ممنون میشم بحث بیشتر از این به بیراهه و جدل کشیده نشه . چون تمایلی به پاک کردن پست ها نداریم
واقعا پیشاپیش از همکاریتون ممنونم
سلام
ميشه خواهش كنم به جاي تهديد به پاك كردن پست ها نهايتا مشخص كنيد كه ايجاد و وجود اين قبيل پست ها در انجمن ايراد داره يا نه؟ چرا يه بار براي هميشه اين موضوع رو حل نكنيم؟ شايد من اشتباه ميكنم. جدي ميگم اگه ناظرين هم معتقد باشند كه اينجا كافهي اوبونتو هست و اجازهي وجود اين پستها امكان پذيره، من از دوستاني كه ناراحتشون كردم عذرخواهي ميكنم و ميپذيرم كه اشتباه كردم.
هم انجمنی عزیز. تهدید نبود . یک پست به مثابه ی تذکر بود . هیچ کدوم از اعضای تیم راهبران و ناظران انجمن دوس ندارن مثله ناظم مدرسه همش بالا سره کاربرها باشن و بهشون بگن فیلان کار یا بیسار کار رو بکنید.
همیشه برامون متصور بوده که کاربرها متوجه مبنای کاربری
کافه اوبونتو بوده و هستن.
بعد از کلمه ی کافه، کلمه ی اوبونتو دیده میشه که به نظرم ماهیت کافه رو مشخص میکنه . بارها تمایل داشتیم اعلام کنیم که برای پست های متفرقه میتونن از انجمن های دیگه استفاده کنن.
اما از طرفی هم دوست نداشتیم بین تیم راهبران و کاربرها فاصله بیوفته و فکر کنید ماها بیش از حد میخواهیم خط مشی واستون تعریف کنیم
دلیل تذکر بنده هم ماهیت تاپیک نبود. اگر مشکل ماهیت تاپیک بود که پست ها ویرایش میشد
دلیل من جو سنگینیه که شما کاربرها درست میکنید . شماهایی که با بحث و جدل های بی مورد با هم دیگه پیش زمینه ی توهین و درگیری لفظی رو محیا میکنید
متاسفم بخاطره این آف تاپیک
موفق باشید
راستی من دو روزه هی میخوام بگم و یادم میره . اینجا انجمن طراحیه . نه کافه اوبونتو