سلام
من اوبنتو ۱۶.۰۴ را چند سال پیش دانلود کردم و تازگی آن را به ۱۸.۰۴ ارتقا دادم. حالا برایم یک مشکلی پیش آمده و باید یکبار دیگر ویندوز را نصب کنم. من در مراحل نصب اوبنتو گزینه اول را انتخاب کردم تا تمام فایل های کامپیوتر را پاک کرده و تمام درایو ها را به یک درایو تبدیل کند . حال در مراحل نصب(هم ویندوز ۱۰ و هم ویندوز ۷) وقتی بر روی گزینه آپگرید کلیک می کنم به من خطا می دهد و وقتی هم روی کاستوم کلیک می کنم نمی توانم تنها درایور را فرمت کنم!!! الان چه کار کنم؟
لطفا سریع جواب بدهید عجله دارم!
سلام.
ببینید درست متوجه شدم؟ الآن هاردتون یک پارتیشن داره و موقع نصب ویندوز همین را نمیتونید فرمت کنید تا ویندوز نصب کنید؟ نمیتونید فرمت کنید یعنی چی دقیقا؟ هرجا با هر خطایی روبرو میشید، اون خطا را اینجا بنویسید.
اگه اینجوره، خب با نصاب ویندوز اون پارتیشن را فرمت نکنید، حذف کنید و دوباره یک NTFS/Primary بسازید، شاید اگه امکانش را داره، partition table را هم از نو بسازید (ms-dos/mbr یا …).
اگه نتونست، خب مشکل از ویندوزه! میتونید با یک ویندوز XP یا با اوبونتوی زنده با Gparted و یا با هر ابزار دیگهای این کار را آزمایش کنید.
اگر هم اشتباه فهمیدم، دقیقتر بفرمایید.
هرچند این موضوع بهتره در انجمنهای مربوط به ویندوز و پشتیبانی مایکروسافت مطرح بشه.