به این نتیجه میرسم فقط طرفای ما چون ای دی اس ال تازه اومده هنوز قیمتاش بالاست :( :( :(
در هر صورت از لطف عزیزان ممنون
« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1389، 06:16 ق‌ظ توسط SA_ZA »

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #9 : 30 امرداد 1389، 06:16 ق‌ظ »
واقعا من خودم هم دارم به این نتیجه میرسم فقط طرفای ما چون ای دی اس ال تازه اومده هنوز قیمتاش بالاست :( :( :(
سلام دوست خوبم
طرفای شما کجاست ؟ اگه از شرکت های بزرگ بگیری تعرفه های شما با تعرفه های کلان شهر ها هم فرق نمیکنه
مثلا پارس آنلان تعرفه های همه جا مثل همه ولی بعضی شهرستانها تعرفه های ویژه ای داره که تازه به صرفه ترم میشه
البته از فکر پارس بیاد بیرون که یه 1 ماهی سرعتش افتضاح شده  :'(

مودم هم TP-Link TD8811 بگیر که قیمتش خیلی خیلی مناسبه
فقط حواست باشه مودم کابل مخصوص شبکه داشته باشه و اینکه D-Link نباشه که مودم بالا این دوتا خصوصیت رو داره ;D
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین SA_ZA

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 30 امرداد 1389، 06:21 ق‌ظ »
ممنون
« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1389، 06:34 ق‌ظ توسط SA_ZA »

آفلاین SA_ZA

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: لطفا مرا راهنمایی کنید
« پاسخ #11 : 30 امرداد 1389، 06:30 ق‌ظ »
سلام
ما اطراف کرج میشینیم
شما ایا شرکت خوبی برای این سرویس سراغ داری
البته من یکی پیدا کردم قیمت premium(هر چقدر که استفاده کنی پول میدی)خوبه نظر عزیزان چطوره
اینم لینکش:
http://www.suninformatic.ir/internet.aspx
نقل‌قول
مودم هم TP-Link TD8811 بگیر که قیمتش خیلی خیلی مناسبه
چشم ممنون البته اگه مودم ارزون و خوب دیگه سراغ دارید بفرمایید و اگه این مناسبتره همین رو بگیرم
البته در مورد اون مودم اکسترنال هم کمکی بشه ممنون میشم
ممنون

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #12 : 30 امرداد 1389، 07:09 ق‌ظ »
این فایر فاکس تا حلا چند بار حاله منو اساسی گرفته ولی چه کنم که عاشقشم

تقریبا 1 ساعت داشتم تایپ میکردم پرید

خلاصه میگم ( انگار قسمت نبود حرافی یکنیم )

سلام دوست خوبم
در مورد شرکتی که معرفی کردی قیمت هاش همچین مناسبی نیست
من الان اینترنت دارم با ماهی 10 تومن خیلی بهتر از این میصرفه
بگذار چند تا نکته رو بگم
یکی از معیار های مهم توی انتخاب  ADSL رایگان بودن ترافیک شبانه اونه ( خیلی احتیاج میشه )
یکی دیگه سرعته
ببین الان برای کاربر خونگی سرعت ماکسیموم 128 کیلو بیته یعنی سرعتی معادل 16 کیلو بایت ناقابل تازه از سرمون زیاده ( کنایه ) ولی اگه بخوای یه فایل 2 گیگی رو دانلود کنی باید 32 ساعت وقت بی ارزشت رو براش تلف کنی ( البته شما دوست گلم ناراحت نشو ، طرف صحبت بنده خود من هستم )  ( باز کردن زخم قدیمی فایده نداره همون 128 بسه بیخیال )
حالا تا اونجایی که من میدونم 3 تا شرکت هستند که اگه شبکه خلوت باشه سرعت دانلود شما رو بهش اجازه میدن تا 2 مگا بیت یعنی 256 کیلو بایت بره و این برای ما یعنی بهشت
و خوبی شون به اینه که شبانه رایگان دارند
این سه تا شرکت با من نسبت خاصی ندارند ولی دلم میخواد هم فرومی عزیزم راحت باشه و بهترین رو انتخاب کنه در نتیجه معرفیشون میکنم
پارس آنلاین ، شاتل ، ندا گستر
البته شما باید بیشتر درموردشون تحقیق کنی ( از دوست ، آشنا ، کسی که ADSL داره )
اینها تعرفه های معقولی هم دارند همین الان هم از سایتش میتونی چک کنی که توی محدوده خدمات دهی هستی یا نه

خوب اینو امیدوارم مشکلی باش نداشته باشی

می مونه مودم
مودم 3 مدل داریم ( تا اونجایی که من میدونم و سواد ناقصم میکشه ;) )

1 : USB : این مدل مودم دقیقا مترادف کلمه دردسره ( به نظر بنده ) از طریق پورت USB  به سیستم متصل میشه و برای شناساییش هم اغلب راه انداز نیاز داره و این یعنی خیلی دردسر
2 : Ethernet + USB : این همون مدلیه که بهت معرفی کردم ، این مدل هم USB داره و هم از طریق کارت شبکه متصل میشه ، میتونی همزمان 2 تا کامپیوتر رو به نت وصل کنی
خب Ethernet چیه ؟ یه کابل هست که وصل میشه به ورودی LAN سیستم شما اغلب این کارت شبکه توسط لینوکس شناسایی میشه (99.99%) و نگرانی از این بایت نداریم ، توی این حالت اطلاعات اتصال داخل مودم ذخیره میشه و برای شبکه فرقی نمیکنه که شما سیستم عاملت ویندوزه یا لینوکسه یا هر چیز دیگه ، مهم اینه که مودم خودش به شبکه متصل میشه مدوم وظیف اتصال به شبکه رو داره و سیستم فقط زحمت استفاده از شبکه رو میکشه و لین یعنی خیلی خوب ، دیگه گیر راه انداز و این چیزا نیستیم و جالب اینجا که مودمی که خدمت معرفی کردم بدون دردسر توسط  USB هم به اوبونتو نت رو میرسونه
حالا تنظیمات چیه ؟
کانفیگ مودم های اینجوری یک بار برای همیشه توسط یک مرورگر وب ( مثل همین فایر فاکس ناقلا) انجام میشه ، 4 تا مقدار رو باید از سرویس دهنده یا ISP بگیری
1 : VCI
2 : VPI
 3 : Username
  4 : Password
بعد با کمک هم کانفیگش میکنیم ( خود شرکت سریع توی فاکتور میزنه 10 هزار تومن هزینه نصب شما هم بهش میگی قربونت اینو قلم بگیر خودم بلدم نصب کنم )  ;)
و جالب اینجاست که برای اتصال توسط USB هم دیگه USER و PASS نمیخواد
میمونه یه مدل دیگه که فقط اسمش رو میارم
3 : وایر لس دار
این مدل هم از طریق کارت شبکه اونم نه یکی 4 تا با هم متصل میشه به 1 یا چند ( حداکثر 4 ) کامپیوتر به علاوه 15 وسیله دیگه دارای کارت وایر لس به صورت همزمان نت میرسونه  ( شامل کامپیوتر ، موبایل و آیپاد و هر وسیله وایر لس دار ;D )
ولی خب قیمتهاش بالاست
بهترین گزینه همون مدومه
من مودمم رو از بازار به قیمت 23 تومن خریدم ( البته مغازه داری ) ولی خب همین حول و حوشه اگه قیمت رو پرت گفت بیای بیرون خودش میفته دنبالت  ;)
چیز دیگه به ذهنم نمیرسه
از اون قبلی که نوشته بودم کاملتر شد
دست FF درد نکنه  ;D
« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1389، 07:15 ق‌ظ توسط eMan »
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین SA_ZA

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 30 امرداد 1389، 12:58 ب‌ظ »
نقل‌قول
دست FF درد نکنه

دست شما هم درد نکنه :)
دوست عزیز شما شرکتی سراغ ندارید تو کرج سروس پریمیوم با شرایطی که شما گفتی بگه
البته شبدیز هست که شبا تخفیف میده ولی میگن خیلی اذیت میکنه البته حالا هر چی که شما بگی
بعد اگه شرکتا 128 تا بیشتر نمیدن پس شبدیز و این شرکتی من گفتم نوشتن 512 حقیقت نداره
راستی شما خودتون از چه شرکتی خدمات میگیرید
بعد یک سوال دیگه شما مودمی سراغ نداری که قابلیت اتصال به اینترنت هم از طریق دایال اپ و هم از طریق ای دی اس ال داشته باشه(اصلا اگه باشه   :biggrin:)
بازم ممنون
« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1389، 01:03 ب‌ظ توسط SA_ZA »

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #14 : 30 امرداد 1389، 01:38 ب‌ظ »
سلام دوست عزيز  :)
من حدود 2 سال هست كه از ADSL پارس آنلاين استفاده مي‌كنم. اين شركت تو ارائه‌ي سرويس‌هاش نوسانات زيادي داره.
به تازگي شركت مخابرات خودش سرويس اينترنت پرسرعت ارائه مي‌ده با قيمت و كيفيت مناسب(البته خدا مي‌دونه كه تا چه زماني اين كيفيت پايدار هست). من خودم تصميم دارم براي شارژ مجدد اينترنت از سرويس‌هاي مخابرات استفاده كنم. به شما هم همين پيشنهاد رو مي‌كنم. به قول دوست عزيزم ايمان الان حدود 3 هفته هست كه سرويس هاي پارس آنلاين واقعا افتضاح هست و سرعت دانلود من با سرعت 256kb/ps به 500 بيت بر ثانيه هم رسيده!!!
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت