انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تقدیم به ...  (دفعات بازدید: 9596 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ به: تقدیم به ...
« پاسخ #30 : 01 شهریور 1389، 05:20 ب‌ظ »
این‌جا کافه‌ی اوبونتو است. مکانی برای بحث‌های متفرقه.  این تاپیک هم به نظر نمی‌رسه از متفرقه بودن تخطی کرده باشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 279
« پاسخ #31 : 01 شهریور 1389، 07:23 ب‌ظ »
این‌جا کافه‌ی اوبونتو است. مکانی برای بحث‌های متفرقه.  این تاپیک هم به نظر نمی‌رسه از متفرقه بودن تخطی کرده باشه
1+
امیدوارم همیشه بروز باشید!

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #32 : 01 شهریور 1389، 11:28 ب‌ظ »
واقعا که از شما بعیده این حرف.
با این حساب کافه‌ی اوبونتو رو با هر مطلبی میشه پر کرد؟
به نظر شما این موضوعات بی ربط انجمن رو به بیراهه نمی‌کشه؟ پس از فردا بیایم و خاطراتمون رو هم اینجا بنویسیم دیگه. کافس دیگه.
متاسفانه بسیاری از ایرانی‌ها فرهنگ استفاده صحیح از امکانات رو نمی‌دونن.
وقتی یه محیط آموزشی خوب مثل این فروم وجود داره که همه می‌تونن ازش درست اسفاده کنند چرا باید این انجمن تخصصی با همچین مطالبی پر بشه. واقعا که خیلی زشته و جای تاسف داره که نویسنده‌ی مطلب علاوه بر این که اشتباهشون رو قبول نمی‌کنند، ۱+ هم برای تایید خودشون می‌فرستند. لطفا منطقی‌تر با این مساله برخورد کنید.
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #33 : 02 شهریور 1389، 01:03 ق‌ظ »
دوستان عزیز. درسته که این پست ربطی به موضوع نرم افزار آزاد نداره. اما اگر دقت کنیم می بینیم که جدیدا هر کسی پست متفاوتی می زنه (درست یا غلط) یه عده بهش حمله می کنن و با الفاظ بدی هم این کار رو انجام می دن. اگر این پست توی جای دیگری زده میشد این برخورد ها غلط نبود. اما اینجا کافه اوبونتوئه... هدف از این بخش همین بوده... اگر تو لیست تاپیک های گذشته ی این بخش دقت کنیم به پست های دیگه ای می خوریم که اونها هم ربطی به لینوکس نداشتن ولی کسی باهاشون اینجوری برخورد نکرد. برای نمونه:

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,2109.0.html

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12557.0.html

و البته خیلی های دیگه!

چند سال پیش که کار با لینوکس رو شروع کردم توی این فروم همه با هم دوست بودن. من از بین همین افراد دوستان خوبی دارم. هیچ ایرادی نداره که کسی حرفی نامربوط به لینوکس توی این بخش بزنه. شاید ما دوست نداشته باشیم احساساتمون رو اینجور جاها بیان کنیم. اما شاید شخصی دوست داره این کار رو بکنه. این موضوع چیزی از ما کم نمی کنه. پس بیاین دوباره اون جو دوستی رو ایجاد کنیم. با هم دوست باشیم. هم رو تحمل کنیم.

اون جوی که توی جامعه ی ما موج میزنه. اقلا ما که طرفدار نرم افزار آزاد هستیم. بین خودمون نداشته باشیم.
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #34 : 02 شهریور 1389، 01:28 ق‌ظ »
نه عنوان طراحی جالبی که انجام داده اید ارتباطی به این طرح دارند و نه این طرح ارتباطی به اوبونتو دارد :o و نه پاسخ های ارسال شده به این تاپیک ارتباطی با این تاپیک دارند! حتی همین پاسخ من هم ربطی (به چیش رو نمیدونم) ندارد! شایدم ربطشون من نمیفهمم به هر حال کسی فهمید اینجا چه خبره به منم بگه!
+++++++++++×××××××××+++++++

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #35 : 02 شهریور 1389، 09:56 ق‌ظ »
دوستان عزیز. درسته که این پست ربطی به موضوع نرم افزار آزاد نداره. اما اگر دقت کنیم می بینیم که جدیدا هر کسی پست متفاوتی می زنه (درست یا غلط) یه عده بهش حمله می کنن و با الفاظ بدی هم این کار رو انجام می دن. اگر این پست توی جای دیگری زده میشد این برخورد ها غلط نبود. اما اینجا کافه اوبونتوئه... هدف از این بخش همین بوده... اگر تو لیست تاپیک های گذشته ی این بخش دقت کنیم به پست های دیگه ای می خوریم که اونها هم ربطی به لینوکس نداشتن ولی کسی باهاشون اینجوری برخورد نکرد. برای نمونه:

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,2109.0.html

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12557.0.html

و البته خیلی های دیگه!

چند سال پیش که کار با لینوکس رو شروع کردم توی این فروم همه با هم دوست بودن. من از بین همین افراد دوستان خوبی دارم. هیچ ایرادی نداره که کسی حرفی نامربوط به لینوکس توی این بخش بزنه. شاید ما دوست نداشته باشیم احساساتمون رو اینجور جاها بیان کنیم. اما شاید شخصی دوست داره این کار رو بکنه. این موضوع چیزی از ما کم نمی کنه. پس بیاین دوباره اون جو دوستی رو ایجاد کنیم. با هم دوست باشیم. هم رو تحمل کنیم.

اون جوی که توی جامعه ی ما موج میزنه. اقلا ما که طرفدار نرم افزار آزاد هستیم. بین خودمون نداشته باشیم.
سلام  :)
دوست عزيزم موضوع دشمني يا ضايع كردن يه نفر نيست. به خدا من شخصا براي همه‌ي افراد احترام قائل هستم حتي نويسنده‌ي اين پست و دوستش هم هستم!!! (البته دوست پسرش نه ها  ;D)و كمكي هم اگر از دستم بر بياد براش انجام مي‌دم. ولي هر چيزي جايي داره. دوستي و محبت به جاي خودش و حفظ نظم و روال انجمن هم به جاي خودش. شما صحبت از قبلا اين انجمن مي‌كنيد درسته قبلا جو كاملا دوستانه بود چون اوبونتو تازه اومده بود و همه سعي در يادگيري و ياد دادن اون داشتن. ولي جو انجمن امروز اونطوري نيست چون اين انجمن داره چيزي شبيه cloob.com و ساير انجمن‌هايي مشابه ميشه كه افراد براي گذراندن وقتشون وارد اونجا مي‌شن نه براي يادگيري و ياد دادن. اين انجمن داره از روال واقعي كار خودش دور ميشه. بحث اصلي من حفظ كردن مسير درست انجمن هست. من همه صاحب اوبونتو، فروم و نرم افزار آزاد هستيم. پس بياين درست باهاش برخورد كنيم...

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #36 : 02 شهریور 1389، 01:33 ب‌ظ »
ضمن تایید حرفهای پیام، باید بگم که واقعا متاسفم که هر کسی به خودش اجازه ی تذکر دادن به بقیه رو میده.

جناب smart_boy و بقیه کسانی که به همه تذکر میدن، دقت کنن که این تذکر دادن ها هیچ ربطی به اونها نداره!! بلکه وظیفه ی مدیران هست!

شما برین فروم آرچ رو ببینین.

تو قسمت off-topics همه جور بحثی میشه.
https://bbs.archlinux.org/viewforum.php?id=29

حتی بحث راجع به ویندوز ویستا میکنن!

متاسفم که هر کسی شده بازرس به اینو اون گیر میده.

من خودم بخش کافه اوبونتو رو دوست دارم و به نظرم هر بحثی توش آزاده.

ما همه با هم دوستیم. شاید یکی دلش بخواد مشکلش رو با دوستای خودش مطرح کنه. و یا بخواد مثلا مشکلش با Mp3 Player ش رو اینجا مطرح کنه تا از همین دوستاش کمک بگیره و یا هر چیز دیگه.

موفق باشید.
« آخرین ویرایش: 02 شهریور 1389، 01:49 ب‌ظ توسط امیـر وارسـته »

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #37 : 02 شهریور 1389، 03:26 ب‌ظ »
ضمن تایید حرفهای پیام، باید بگم که واقعا متاسفم که هر کسی به خودش اجازه ی تذکر دادن به بقیه رو میده.

جناب smart_boy و بقیه کسانی که به همه تذکر میدن، دقت کنن که این تذکر دادن ها هیچ ربطی به اونها نداره!! بلکه وظیفه ی مدیران هست!

شما برین فروم آرچ رو ببینین.

تو قسمت off-topics همه جور بحثی میشه.
https://bbs.archlinux.org/viewforum.php?id=29

حتی بحث راجع به ویندوز ویستا میکنن!

متاسفم که هر کسی شده بازرس به اینو اون گیر میده.

من خودم بخش کافه اوبونتو رو دوست دارم و به نظرم هر بحثی توش آزاده.

ما همه با هم دوستیم. شاید یکی دلش بخواد مشکلش رو با دوستای خودش مطرح کنه. و یا بخواد مثلا مشکلش با Mp3 Player ش رو اینجا مطرح کنه تا از همین دوستاش کمک بگیره و یا هر چیز دیگه.

موفق باشید.
اولا که تذکر داریم تا تذکر. یه نفر به تکراری بودن پست یکی دیگه تذکر می‌ده یا به لحن حرف زدن اون و یکی هم به اینکه این فروم جای صحبت‌های عشق و عاشقی نیست. به نظر شما (وقتی می‌گم به نظر شما یعنی اولش راجع بهش خوب فکر کن بعد نظرتو بگو چون نظر بدون فکر پوچه) فرقی بین این دو نیست و منطقی و عاقلانه نیست که این فروم جای این حرفا نیست؟
منم برای شما متاسفم که علیرغم صحبت‌های من در پست قبل اینطوری اظهار نظر می‌کنید. متاسفانه مثل اینکه رایج شده که قبل از فهمیدن درست حرفای یه نفر بهش حمله بشه.
ضمنا دلیلی نداره که اگر کسی اشتباهی رو انجام بده دیگران هم اون کار رو انجام بدن که شما لینک فروم آرچ رو برامون می ذارید و حتی راجع به ویندوز ویستا با علامت تعجب. یعنی چی؟ ویستا هم یه سیستم عامله و خیلی هم طبیعیه که در کنار سایر سیستم عامل ها قرار بگیره و با اونها مقایسه بشه. نمی دونم چی فکر می‌کنید شما. در نهایت برای مطرح کردن حرفایی که ازش نام بردید و درد و دل با دوستان و مطرح کردن مشکلات و شکست های زندگی راه هایی مثل پیام خصوصی و IRC هم وجود داره و برای همین هم این امکانات ساخته شده. امیدوارم با تامل بیشتر متوجه حرفهام شده باشید و یه طرفه به قاضی نرید چون مسلما در اون صورت پیروزید و ما حرفی برای گفتن نداریم. یه بار دیگه هم می‌گم من نه با شما و نه با کاربر Samane و نه با هیچ کس دیگه مشکلی ندارم. فقط معتقدم اینجا یک محیط آموزشی جهت لینوکس هست نه چیز دیگه.

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #38 : 02 شهریور 1389، 04:43 ب‌ظ »
ممنون میشم بحث بیشتر از این به بیراهه و جدل کشیده نشه . چون تمایلی به پاک کردن پست ها نداریم :)

واقعا پیشاپیش از همکاریتون ممنونم :)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #39 : 03 شهریور 1389، 09:47 ق‌ظ »
ممنون میشم بحث بیشتر از این به بیراهه و جدل کشیده نشه . چون تمایلی به پاک کردن پست ها نداریم :)

ميشه خواهش كنم به جاي تهديد به پاك كردن پست ها نهايتا مشخص كنيد كه ايجاد و وجود اين قبيل پست ها در انجمن ايراد داره يا نه؟ چرا يه بار براي هميشه اين موضوع رو حل نكنيم؟ شايد من اشتباه مي‌كنم. جدي مي‌گم اگه ناظرين هم معتقد باشند كه اينجا كافه‌ي اوبونتو هست و اجازه‌ي وجود اين پست‌ها امكان پذيره، من از دوستاني كه ناراحتشون كردم عذرخواهي مي‌كنم و مي‌پذيرم كه اشتباه كردم.

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #40 : 03 شهریور 1389، 10:26 ق‌ظ »

سلام  :)
ميشه خواهش كنم به جاي تهديد به پاك كردن پست ها نهايتا مشخص كنيد كه ايجاد و وجود اين قبيل پست ها در انجمن ايراد داره يا نه؟ چرا يه بار براي هميشه اين موضوع رو حل نكنيم؟ شايد من اشتباه مي‌كنم. جدي مي‌گم اگه ناظرين هم معتقد باشند كه اينجا كافه‌ي اوبونتو هست و اجازه‌ي وجود اين پست‌ها امكان پذيره، من از دوستاني كه ناراحتشون كردم عذرخواهي مي‌كنم و مي‌پذيرم كه اشتباه كردم.

هم انجمنی عزیز. تهدید نبود . یک پست به مثابه ی تذکر بود . هیچ کدوم از اعضای تیم راهبران و ناظران انجمن دوس ندارن مثله ناظم مدرسه همش بالا سره کاربرها باشن و بهشون بگن فیلان کار یا بیسار کار رو بکنید.
همیشه برامون متصور بوده که کاربرها متوجه مبنای کاربری کافه اوبونتو بوده و هستن.
بعد از کلمه ی کافه، کلمه ی اوبونتو دیده میشه که به نظرم ماهیت کافه رو مشخص میکنه . بارها تمایل داشتیم اعلام کنیم که برای پست های متفرقه میتونن از انجمن های دیگه استفاده کنن.
اما از طرفی هم دوست نداشتیم بین تیم راهبران و کاربرها فاصله بیوفته و فکر کنید ماها بیش از حد میخواهیم خط مشی واستون تعریف کنیم

دلیل تذکر بنده هم ماهیت تاپیک نبود. اگر مشکل ماهیت تاپیک بود که پست ها ویرایش میشد
دلیل من جو سنگینیه که شما کاربرها درست میکنید . شماهایی که با بحث و جدل های بی مورد با هم دیگه پیش زمینه ی توهین و درگیری لفظی رو محیا میکنید

متاسفم بخاطره این آف تاپیک :)
موفق باشید

راستی من دو روزه هی میخوام بگم و یادم میره . اینجا انجمن طراحیه . نه کافه اوبونتو :D
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1389، 10:35 ق‌ظ توسط .:. BADJOKER .:. »
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #41 : 04 شهریور 1389، 02:06 ب‌ظ »
...
« آخرین ویرایش: 05 شهریور 1389، 06:35 ب‌ظ توسط Samane »

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #42 : 04 شهریور 1389، 09:04 ب‌ظ »
سلام . بچه ها چرا اینجوری می کنید ؟ لطفا به هم احترام بزارید و دیگه ادامه ندید یا اگر می خواید ادامه بدید با توجه به طرحی که دوستمون گذاشتند .
موفق باشید . یا حق

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #43 : 05 شهریور 1389، 12:46 ب‌ظ »
...
« آخرین ویرایش: 05 شهریور 1389، 06:35 ب‌ظ توسط Samane »

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #44 : 05 شهریور 1389، 06:31 ب‌ظ »
خوب واسه همینه که اسم اینجا رو میگن کافه اوبونتو ،  از  نعمت های خوب  این فروم حس رفاقت هستش .راستی اینو با کامپیوتر طراحی کردی؟